I,M BOOOORED

Ligger i soffan och ser på tv...finns iiinget att se på. Trött och slö trots att jag bara sov och vilade hela dagen igår.

Köpte en gul blomma (gerbera) och satte den på bordet. Blev påminnd om hur desperat jag vill ha våååår!!

Påsken 2009 var helt fantastisk..strålande sol, nykär, grillning vid forsen i skogen i Hjällbo och på kvällen buffe och fest med vänner

Nu vill jag sitta på gården i solen och grilla medans fåglarna kvittrar ochkatterna rullar runt i vårvärmen!















Heluuuuuuuuuuuuuu!!

Redan onsdag imorgon!! Dagarna ruuusar förbir. Jag känner mig rätt nöjd...livet håller på att reda upp sig sakta men säkert. Lagom till löning ska jag nog ha fått reda på om ekonomin är på uppgång. Äh lite kryptiskt men ni som känner mig förstår =)

Jobbet känns bra! Har börjat få bra kläm på det och alla är så trevliga. Man får såå god mat varje dag oxå..skönt att ha en fast stabil månadslön som kommer varje månad den 25:e.. det var ju ett tag sen jag hade så...verkligen.

Håller på att sluta röka IGEN! Man får ju aldrig ge upp. Läser en bok som är en verklig bra inspirationskälla "äntligen rökfri! Ska bli väldigt spännande att se om den funkar på mig.

Well livet börjar stabilisera sig och jag börjar sakta men säkert att få ett skönt stabilt liv som jag verkligen längtar efter. Nu e jag less på att jaga efter vind och vill bara stanna karusellen.

Det är helt otroligt hur skönt det känns när man erkänner alla sina hemligheter ochg misstag och bara ber om hjälp..Det är otroligt vad folk ändå är förstående och stöttande. Jag känner mig faktiskt genuint glad just nu!!

Nu ska bara sak 1 och sak 2 lösa sig, men det är på g....


Redan onsdag imorgon ja som sagt. Helgen blir nog kul!! Ska som planerat är nu på avskedsfest för S på fredag och på middag hos I och M som alltid brukar vara fantastisk!

Nu ska ni få höra vad min syster gjorde igår. Igår var det ju alla hjärtans dag. Hon visste att ingen av oss har några pengar då jag inte har hunnit få min första lön än och hon visste att vi inte skulle fira alla hjärtans dag. Det gick hon inte riktigt med på utan hon tyckte vi skulle få nått ia.f så....

Jag fick ett sms där det stod att det ligger 140 kr till pizza och 4 öl i hallen som jag får hämta när jag slutat jobbet. Jag blir rörd..så himla omtänksamt! Fick ta hem 2 semlor från jobbet oxå så det blev en nice kväll med pizza, öl., semla och en film. Såg you again! Den var ganska charmig faktiskt..

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag snart sova..ska ju upp kl 06 imorgon igen! Tjaoo!!!




Kolla va långt hår jag hade 2005..sånt vill jag spara till igen!!

RSS 2.0