Fredagkväll går i matlagningens tecken..

Jag ändrade mig..jag vill inte gå hem och sova. Ska åka till Anna istället.

Vi sak laga citron & vitlöksdoftande pasta och olivcrostini. Recept finns på
www.arla.se

Jag funderar på att dricka lite vin ikväll ändå. Som doktorn ordinerade är det bättre att ta 2 glas vin på fredag och 2 glas vin på lördag än 4 en kväll =)



                                

thank god its friday..

ja eller denna veckan har gått fort och det har gått bra och jobba. Nu är det sista dagen på detoxen så det gör det hela ännu bättre. Imorgon blir det vin och fläskfile =) oh happy day..men jag kanske måste ta det lite lugnt med onyttigheterna annars kanske jag mår dåligt. =/

Läste nått roligt på Aftonbladet. "4 st förgiftade av felaktigt recept i tidningen matmagasinet" Dom hade skrivit 20 st muskotnötter istället för 2 krm. Tidningen skriver - Vi trodde att det inte går att äta en sådan kaka, för det blir så fruktansvärt beskt. Men nu visar det sig att ett sällskap ändå har gjort det och fått symptom

Haha så roligt..kommerntarer från läsarna :"Ledsen att behöva säga det, men som prenumenant på tidningen så hade vi vansinnigt roligt åt feltrycket i tidningen. 20 rivna muskotnötter i en äppelkaka?!! Att sedan någon följer receptet blint utan att reagera på att det är fel, gör det det bara roligare. Man borde väl ha fattat att något är fel när man har rivit 20 st nötter. Det tar ju en evighet!! Hemskt att bli drabbad men svårt att INTE skratta! ;o)

Jag håller med. men tänk om det var några stackare som var på middagsbjudning och bara inte hade hjärta att säga att ursäkta men din kaka smakar förjävligt och ändå tvingats äta upp den..hihi


                                          

Mitten på veckan



Är det idag..även kallad lill lördag eller tydligen hump day i USA. Jag blev väldigt nöjd igår när jag lästa Aftonbladet och såg att Tyskan har dömts som skyldig! Och en sak till..fy fan va ful hon var! Rysligt.

Idag känner jag mig ganska befriad från förkylningen,glad och relativt pigg. Men igår kväll hade jag svårt att somna för halsen svällde igen och slemmade sig..då tog jag en bafucin och lyckades somna..snacka om att det går upp och ner.

Exakt 1 vecka idag till semestern! 18 dagar rökfri idag!

På Lördag blir det vin för då är detoxen slut!!!!!! Självklart ska jag fortsätta med att vara relativt nyttig. Dra ner på kött,aldrig röka mer,dra ner på alkoholkonsumtionen,motionera mera nu när höstschemat har kommit ska jag börja åter på friskis för jag har trots allt årskort där nu!!! Men jag tänker inte förneka mig en bit mörk choklad och ett glad vin eller en hamburgare nångång. Allt som görs med måtta är ofarligt det är min teori!!(Ok kanske inte exakt
allt då men...)

Jag köpte en svart duk med lite glitter i och 4 runda silverfärgade underlägg till mitt köksbord. Jag köpte en stor turkos ljuslykta och en gullranka igår,samt att jag snodde/lånade min systers turkosa spetsgardiner. det blev FINT.
Jag hade en stjärnlampgardin eller vad man ska säga..men

Kommentera mera!

Hej! Det regnar och det är morgon,men jag känner mig oförskämt glad! Vet inte riktig varför men det kan vara för att jag har så mycket atts e fram emot. Jag ska jobba till klockan 17.30. Sedan ska jag ta mig en sväng till Frölunda.Ska ta en titt hur länge affärerna är öppna..jag skulle vilja hinna om Indiska och köpa en turkos vas i krossat glas,samma som mina ljuslyktor.

