tack sweetisar!

Jag har så generösa och snälla vänner som bjuder mig när jag e pank! Tack <3

Ikväll har jag och k ätit goood pizza på old corner. Jag drack en rosa cider! Sen gick vi hem och såg filmen SALT, cool och bra film men slutet...what the? precis som om de bara klipptt av mitt i filmen, måste komma en nr 2 juh! Till filmen åt vi kaktus/citronsorbe! Sååå sjukt gott! Så söt och så sur på samma gång, fantastiskt!

well nu ska jag snart sova, ska jobba imorgon 10.30, det lär va myyyyyyyyyyyyyyyyyyyycket folk, tänk det är löningslördag och julhandeln har kommit igång. Oh well då går nog tiden fort iaf



åååh myyyys!

Det finns ingen som min syster. ingen som förstår mig så väl och ingen jag kan ha så kul med. ikväll hade vi en sååå mysig syskonkväll.

Först möttes vi och åkte spårvagn tillsammans till frölunda torg. Där gick vi in på åhlens och jag "påverkade" henne att köpa 2 blanka röda ljus och en jättefin julgransprydnad som ser ut sen ut som en cupcake med massa glitter och ett körsbär på toppen1 (kom igen jag är Å:hs bästa säljare =)

Sedan gick vi in en sväng på glitter. Jag har beställt min nyårstopp från h&m



Sedan tänkte jag ha svarta leggins till och dessa skor:





Jaa på glitter där hittade jag en snygg grön ring och ett snyggt guldarmand jag vill ha till. jag har ett par såååå fina örhängen jag fick av min syster i 25:års present från kairo som jag ska ha till, de är långa och hänger och är i guldfärgade stenar

Sen åt vi tacos hemma hos siss och jag drack 2 drinkar. vodka och hallonsoda! Sååå gott =) jag älskar hallsonsoda




Sedan drack vi några royal pils från dk och vitt vin, castelero del diablo (stavning?)

Btw nu ska jag försöka blogga mer frekvent så titta gärna in och uppdatera er mi mitt liv! hehe kram


Nu är jag inne i systemet!

Har nämligen anmält mig till arbetsförmedlingen idag som deltids arbetslös och kanske helt arbetslös efter den 31:a dec =((( Hoppas det inte blir så!

nu äter jag hjärtan (snacksen altså) och dricker cola..Jag gruvar mig för att skölja ur balsamet, torka håret och se hur min galna hårfärgning ser ut.

ja jag ÄLSKAR att färga håret och att byta hårfärg, its fun!! Men absolut är det blont som jag trivs allra bäst i. här kommer några bilder med mina senaste hårfärger, vad tycker
ni? vem e snyggast? =)




















och så rött såklart, dock har jag inga såna bilder på min dator!








Lovely!

Lovely kväll igår, tack för de vackra rosorna! Vilken god mat vi gjorde igår! först försökte vi fritera fetaost, men det var helt omöjligt, eller så var oljan för kall, vi gjorde ett nytt försök med hallomiost, det blev ju sjukt gott! Sen friterde vi några lökringar oxå, gott gott men aaaaj vad jag fick ont i magen sen hehe, totally värt det..

Well idag har jag nog tänkt mig in till stan och köpa lite julklappar, jag gör det alltid tidigt då jag inte pallar att shoppa i julruchen, måste hitta små saker för jag ska ju åka hem med tåg wihooo by the way =) Mamma och Ingela är ju lätt, men pappa och mikey?? omg det blir inte lätt. Godis är väll dock ett säkert kort till M då han enligt I är en stor gottegris =)

Bilder från förra julen då varken jag eller Anna kunde åka hem och Ingela var söt nog att stanna hos mig, så kom marie-l oxå. Vi gjorde ett klassiskt julbord och sen gick vi till casinot! Det var kul




Den klassiska alladinasken såklart =)



Det klassiska julbordet, mina favoriter är dopp i grytan och julskinkan!



Mysigt hade vi hemma i Kortedala



Snyggingar!



Den lila tomten kom det året =)


Jag kommer hem till jul!!

Jag är chockad och djupt berörd. förlåt men min pappa är snå..hmm jag menar ekonomisk... Idag pratade jag men han när jag satt på spårvagnen, han frågade vad jag skulle göra på jul nu och jag sa att jag vet inte, har inga planer, ahn frågade om alla skulle åka hem, ja sa jag..

Nu ikväll börjar han ställa massa frågor som om jag har kattvakt på jul osv..sen säger han att han betalar biljetten, och han bryr sig inte ens om vad den kostar.!1 Min pappa är beredd att betala 3000 kr för att jag ska komma hem i 2 dagar, jag är berörd till tårad och vääldigt glad.
Detta hade blivit den 3:e julen jag inte hade firat hemma utan själv i gbg.


Hemma!!! Jul snör, is, 30 grader kallt, mamma, pappa , ingela, familj, mammas kakor! Nej det gr inte att förklara

Tur jag har bloggen!

Annars hade vi inte vetat när vi har vår 2 års dag, dåligt va. I alla fall så firar vi vår 2 årsdag på lördag! har handlat hem mat och vin. I år blir det friterad fetaost, med klyftpotatis och kall gräddfilssås, jammii!

Nu åtrehämtar jag mig från en fruktansvärd förkylning, hostar hela nätterna så sömnen blir väldigt kass, nu e min mage kass oxå, troligen från alla sockerfria halstabletter, ni ve tju vad de gör med magen =/

I lördags var jag iaf på min bsta väns 30-årsdag! Det var så kul, hon hade gjort så fint och köpt MASSA ost och kex och chips, jag hade bakat tårtan, en lila såklart! Beställde lila marsipan från
http://www.kakburken.se och sockerblommor i rosa, vit, lila och gul. Såhär blev den!


RSS 2.0