Bilder från när Sunny kom hem

 


 

 

Hur söt kan man få lov att vara?

 

 


Bilder från myskväll med k

Vi åt massa gott och såg filmen "I love you man",den var ganska gullig och smårolig =)

 

Fin bild jag tog <3

 

 

och så sötnosarna =)

I kväll blir det




          LYX!!



Hihi "tvingade" Ml oxå att köpa en,hoppas hon gillar den!

Rött! Kärlek <3

Nu har jag varit sjuk jävligt länge snart 4 veckor tror jag! Men idag känns det bättre jag hostar inte alls lika mycket men jag hostar dock på nätterna så det är svårt att sova. Jag satt hemma igår helt själv och känner jag blir tokig snart jag måste få lite luft så jag inpulsköpte målarfärg och målade köket i en brunröd färg som heter kärlek! Det bler såååååå fint!!!

Nu sitter  jag på jobbet och väntar på den mycket efterlängtade semestern! På fredag komemr mamma och pappa!

Jag och K har bokat en resa till Turkiet men nu blev jag orolig för vi kommer hem den 29/8 och jag skulle visst ha upprop den 26/8 och det är obligatoriskt för att behålla sin plats!!! Har försökt att ringa och maila alla på universitetet men ingen är anträffbar...hoppas verkligen det ordnar sig ananrs är det 5300 kronor rakt ner i soporna!


Vad e detta för väder?

När jag gick till jobbet idag vid 10 så var det klarblå himmer och strålande sol,typ en timme efter serman inte blå himmel så långt ögat kan nå! jaja det kan vara skitväder ända tills nästa helg då jag har semester och päronen kommer på besök!

Nu e jag hungrig och har snart lunch, köpte en sallad med kyckling,fetaist,oliver,pasta och vitlöksdressing,mums!

Verkar som att Shira och Sunny har blivit liiiiiite vänner, eller Shira jagar efter honom vart han än går och dom sitter hela tiden och stirrar på varandra. Sötnosar <3

 


 

Föresten vi har bestämt oss att åka hit! Se bilder ovan, innan jul =) Sorry mammi och pappi ni får fira jul ensamma i år =( Jag har så svårt att få kattvakt. Förlåt Anna jag stal dina bilder hope u dont mind. Fotograt den enastående Anna Pettersson! <3 Vi är föresten jag och min syster.

Men åååååååååh

Precis det man vill mötas av när man kommer till jobbet 7.30 en måndagsmorgon efter man varit hemma sjuk i flera dagar 1,5 timmars beordrad övertid! GAH!!!!!! I hate people...Nåväl bara 2 veckor kvar till semestern i alla fall och det blir en lång semester! 2 veckor helt ledig och 2 veckor jobba 25 % och börja skolan! Det ska bli grymt skoj!

Nu har Sunny flyttat in och Shira är måttligt förbannad,jag hoppas till Gud att det kommer att gå bra tillslut!
Så fort Shira får se honom så fräser hon och morrar konstant! Jag tycker så synd om min älskling båda 2 för han vill ju bara leka och hon vill ju bara att han ska dö typ =)

Helgen har varit trevlig trots min ENVISA förkylning. Jag och Ingela lagade god Indisk mat i fredags och Anna kom på besök. I Lördags kom min K hem! Har saknar han sååå mycket! Vi delade en flaska vin och myste.

Igår åt jag det godaste ever,hemmapoppade popcorn (kärnor i en gryta) ostbågar och vitlöksdipp! Jag smäller av va gott det var! Jag såg även på Anna Nicole Smith filmen,den var bra och välgjord tycker jag,väldigt intressant.

Anna Pettersson min kära vän och fotograf tog dessa fina bilder i fredags.


 

 


Saknar Poffie...

Hmm,ja men det är väl bara att vänja sig med att han lämnar mig för Linköping j*vla as haha..
Förkyld är jag fortfarande men jag klarar inte av att va hemma så jag ska jobba imorgon..Vid 19 tiden kommer Sunny hem..ska bli kul,spännande och nervöstför hur mitt lilla mammamonster ska bete sig..kanske blir en ren
katt(a)strof =)

Ingela ska va hos mig i helgen, imorgon tänkte vi äta kyckling tikkamasala med cashew nötter och ris,l ätt gott va?
Jag är också mycket upprörd över alla spindlar som finnspå min balkong,finns det spindelgift att köpa?
Usch kommer ju aldrig kunna sova och klockan står på 7 Zzzzzzzzzzzzz..tråkigt att va så trött på en fredag..jag ger sömnen ändå en chans snart.


 

Fick ÄNTLIGEN hem mitt fina skåp som en vän till familjen har gjort till mig.Tog bara typ 2-3 år =)

 

Insidan är ett coolt barskåp med plats för2 flaskor och 6 glas


Semester och förkylning

Jag har varit i Norrland i en vecka och tyvärr blev jag förkyld och det regnade typ varje dag =) Men det var bra på ett sätt för då tog man det lugnt och vilade upp sig,såg på tv sov mycket,var ute och grillade pinnbröd och kokade kaffe över elden,var i sommarstugan och grillade hamburgare,åkte till Lycksele,tog en mjukglass och gick på dollarstore haha dom har mycket kul där! Handlade fläskfile och vin och åkte hem istället för att äta ute som vi tidigare hade tänkt..

Jag han även med att läsa ut min superbraiga bok SJÖJUNGFRUN med Camilla Läckberg,ääääälskar hennes böcker =) <3

Mamma och pappa blev såklart superförälskade i min K det var roligt och han verkade minsann gilla dom också!

Semesterbilder:

 

Fina Hubert i Kristoffers knä <3

 

Min fin mamma <3

 

 

Coola "norrlänningarna"

 

Grillade pinnbröd. K sa att det var det godaste bröd han har ätit haha =)

 

Sötnosen =)





På fredag kommer han hem!


Ja!!!!!!!!! jajaja!! =)=)

Jag kom in på Måltidskunskap! för de nyfikna som står det såhär om programmet:

Kursen syftar till att du som student ska utveckla kunskaper och färdigheter kring Måltiden med mat och dryck som utgångspunkt. Fokus ligger på måltidsbegreppet som en helhetsupplevelse där sensoriska, ekonomiska, ekologiska och sociala/kulturella aspekter ingår. Delkurserna Måltidskunskap Fisk, Måltidskunskskap Kött, Vin - resp Dryckeskunskap, Näringslära, Mikrobiologi/hygien, Maten i samhället samt Vetenskaplig metodkurs ger ett vetenskapligt förhållningssätt till Måltiden.

Jag är ingen stjärnkock direkt och det är många saker jag hatar och vägrar smaka som fisk och skaldjur med mera, men det är så grymt KUL att laga mat och därför vill jag hålla på med det och jag ska öva upp mig och plugga nu när man inte är skoltrött,gymnasiet var ju helt värdelöst att gå för då fastnade ingenting för mig alls!

 

Tror ni jag kommer laga sånt här???



Bläääää =)


 
Jammii fläskfile! =)

Mysig sommarkväll!

Åh va mysigt det var igår =) Satt i parken i Kortedala och grillade hamburgare och hallomiost! Jag och syster delade en flaska rosevin och vädret var extremt varmt.

Det var jag, Ingela,Kristoffe, Sara, Staffan och en kille som jag inte minns namnet på och hans underbart söta och snälla (!) bebis...efter ett tag kom mamman dit oxå. Sådär som dom var vill jag också vara när jag blir förälder,lugna,avslappnade och skämtsamma men samtidigt väldigt ansvarsfulla,härligt att se!

RSS 2.0