När min syster kommer hem med kameran ska jag ta kort och lägga in i mina inlägg så blir dom lite roligare..Varför jag ska till Frölunda är för att jag har lovat att vattna syrrans blommor. Jag tänkte köpa en lite chokladbit oxå eller nått annat som välkomnar henne hem på fredag? Jag tror hon kommer hem på fredag men jag är inte säker. Jag tror nämligen att hon kan vara rätt ledsen för att åka hem..=( Min bästa syster jag vill bara att hon ska vara glad!! Men det är lättare sagt än gjort förståss...



                                     

Me me me!

Min hals verkar bara bli värre och värre..Me and Anna har i alla fall köpt 2 påsar halstabletter och bafusin och jag slipper sitta i telefonen ett pra timmar. Eftersom detta är min blogg om mitt liv tänkte jag skriva lite om mig.

*Någonting jag alltid har velat ha: Ett kärleksbrev!
*
Nånting jag alltid längtar efter att göra: Sitta ihopkrupen i min soffa,pussa Bambina och lyssna på bra musik!

*Värsta känslan:När någon förvånar mig negativt.

*Bästa känslan: När någon förvånar mig positivt.

*Bästa färgen: TURKOS! Jag älskar den färgen..det ryser i mig när jag ser den och jag har hittat ett superfint överkast i turkost..kostar dock 700 kr så jag funderar fortfarande på om jag ska köpa det. Lång länk kommer här:

http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=29438&productId=208509&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=%2fListPage%2fSearch.aspx%3fSearchText%3d%c3%b6verkast%26ConceptStoreCategoryId%3d%26B%3d1

*Det tråkigaste jag vet: Dammsuga! Jag gillar att städa och tycker att det är rätt kreativt men dammsuga r någonting jag undviker i det längsta.

*Nått jag saknar:Min syster när hon är borta för länge,mina vänner jag hade i skolan Emma Erika,Mathias, Mikael, Christoffer, Jimmy, Jonas, Annika, Linda, Jonathan, Annie, Lena, Jenny, Sofie, Oscar, Martin, Per, Håkan..när man flyttar till en ny stad så blir man lätt rätt ensam..och så är jag less på tekniken att man bara ska prata via msn och sms och knappt telefon och ses det är överkurs. Jag saknar mänsklig gemenskap.

*Favoritmaträtt: Definitivt mammas palt med smält smör och lingonsylt. Men ett kallt glas mjölk till. Jag hatar mjölk och dricker det aldrig med palt som är undantaget som bekräftar regeln.

*Nått jag alltid har velat göra: Åka till Hawaii och Venedig. Öppna ett djurhem eller ett cafè


                     

It`s toooo early!!!!

Klockan är 08.57 och jag är starkt mot min vilja vaken och på jobbet! solen skiner i alla fall så man fick lite stackars energi när man kom ut. Nu känns det dock att summer moved on och att hösten har börjat komma..
Jag känner mig så förkyld. Det kittlar i halsen och när jag klev upp nyste jag minst 15 ggr.

Anna  följde mig hem efter jobbet. i åt vegetariska tacos. Det var nästan godare än med kött..jag får så smått börja vänja mig nu med vegomaten. Anna min ängel hon är så duktig! Hon satte upp min hylla och fixade så min router började funger..=) =) Anna sov över hos mig..så inatt har jag inte blivit störd av Bambina..hon är så snäll när någon sover över..


                                        

Herregud folk är så dumma...

Hemma och ledig. Sitter och ser på ett program om överviktiga barn och ungdomar. Här snackar vi alvarlig livshotande övervikt. En tjej som är 16 år och väge 150 kg. Hon sitter själv och beskriver sin dag. "Jag kliver upp id 10 och äter en stor tallrik flingor. Sedan går jag till affären och köper 2 burkar pringles,200g chokladkaka 200 g Malteser eller nonstop och 2 milkshakes. Jag går hem och gör mig en wrap med massa majonäs. Sedan sätter jag mig framför datorn hela dagen och äter upp detta. Sedan ropar mamma att det är middag. Då går jag ner och äter. Sedan går jag till affären igen och köper mer godis."

