Jämställdhet- ett hot??

Nä men alvarligt jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag läser aftonbladets artikel om jämställdhet.

Kommentarer som: Svenska tjejer kan lika gärna bli lesbiska, självklart vill de flesta män ha thailänsdka och asiatiska kvinnor för de gillar sex och de är bra på att laga mat

Nån annan skriver: Jag tvingar inte min tjej att städa, hon gör det för att det ligger i deras natur.

Sedan den värsta utan allt, självkkart går jag till prostituerade när jag är bortrest och inte få sex med min tjej fär jag kan ju inte gå runt och vara kåt, då blir ju mitt jobb lidande

Män äger inte kvinnor! Kvinnor äger inte män! Ingen människa behöver "ställa upp" på varken sex, städande eller att laga mat! Är det så svårt att förstå??

Ja visst jag förstår att vissa män inte gillar feminism, hur skulle det inte vara att få ligga på soffan, vara fet, äta chips, dricka öl, aldrig behöva städa, nån som passade upp på en hela tiden. Nån som hade sex med en när man ville och hur man ville. Fy fan vad värdelös och äcklig jag skulle känna mig! TACK OCH LOV!! och tack och lov är det inte majoriteten av män som tycker såhär, men det är de som uttrycker sådana hemska åsikter som hörs.

Jag ÄLSKAR män, de flesta är underbara och fantastiska och jag förstår att det inte är lätt att vara man heller med samhällets krav på att man ska vara på ett visst sätt.

Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag har Kristoffer. Jag städar och lagar mat, javisst och det är definitivt inte för att han tvingar mig utan för att jag tycker att det är genuint roligt. Kristoffer skulle aldrig frågasätta eller ens tänka tanken att han inte skulle göra lika mycket hemma.

Men jag förstår att dessa neantertalare till män blir livrädda för kvinnor som vill nått annat med sitt liv, vilket är varje människas rätt oavsett kön att leva det liv man vill och skaffa en karriär och inte alls vara förtjust att sköta hemmet. Sedan finns de både män och kvinnor som gillar att sköta hemmet men inte har tid och därför hjälps man år.

Att thailänska och asiatiska kvinnor är populära förstår jag för då får män vara vad de har missuppfattat att män ska vara, Uppassade, får en mamma i hemmet och en sexslav vi sängen och får vara den som drar in pengar och får känna sig "manlig" En kvinna som är självständig, tjänar sina egna pengar, har en karriär får ju dessa svaga stackars patetiska män att känna sig som absolut ingenting, eftersom..ja det e ju precis de de är!

jag tycker synd om alla som inte vill ha ett jämställdt förhållande på lika vilkor. Självklart finns det asiatiska och thailändska kvinnor som också är självständiga och jämställda, men de har tyvärr inte alltid fått lika vilkor som vi Svenska kvinnor.

Tack gode gud att jag är från Sverige och att jag är 100% för 100% jämställdhet men samtidigt inte ser ner på nån som vill vara hemmafru eller ha en slöja, BARA det är ett EGET val!!

Alla hjärtans dag var underbar!

Vitt vin och hemlagad tiramisu



Sedan marinerad fläskfile, potatisgratäng med en liter vispgrädde och bearnaisesås!








Matchande hennatatueringar oxå =) ja är det alla hjärtans dag så fegar man inte!





Finast i världen




















Dålig!

Jag känner mig dålig på att plugga, verkar som om alla andra plugar typ 5 timmar varje dag minst..det orkar inte jag! Jag orkar en timme eller max 2..well jag har aldrig fått underkännt på ett enda prov i hela mitt liv, ever så det ska inte bli så nu heller! Jag har lixom så mycket annat att göra, blogga, sitta på fb, kolla på gamla bilder, shoppa kläder på nätet, se på serier, laga mat, städa, pussas med katterna, pussas med k...

Ikväll har jag faktiskt ont i huvudet och i nacken, känner mig rastlös, ofokuserad och irriterad..jag tror det e p.g.a tenta strax, matten som jag inte orkar ta tag i och så..

Men idag e det bara 8 dagar till jag åker till TUNISIEN SOUSSE!! Jag tror det kommer att bli grymt! Jag kan inte vänta tills jag slipper ploga mig fram i snöslasken och bli blöt och kall om fötterna...usch snö i gbg e fan ingen hitt!

Idag har vi handlat mat för alla <3-ans dag! Det blev nått så tråkigt, lätt och klassiskt men otroligt gott som fläskfile, potatisgratäng och bearnaisesås! Jag ska testa att göra Tiramisu för första gången oxå.. visste ni att Tiramisu är en hor-efterrätt? ja det var en efterrätt som skapades för att de prostituerade glädjeflickorna skulle få en snabb energikick och orka fortsätta jobba! Tiramisu betyder "dra mig upp" hihi



såhär såg jag ut sist jag var utomlands för 2 månader sedan.

EGO!

Nu tröttnade jag igen på att plugga och kännde för att ta på mig mitt clipon hair och ta lite kort =)






Jag har ingen lust att plugga!

Jag älskar att gå i skola och de vi läser är kul men jag vet inte..det blir så torrt,bara en massa fakta och svåra ord. Igår skulle jag plugga minst 2 timmar men sen kom jag på att jag måste hitta ett par rosa pumps! Jag kunde bara tänka på det medans jag läste så jag började leta på nätet. Det visade sig vara totalt omöjligt! Jag vill ha ljusrosa pumps men inte så HÖG klack! Jag vill ha mellan 4-6 cm. Det som fanns var mörkrosa med låg klack och ljusrosa med högklack. Om jag hittade ett par ljusrosa med låg klack så var de slutsålda. ÖVERALLT! Jag HERREGUD vilka stora problem man har hahaha

Idag har jag faktsk läst en del men jag vet inte riktigt vad det är som kommer på tentan. Begreppet vin är ju ganska stor, men jag antar att det är de vanligaste distrikten, druvorna och framställningsmetoder. Borde fråga läraren men det känns dumt..jag drar mig för det. DET är dumt att tänka så..oh well..jag ser till att lära mig det som tas upp på lektionerna så går det nog bra.

Ja nu kännde jag att jag kunde inte koncentrera mig för jag behövde blogga..men nu ska jag läsa ett tag till..till 20 sen får det vara nog.



Sånna vill jag  ha men hittar inte!


Sånna vill jag ha men klarar INTE av att gå med, jag vet hur det blir jag kommer slänga av mig dem för fötterna håller på att brinna upp, jag kommer ramla eller stukafoten..så nej =)


Dessa blev det! Mörkrosa men men,det var ju söta ändå!



GOTT!!!

Jag gjorde nått så enkelt, trodde aldrig det skulle bli så gott..Det är typ som rårakor med med fetaost. Gillar man inte fetaost kan man riva den ost man gillar.

*Riv 1 stor morot
*Riv 7 potatisar
*Lägg i en skål och smula ner ett halvt paket fetaost, knäck ner ett ögg.
*Ta på svartpeppar och mycket salt hellst flingsalt och pepparmix.
*Tryck ut i en ugnsform och låt formen stå i ugnen ca 20-25 minuter.

Jag stekte bacon till men det skulle funka som veg med en klick creme fraiche elelr gräddfil till kanske smaksatt med nån vitlöksklyfta!









RSS 2.0