Trevlig Söndag samt Måndag!

Söndag och Måndag är ju de 2 sämsta dagarna på veckan så det struntar vi i och gör nått skoj.. I Söndags var jag med syrran på stan och shoppade skor (gladiatorsandaler),grå byxor,en klänning och en top, solglasögon, halsband och lite krafs och bjafs. Efter shoppingrundan följde jag min syster hem till Frölunda. Vi drack vin och grillade i ruddahlen *eller hur det stavas* i alla fall en mysig skog nära henne...vi klättrade i träd oxå hehe

Igår Måndag, grillade jag och Kristoffer på hans balkong och spelade GH Aerosmith,sviiinskoj,jag har kommit upp till hard nu och det är mycket skojsigare juh!

 

Tagit med Ingelas Iphone..tar bra bilder!

Vem fan heter Hervor?

Varför har inte jag namnsdag? Jag känenr mig förolämpad..det finns väll betydligt fler som heter Marie än som heter Hervor och Tiburtius,Volmar,Desideria,Berthold,Ansgar,Toini och Vidar! ????????????????????

Bara 7 timmar kvar!

Hjälp denna dagen har bara börjat, redan uttråkad...funderar på att skaffa en kattkompis till Fräsis som vetrinären rekomenderade..dock undrar jag om nån vill vara kattvakt..förhoppningsvis blir Herbert snällare än Fräsis...ska i så fall ta en bonnakatt! En pojke och en kattunge! GUD va roligt det skulle vara att ha en liten bäbis hemma igen!!!!

På fredag får vi bonus..det blir en dubbel lön i alla fall! Ska betala av alla mina räkningar och om jag har råd köpa ut tv! Behöver spara lite pengar till flytten ..får som tur är tillbaka 2800 på skatten oxå!


 sån liten söt vill jag ha! =)

Thiz iz the life...

Har bosatt mig lite hos K...jag och Suri funderar väll på att dra mig hemåt snart...kanske torsdag om han står ut med oss så länge =) 1:a juni ska jag flytta till Kortedala! Så glad att jag fick en lägenhet som jag verkligen ville ha en billig 2:a i ett område som jag ville bo i med balkong..perf..funderar och drömmer hur jag ska inreda, badrummet planerar jag gå i limegrönt...köksluckorna vill jag måla i dimgrönt. sovrummet går nog i kornblått/mörkblått eftersom jag har ett blått överkast och lampa som jag planerar att ha där inne.

 

Påsk!


 

 

 


Vilket kanonväder vi har haft! Vi har grillat en dag,halomiost och vitlöksbröd! Vi har även haft picknick en dag och ätit kycklingsallad,några långpromenader har det blivit oxå. på Påskafton hade vi en lite fest med Sara, Johnny och Anna. Vi hade lagat hemlagade kötbullar, brunsås, potatissallad, vegitarisk smörgåstårta, ägghalvor, grillad kyckling och citronkladdkaka med jordgubbar och vaniljsås.

Fina presenter jag fått.

 

Alladinlampa från Egypten


 

Vacker "ägglampa" från Egypten

 

Detta stod på bordet när jag kom hem <3

Why do all good things come to an end?

Semestern slut och imorgon börjar kneget! Jaja vad gör väll det när man har så fina minnen att tänka på. Vår semester var skön och fin med bad i havet och strålande sol hela dagarna! önskar bara att vi hade balkong på hotellet och att försäljarna höll käften,inte hela tiden visst men känner dom sig inte som ett gäng papegojor som bara kan säga ett par rader och alla säger dessa om och om igen till ovinnerligehterna....Jag tycker att k är rolig som alltid är så pratglad och trevlig med taxichauförerna..det r nog nog inte vana vid! K är mycket beroende av kaffe oxå annars blir han ARG! Han blir inte arg men han blir roligt gulligt gnällig och ironisk =) *söööt*

Vi gjorde väll inget speciellt förutom att sola,bada,dricka myyycket vatten och alkoholhaltiga drycker,fet mat sova till 12 varje dag och shoppa lite. Jag fick mig en såå fin lampa i glas som ser ut som ett ägg och en jättefin grönglittrig alladinlampa,2 limegröna handdukar och lite annat smått och gott!

Trevligaste ögonblicken:
*Fotbollskvällen på Papas 1
*Sista dagen på stranden när vi stannade och filmade solnedgången.
*Första dagen vi kom och satt på papas och drack meister max och åt gulaschsoppa!

Otrevligaste ögonblicken:
*Flyget på väg hem då vi satt vid toaletterna bakom en skrikande bebis inte bredvid varandra utan mat i 10 timmar uuuuuurk
ja thats it...hehe


 






RSS 2.0