Verkligen JÄTTE konstigt att du är överviktid. Den dumma här är inte dottern utan hennes mamma som verkar vara helt utan hjärna.."Det är ärftligt säger hon. Våran fetma (hon väger 140 kg) är ärftlig och det är ingenting vi kan göra någonting åt. Hon vill nu att hennes 16 åriga dotter sk operera magsäcken. Pappa protesterar högljutt och säger,nej hon måste börja äta nyttigt och motioner. Hon äter inte nyttig i detta huset. Skitsnack säger mamman,du vet inte  vad vi äter för du bor inte här,men öppna skåpen då..det är ju du som matar din dotter med glass,kakor och chips istället för riktig mat. DU är för dum och lat för att ge henne riktig mat. Snacka om barnmisshandel...

Sedan säger hon"jag kan inte göra någonting åt om min dotter köper kakor och chips för sina pengar" Eeeh jo det kan du..du är hennes mamma och hon är inte myndig...Detta program upprörde mig verkligen..hur kan folk vara så själviska mot sina barn?????
Min mamma lagate bra hemmagjord mat VARJE dag till oss.Aldrig att vi skulle få godis om det inte var lördag och vi åt kanske skräpmat i gång per år.
Tänka dig att du gjort mot ditt barn så ont att hon måste operera sig vid 16 års ålder..Hur kan du
leva med dig själv?

Det som är mig varmast om hjärtat

                              

                                     Var snäll mot oss! Snälla Kina flå oss inte levande för att göra päls.
                                    Snälla människor kasta oss inte levande i en sopsäck i floden.
                                    Mata oss älska oss ta han om oss!

Det som är mig varmast om hjärtat är djur. Besök
http://www.djurskyddet.se och bli djurfadder för endast 25 kr/månad. Jag har redan lyckats värva 3 st =)

Tänk på hur försvarslösa djur är. Dom har ingen röst och behöver någon som talar för dom. Djur är väldigt lätt att behandla illa. Vem skulle dom berätta någonting för? Dom är gratis..en sadistisk människa som finner glädje i att plåga ger sig lätt på ett djur. Vad finns det för straff för djurplågeri? Praktiskt taget inget! Detta måste ändras på för att djur precis som människor känner smärta och rädsla.

Jag måste erkänna att jag är lat rädd och bekväm av mig. Men jag ska nog göra ett försö att bli vegetarian. Skulle slakthusväggarna vara av glas skulle alla vara vegetarianer. Plågsamma djurtransporter samt sjuk massuppfödning av djur är äckligt,onödigt och helt fel. Nu tycker inte jag att det är fel att vara bonde, men det ska kunna ske på en mindra skala så att djuren får bra plats att vara på. korta transporter,bra foder,leva ett bra liv innan dom blir slaktade..Vi äter sjukt mycket kött..Vi äter massa slaktavfall och det är inte nyttigt för din kropp.

Jag röstar för att äta mer vilt. Stödja KRAV märkta produkter och äta kött som kommer från Sverige.

Gå även in på djurskyddet och skriv på protestlistan mot Kinas plågsamma pälsindustri. det slaktas 16 miljoner hundar och 4 miljoner katter. Hundarna flås levande och katterna stryps långsamt för att bevara
pälsens kvalitet.

Djur är levande vareleser med känslor och förtjänar respekt,kärlek och ett bra liv! Alltid utan undantag,utan ursäkter. Men jag erkänner jag har dubbelmoral..jag är lat..men jag lovar jag ska skärpa mig! Läs på http://www.djurensratt.se under frågor och svar..man får sig verkligen en tankeställare..



                  

Back to work!!!

