bloggtorka...

Men livet e underbart, allt flyter på...återkommer strax!

 

ml kan verkligen ta de FULASTE korten ever hahahaha


Ännu en trevlig helg med mina sötaste vänner!

Igår kom Anna, Ingela och ML på middag! Jag lagade köttfärsfylla smördegsknyten som jag friterade och gjorde en potatissallad och en grönsallad till. Vi drack maaassa vin och sjöng singstar! Jag van då såklart!! haha jag var nog en dålig vinnare..

Vi börjar med en klassisk Mary bild =)

 

Suddig,men gullig bild kommer härnäst!

 

ytterligare en suddig bild..varför blir dom så??



Här försöker Ingela vara mig!



 

 




Galen vecka men skoj som f..n!!

Nu håller jag på att laga palt! Jag ska ha matlagningsprov i skolan imorgon och göra just palt så jag tänkte att det var en bra ide att testlaga det hemma en gång. Jag har tittat på hundra gånger när mamma har gjort palt men jag har av nån anledning aldrig gjort det själ. Om 40 min är den klar det ska bli spännande!!!

Förkylningen och hostan sitter i men idag känns det faktiskt lite lugnare, eftersom jag och k är så jävla less på att va sjuka så bestämmde vi för att ha kul istället Vi var ute och åt 3 rätters på kinarestaurangen i Gamlestan med Ml och sedan hade vi fotbollskväll med Sara, Ingela och Ml KUL!!

 

 




 



Lördagen!


Det var mycket trevligt trots att vi inte var speciellt krya. Vi fick så fina presenter från våra älskade vänner,tack tack tack! Tog lite bilder under kvällens gång som kommer här! =)








 


 













Min födelsedag!

Min födelsedag var jättekul! Jag åt god lunch med min syster,grillat kycklingspett med pommes och tzatziki
Mamma och pappa gav mig 1000 kr så efter lunch gick jag och shoppade jeans, jeansleggins, tshirt, skor och sockar =)

När jag kom hem från shoppingen hade min älskling köpt blommor,Iris och rosa rosor, köpt en rosa marsipantårta och köpt mig ett jättesött nattlinne samt städat och tvättat väldigt fint!

Vid 17 tiden kom syrran och vi tog oss ett glas vin eller 2 och sedan åkte vi till Halta Lottas där jag åt friterad ost med klyftpotatis, remoladsås och sallad. K och I åt fläsknoisett med stekt potatis och chilibearbearnaise. Till efterrätt blev det en Kaffe Karlsson.!!

Min syster hade köpt jättefina presenter till mig. en Ed Hardy tröja, en glitter eyeliner, en brun/guld ögonskugga, örhängen och någonting som kommer med posten om en vecka =)

Nu kommer lite bilder, tyvärr glömde vi kameran hemma..


 


 

 

Haha ja som sagt det blev inte mycket bilder alls..men bättre än ingenting?

Jag lägger upp 2 bilder på när Sunny har duschat i alla fall!



 





Var e all min tid??

Väldigt förkyld! Väldigt mycket med skolan! Orkar bara ligga i soffan!

jaja det löser sig nog. Imorgon ska jag baka vaniljmuffins med rosa frosting, baka mjölkchokladtårta, åka till Anna och låna en kakform, åka till systemet, städa, läsa ett häfte på 100 sidor men va fan allt detta är ju bara svinroliga saker så det ska gå!!!!

Skola såhär långt då. För det första är det extremt intressant och roligt, för det andra är det ovant,man känner sig bortkommen och får lätt panik över allt som ska göras på kort tid och man vet inte riktigt hur man ska gå tillväga.

Vi har gått på föreläsningar om: Maten i samhället,matens historia från stenålder till 1800-tal, kökshygien, s.m.a.r.t ett smart förhållningssätt till mat genom miljö och hållbar utveckling matens dimentioner och husmanskost. Nu ska vi skriva ett 10 sidors häfte med meny,recept,fakta om husman,kostnadsberäkning per portion med mera samt laga varsin husmanskost och visa upp. Vi ska även göra en demo två och två där vi ska göra precis som på matprogram i tv. Vi ska laga en maträtt,bli filmade och visa hur man gör..hjälp!!! coolt samt väldigt läskigt ska allt detta bli. Ett stor plus är att vi har en fantastisk lärare!!! 

                   
 
2  klassiker, fläsk med löksås och plättar med sylt.

Nu sova nattiiii

RSS 2.0