Hej igen! Nu är jag tillbaka till jobbet. Väldigt lugnt var det..mycket skönt. Men väldigt långtråkigt. Det är så supertrist att Ingela är borta..vi som är med varandra jämt..Jag kom till min förtjusning på att nästa Lördag får jag dricka vin! Det ska jag garanterat göra...Aldrig mera detox..fy vad trist att vara låst..jag vill kunna äta en hamburgare om jag vill och kunna ta mig en öl eller ett glas vin utan att det ska vara en dödssynd.

Jag känner inte dirket att jag mår bättre..jag känner mig konstant hungrig och missnöjd..aldrig tillfredställd..jag har haft ont i halsen,nacken och huvudet ända sedan jag började med detta..Däremot känner jag att jag sover bra och min kondition har ökat,men det beror nog på att jag har slutat att röka..JAg har samma jeans på mig nu som jag hade för en vecka sedan och det var en tydlig skillnad både i midjan och runt låren..skulel tro jag har gått ner minst 2 kg i alla fall =)

Finns det liv finns det hopp..det är aldrig försent...kolla bara in detta! Om du slutar röka så:

  • Efter 20 minuter går blodtryck och puls ner till normal nivå och blodkärlen vidgas. Temperaturen ökar i händer och fötter.

  • Efter åtta timmar minskar koldioxiden i blodet och syrehalten blir normal.

  • Efter ett dygn minskar risken för hjärtsjukdomar, som exempelvis hjärtinfarkt.

  • Efter två dygn börjar nervtrådarna sin återväxt och smak- och luktsinnet blir som vanligt igen.

  • Efter två veckor till tre månader förbättras blodcirkulationen och lungkapaciteten så mycket att det känns lättare att promenera. Konditionen ökar med 15 procent. Huden får tillbaka en friskare färg.

  • Efter en till elva månader börjar nästäppa, hosta och andningssvårigheter som beror på rökningen försvinna. Flimmerhåren nybildas i lungorna, vilket rensar dem och därmed minskar risken för infektion. Kroppens energi ökar och man blir mindre trött. Många sover bättre än tidigare.

  • Efter ett år har risken för hjärtinfarkt halverats.

  • Efter fem år är risken för hjärtinfarkt och hjärnblödning lika liten som för dem som aldrig har rökt.

  • Efter tio år har risken för lungcancer minskat med åtminstone två tredjedelar.

  • Efter 15 år är alla sjukdomsrisker som man får av rökning nästan lika låga som för dem som aldrig har rökt.

Den onda cirkeln.

Jag har varit hemma sjuk nu i 2 dagar..Ju mer man sover desto tröttare blir man..jag sover nu till kl 2 på dagen..jag skulle kunna fortsätta och aldrig stiga upp..Nä det ska bli skönt att komma till jobbet imorgon. Jag känner mig på mycket bra humör..min hemska smärta i nacken har helt gått över och jag har slutat att tycka synd om mig själv för att jag känner mig ensam..
Det var jag själv som valde att bo själv. Ingela ville bo kvar med mig,det var jag som ville flytta. Espen ville vara tillsammans med mig och bo här,men jag valde att göra slut.

Jag har nämligen bestämmt mig för at tbryta mönster och ovanor. "Old habbits die hard" och att bryta en vana är nog det svåraste man kan göra..men jag har get mig fan på att inte slösa bort mitt liv..

Sluta vara destrutiv och göra saker som för mig framåt och inte bakåt.  9:e dagen rökfri och jag känner mig faktiskt just fri.. Fri från en gammal hemsk last som har jagat mig i minst 8 år..Hejdå röken jag kommer inte att sakna dig.

Att bo själv är också väldigt viktigt för mig..att känna att jag klarar mig själv och inte är beroende av nån är väldig väldigt viktigt. Jag har varit i förhållande sedan jag var 17 och nu behöver jag klara mig själv. Med både Jonas och Espen har det gått allt för fort. Vi har flyttat in tillsammans efter ett par veckor bara.Sedan var det vardag och bråk om vem som ska diska hann komma aldeles för fort när man istället skulle vara nykär och fnittrig..
Självklart vill jag ha ett förhållande,men denna gången ska allt gå i rätt takt. Att gå direkt in på allvar och vardag är inte rätt medicin..

Igår gjorde jag om lite i lägenheten..Jag blev helt svettig,men jag var envis..nu är det mycket mer färg här och jag är nöjd..Svart vitt godbye välkommern rosa och vinrött.. =) Letade åt mina stjärnor som jag brukar a på väggen,men så många hade gått sönder så jag svirade upp det till något slags konstverk på väggen istället =)








A sunny day

Idag har varit en väldigt fin och trevlig dag. Jag och Henrik promenerade till stan. Vi gick en annorlunda väg förbi skatås så det tog typ 1,5 timmar så jag känner att jag har lite ont i benen nu..
Vi gick förbi många fina hus och coola lägenheter...speciellt ett hus som låg rätt nära Lisseberg..låg som upp på en höjd. Hur grymt som hellst.

Sedan åt vi *hrmpf* en kycklinghamburgade..ja det kanske inte var det nyttigaste detoxmat i världen men det var i alla fall kycklig =) Sen så tyckte Henke panky att han behöve några nya kläder så vi hittade en skjorta,väst och cardigan på Pepper i Nordstan.. Han blev ju hur hot som hellst i detta =)

Vid 17 tiden kom Anna in till Nordstan och vi gick till Hemköp och köpte en massa frukt..vindruvor,banan,äpple,bigaråer,färsk ananas och päron..till detta köpte vi vaniljkesella och drog till Frölunda hem till syrran och kollade på film..Vid 22.30 gick bussen hem och jag kom hem vid 23.30 då vi fastnade lite i nordstan och kollade på några märkliga figurer som flög över himlen (show från kulturkalaset)

Nu sitter jag och har tråkigt...halvt ont i huvudet,benen samt nackspärr..

ENORMT skrämmande!

Denna dagen började inte så bra med att jag försov mig..sedan råkade jag slå ner sminkväskan i backen så allt flög ut och krossades...

Jag kommer till jobbet lite lätt sur..då säger min vän mittemot nog det värsta jag har hört på väldigt länge! Någon sjuk,jag vill inte ens kallat det för människa plågat en katt! Klippt av den tungan och borrat ett hål i huvudet..och kattstackaren släpade sig hem och dög...Jag vågar inte ens öppna Aftonbladet idag för då kommer hela min helg bli förstörd.

Skulle jag veta vem som hade gjort det och fick tag på den personen så skulle jag klippa av den tungan och utföra gammal hederlig lobotomi. Jag lovar jag skulle göra det..ingen tvekan om saken. Nu kanske jag låter som en rätt störd människa men det är för att beskriva vad jag tycker om djurplågare..Skulle någon kröka ett hårstrå på min katt så skulle den personen råka vääääldigt illa ut..

Jag har aldrig kunnat göra någon fysiskt illa..jo kanske lite grann om personen varit mycket större eller nypt nån i armen nån gång..men jag har väldigt svårt för att ens slå ihjäl en fluga..den är för stör..ofta får jag dåligt samvete om jag dödar en växt som lever...men det skulle vara rätt skrämmande och intressant att se vad man faktiskt skulle vara kapabel till att göra mot nån om man blev tilräckligt arg..en människa som har gjort förfärliga ting slutar som att vara en människa i mina ögon..Så till dig djurplågare ute i Sverige som har gjort katten detta..du kommer att få det du förtjänar..Karma hinner alltid upp dig!

Herregud vad folk är som klonade!

Jag måste bara blogga av mig,herregud vad folk är likadana och gnällr över samma dumma saker. Läste precis Aftonblade där Comhem har fått mest antal klagåmål från kunder. Sedan får folk kommentera artikeln. Jag kan lova att i 100 fall av 100 säger och tycker folk likadant. Exempel.

1.Jag vill inte betala för en tjänst som inte fungerar!  Svar? Why? Det trodde väll man självklart att du ville?
2.Jag behöver verkligen min tjänst! Svar:Ja det är väll förmodligen därsför du skaffade den.
3.Det är inte mitt fel det är operatörens! Svar. Hur vet du det? Hur stor teknisk kunskap har du? VAnlga Svennson som ringer och klagar vet ju knappt vad ett modem ÄR.
4.Dom hotar mig med en tekniker. Jag måste betala om felet är i min utrustning. Svar: Oj vilket hot! MAn erbjuder att en tekniker ska åtgärda ett fel och då anses det som et hot för att Svensson vet innerst inne att vi anklagar honom för att ha gjort fel och det är väll ändå inte möjligt?

Människor tänk före ni talar och skit före ni torkar er så går nog allt mycket bättre.

Det är dagarna som går som är livet

Dag 3. det går helt ok faktiskt. Men självklart är det tråkigt. Nu är det snart fredag och det blir inget vin..inget film och godis..Bara promenader och frukt typ.

Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Har planer om att fixa min lägenhet. Måla en fondvägg, måste sätta upp massa tavlor. Har sett fina på Ikea..Hoppas jag får lite manlig assistans..=) Jag som är den ohändigaste i världen. Nån spm ställer upp? Vi kan utbyta tjänster..Jag är nämligen väldigt BRA på att diska,tvätta,städa..sånt som en händig man kanske inte är eller tycker ät pest =)

Ja bara 5 timmar kvar tills jag får gå hem och sova. Sedan ska jag ju upp kl 6.30 imorgon..suck suck.........

mmmm korv

Har varit duktig idag. Jag gick inte hem från jobbet trots att jag kännde mig sjuk.

Jag promenerade hem och lagade faktiskt riktig mat. Korvstroganoff..mmm det var så länge sedan. Blandade i korv,lök,champinjoner,lätt creme fraiche, krossade tomater,kechup,soja,kryddor. Kokade pasta hjul till detta.

Jag känner mig så trött så trött...sugen på godis är jag...riktigt sugen.Cigaretter är jag inte ett dugg sugen på..usch usch..Lite läskigt känns det hur jag ska klara en hel lång helg utan att ta ett glas vin..det är liksom en hårt inpräntad vana..jag får försöka stålsätta mig och tänka positiva tankar..Får tänka på Turkiet resan och alla drinkar jag ska lapa i solen..
Jusst det jag ska till TURKIET. Wihoo. 3:e september,dagen efter min 25 årsdag. Har aldrig varit där så det ska bli grymmt skoj..Nu ska jag nog ta mig ett bad..kuzu kuzu http://www.youtube.com/watch?v=Ew2o0DnXpCI

Kolla in dansmoven =)

Idag börjar detoxen!

Idag börjar jag detoxa i 20 dagar! Inget godis,cigaretter,alkohol eller koffein. Sedan ska jag dricka en brun sörja som smakar *pip* 1 liter om dagen måste jag dricka. Den innehåller:Kardborre! Styvmorsviol, Tamarid, Plommon, Äpple, Druva, Grönt te, Fänkål, Björka, Älgört! Kronärtskocka och Maskros..Jamm! =)

Jag vakande kl 4 inatt med hemskt ont i halsen. Det har jag fortfarande..funderar på att gå hem..får se om det blir bätte eller sämre under dagen...

                                                 

Vilken najs dag!

Idag jobbar jag bara extra..så det är slappt. Ikväll ska syrran och pappa på trav. Jag får roa mamma med att gå på nått mysigt cafe och äta kaka!!! =) -Vad väljer du? Evig lycka eller äta kaka? -Äta kaka!! (kakmonstret)


I morgon åker våra föräldrar hem. Det är väldigt deppigt då man vet att dte är 5 månader till man får se dom igen, närmare bestämmt jul.
Jag har faktsikt börjat längta till jul och riktig vinter.Det är så mysigt på nått sätt och man känner inte den här pressen att man måste vara ute och ha roligt och göra 1000 saker för solen skiner ju!
Det är som jag läste i en seriestripp för ganska länge sedan som heter "singel i stan"

"- Det finns ingenting som upprör Svensson så mycket som att man sitter inne en vacker solig dag och kollar på video"

Vad jag tycker om Tyskan.

I detta fallet vill jag nog ha lite dubbelmoral och idka dödsstraff..Har läst hela förhöret i aftonbladet och hennes nonchalans och likgiltighet skrämmer mig..Hon kommer att gå fri..hon kommer att ha vunnit. 2 små barn är döda och Emma barnens mors liv är totalförstört. Det hade varit mycket bättre för världen om hon hade lyckats med sitt självmordsförsök!!!!

Idag är jag hungrig..konstant hungrig hur mycket jag än äter. det är lite oroväckande faktiskt..men min kropp skriker efter energi..speciellt för jag har sovit värdelöst i 1 månad nu..Min enda lediga dag imorgon har jag tagit på mig att jobba extra..Ska jobba till 22.15 idag..segare än segt.

Dödsstraff alvarligt?!

Tänkte blogga lite idag om mina åsikter om vissa saker...Tänkte börja med dödsstraff. Jag läste denna artikeln i aftonbladet imorse

Richard Cooey - fången som är för fet för att avrättas.

Det hävdar hans advokater i en stämning.

- De kommer att få svårt att hitta hans ådror. Det gör att den kemiska injektionen blir mindre effektiv, menar Cooeys försvarare.

Cooey är dömd till döden för att 1986 ha våldtagit och mördat två kvinnor. Den 14 oktober ska han avrättas med kemisk injektion.

Men advokaterna anser att hans liv bör besparas av humanitära skäl.

- Fungerar inte den första injektionen, kommer avrättningen att bli mycket plågsam. Det håller alla experter med om, säger Cooeys försvarsadvokat Kelly Culshaw Schneider.

Detta är så sjukt..Visst han har mördat och våldtagit och det finns det inte mycket försvar för det är ett som är säkert..

MEN 22 år senare ska vi helt lagligt döda honom för det. Han har fått leva med vetskapen i 22 år att han ska bli avrättad.
Vi straffar hans brott med ett brott.Vi dödar honom för att han har dödat någon annan. 2 fel blir altså ett rätt? Jag tycker det är sjukt och skrämmande och helt makabert otroligt att vi 2008 har dödsstraff!! Nu snackar vi inte om något uland som kanske är väldigt efter västvärdens utvekling utan nu snackar vi moderna USA, där dom mänskliga rättigheterna faktiskt gäller.

USA tycker det är helt ok att mörda folk..hur kan det vara möjligt? Sjävklart har Sverige löjligt låga straff. Du kan göra nästan vad som hellst och ändå bli fri om 12 år. Självklart ska denna mannen vara frihetsberövad hela sitt liv och han bör dö i cellen,men vi bör definitivt inte mörda honom och tycka det är okej!!!! Mord är fel ALLTID det
finns inget undantag.


Regntunga skyar vartän jag ser,ingen sol finns nu mer..

Klass 1 varning på regnet..har jag aldrig ens hört talas om..det regnar mycket i alla fall..jag rapar vitlök hela tiden..den är jobbigt..åt för mycket tzatziki.men det var gott! Mamma och pappa kom och åt lunch med mig och syrran på jobbet.Vi åt salladsbuffe.sjukt mätt nu..har sagt det till alla 15 ggr =)

Äntligen är jobbhelgen slut..roligare att jobba på veckan då man inte är så ensam.sällskap ist the shit!

Jaha jag vet inte riktigt vad jag ska skriva dårå..förutom att jag har upptäckt att folk från sthlm ofta säger dårå vilket är hemskt irriterande. Kanske jag återkommer om jag kommer på nått mer att skriva.

blondinmarie.se?

Jag har suttit säkert i 2 timmar och läst blondinbellas blogg. Synd att hon får ta mycket skit för att hon är ung,rik,framåt och vacker..och så blond..men det är naturligt! Folk tror att bara för att hon är en ofentlig person så har man rätt att säga en massa skit och förolämpningar till henne..hon är ju lika mycket en ung människa knappt 18 år med KÄNSLOR precis som vilken annan svensson som hellst. Herregud i Sverige så får man inte tycka om sig själv eller tycka att man är bra...Till och med folk som skriver till henne,"du äcklar mig,du får skylla digsjälv att du blev våldtagen" rätt åt dig bratunge" massa fruktansvärda kommentarer efter hon hade berättat att hon blivit våldtagen..fy vissa människor är verkligen virdiga!

Jag är så tacksam för mitt liv vill jag bara säga..det gnälls och klagas mycket,men när jag satt med min underbara familj igår så kännde jag verkligen hur älskad och rik jag är som har en sån underbar mamma,pappa och syster..Det är inte alla som har en familj som min..så omtänksamma,snälla fantastiska är ni alla 3!!!!

Tycker hon e rätt vettig faktiskt..smart,drivande girlpower! www.blondinbella.se

Idag är det synd om mig =(

Igår kväll kom mamma och pappa..det var trevligt! Sov på soffan inatt..Det var inte bekvämt.Soffan lutade innåt så jag la ett täcke där för att balansera upp. sedan var det minst 50 grader veamt i lägenheten..Eftersom jag var stentrött så somnade jag ändå rätt fort..Varför det är synd om mig är för att det är lördag,det regnar,jag måste jobba och mamma och pappa är här och jag får nte umgås med dom..samt att jag är sjukt trött och pank..Pank för att jag har shoppat förmycket så det är självförvållat.

Köpte en rund röd matta igår samt en avlång ljusblå på Ikea. Jag köpte tavlan 7:a avenyn manhattan och lite köksredskap...Back to the chains...pray 4 me...

6 dagars arbetsvecka framför mig

Idag är det fredag..solen skiner och jag slutar jobba 16.30..då kunnde man förståss tro att allting är bra..men nej..jag ska jobba lördag,söndag,måndag,tisdag och onsdag oxå..SUCK

I kväll kommer våra päron! det ska bli kul..som sagt segt tråkigt att jobba den enda helgen dom r här..men det är väll ödets ironi eller en slump vad vet jag.

Igår var jag däremot ledig. Jag gick in till Ullevi norra östrakyrkogården och la mig för att sola några timmar..det var varmt men skönt..gick gjorde jag för att jag hade glömt fylla på mitt månadskort..Nu har jag gjort det.
När jag blev less på att sola så gick jag till brunnsparken och shoppade på mig 2 par skor på rea,en kjol,ett par jeans samt 2 toppar och en scarf..ooops det var inte meningen at det skulle bli så mycket.

Jag åkte hem och sedan ville min syster komma och hälsa på mig..hon sa att det skulle vara dne sista fina dagen på länge så hon tyckte vi skulle ta en öl på Halta lottas krog..sagt och gjort..2 blev det tilloch med...sedan åkte jag hem och städade lite..

Inatt har jag sovit uruselt..har haft mardrömmar precis hela natten..varje gång jag somnade om började en ny mardröm..tillslut var jag tvungen att gå och lägga mig i soffan för att se om det hjälpte..det gjorde det inte..det var nästan skönt att få kliva upp till det verkliga livet som inte var lika läskigt.

Idag åker Lotta och Peter till Turkiet i 3 veckor!!! GUD vad jag är avundsjuk =(..men kul för dom
..

RSS 2.0