Jag tänkte väll det..

Att jag inte skulle gå på La Gondola hehe,det blev Halta Lottas för vi kände det var för jobbigt att dra ner till avenyn. Lottas har faktiskt väldigt bra mat. Jag år fläskfile med klyftpotatis och rödvinssås. Kristoffer åt oxfilepasta med stark paprikasås med champinjoner och fetaost

Nu har jag igentligen maaassa saker att göra men allt går rätt sakta..måste sminka mig och fixa håret,måste damsuga,gå och handla och hitta nån rolig mat att laga..jag har 2 timmar på mig..Lägger in en söt bild från igår i alla fall <3

 

 

Tjockisen börjar värma upp liiite mot k =)

trevlig vecka!

Detta blir nog en najs vecka,har fixat mig ledig 3 dagar.

På Torsdag blir det midag på La Gondola med Kristoffer (han har så långt namn men jag kommer inte på ett bra smeknamn,stoffe,koffe och krille är uteslutet.) och äta middag.
http://www.lagondola.se/ har altid velat äta där dom verkar ha så bra meny.

 La Gondola

 

* FILETTO DI MAIMALE ALL´AFRICANA Fläskfilé med currysås, ananas, banan, mango chutney & jordnötter låter gott!


På fredag har jag fått ledigt,då blir det rödvin och Ulf Lundellkonsert på Skandinavium! Fått ledigt lördagen oxå så jag slipper bekymra mig om att gå upp tidigt och jobba.

  +  =

Semestern.

Hilton var ett vacketrt hotel men det fanns några minustecken.

- dålig mat
- vi fick ett sämre rum än alla andra för det hade blivit överbokat
-man fick aldrig några handdukar
-mycket ryssar
-polerna var för varma eller för kalla

+fin stor bakong med fin uttsikt över poolområdet
+god öl,god pepsi,kallt vatten som man fick fylla på,man fick äta varmkorv och pommesfrittes på standen
+man fick gratis glass
+lätt att få taxi till Hurgada city och man behövde aldrig pruta

Ja alinclusive var ingenting för oss,mn det var bra att ha alinclusive på dagen fram till 17 då man låg på stranden och vid poolen och fick dricka och äta snacks hur mycket man ville.

De trevligaste ögonblicken var :

*När vi upptäckte att de hade byggt en jättevacker marina i Hurgada med jättefina restauranger och uteställen,otroligt vacket.
*När vi var på Ministry of sound och fick höra "rise up" en riktig nostalgitrip
*När vi fick god lasagne i restaurangen på hotellet och man blev mätt för första gången
*När solbrännan slutade att göra ont =)

Jag kommer aldrig tat bo på Hilton igen och jag kommer aldrig att ta alinclusive men annars var det en trevlig semster. nu kommer lite bildberättelser =)


 
FÖRSTA DAGEN PÅ HOTELBALKONGEN.


 

VÅRA FAVORITER, LONG ISLAND PÅ STYLE OCH GRÅ LM CIGARETTER.

 

VÅRT HOTELRUM,DET VAR GANSKA FINT FÖRUTOM BADRUMMET SOM VERKADE VARA UNDER RENOVERING.

 

HOTELBAREN/LOBBYN.

 

BIKINIBILD,BLEK VAR MAN FÖRSTA DAGEN.

 

INGELA SOM SKA BADA I DEN KALLA POOLEN.

 

JÄTTEVACKERT GIGANTISKT POOLOMRÅDE.

 

EN DAG SMET VI OCH ÄT I STAN: GULASCHSOPPA;MOZARELLASTICK OCH CLUB SANDWITCH. (stavar säkert fel=)

Sedan vill jag säga tack till Anna som har varit kattvakt,kolla in det jätteroliga bildspelet om kattvaktandet på hennes blogg http://tjilla.blogspot.com Tack till Ingela som gav mig halva resan pch tack till Kristoffer som hämtade oss på flygplatsen och skjutsade hem och dit min katt med tillhörande saker. <3

Vill ha!

http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/63457?opendocument&markID=20-20-30

En pluggdator tänkte jag,skriva på och surfa lite!

Hon har fått ett nytt namn..fräsis =)

   

Nu är det långa håret kort! =)

Nu e jag faktiskt rätt olik mig. Igår var tjejerna hemma hos mig och vi åt pizza och kollade på melodofestivalen. Jag är så less på mitt slita hår så jag sa til Anna snälla klipp bort det! Så det var precis vad hon gjorde =) Gud av bekvämt det är att ha kort hår och allt det slitna fösvann. Jag färgade på en mörkare blond färg också som är finare än den gyllengula enligt min smak..kommer förmodligen att spara längre hår,men det är grymt att slippa ha tuggummihår längre,tack Anna!

Nu jobbar jag 5 dagar och sedan blir det 10 dagars semester!!!! Anna ska vara kattvakt till min Tomkat Suri. Suri var faktiskt ganska snäll och gosig igår..henens moster var ju där så hon fick ett ton med uppmärksamhet och då blir hon så nöjd! Måste hitta nått fint att köpa till Anna för hon har fyllt år samt hon ska stå ut med ett monster som skarpt ogillar henne i en hel vecka hahah..Hoppas jag hittar nått bra i Egypten! Tur jag vet ganska bra vad hon gillar och vill ha...






Undra varför man sparar sina pengar i just en gris?

En riktig sötnos <3

Igår var jag på massa "killbutiker" på Bäckebol Onoff,Mediamart,Elgiganten ja ni förstår =)
Kriss hittade en fin kamera i alla fall och jag hittade en mobil till mitt Telia-abonnemang. Sony Ericsson z310i


Kameran blev liiten jaja..Jag funderar på att köpa en likadan fast rosa (ja jag gillar rosa) Fuji FinePix Z20

kattmat!

Jag brukar köpa kattmat ibland på Preem då jag har glömt och slutar så sent att mataffärerna hinenr stänga. Varje gång blir jag mobbad av kassören/sörskan. -"mmm snabblunch"eller -"ååh kyckling" undra om ingen köper kattmat på preem eftersom dom alltid påpekar detta =) hehe det e kul dock

Ser fram emot imorgon då jag e ledig..idag är altså min låtsas fredag eftersom jag nu e eledig torsdag,fredag.. Ska till Kriss och laga Indiskt,dricka öl och spela guitar hero! <3

Kommer bli en astrist kväll hoppas tider går någorlunda fort fram till 21 då jag slutar...så tråkigt när varken k eller a är här!!!!!!!!






Låååååååååååååång promenad! Och ett inlägg och trevliga och otrevliga människor.

Gick f*n till Hjällbo igår! Det var imponerande gjort av mig! Jag tycker det går bra nu att begränsa rökandet till helgen,har inte haft nått porblem att inte röka nu på veckan..på 9 dagar har jag nu rökt kanske 5 cigg =)

Fy fan va det finns dumma löjliga omogna idioter till männsikor! Men det vet väll alla! Jag har annonserat ut min lägenhet på lagenhetsbyte.se vilket jag tycker är en bra sida. Jag skyndade mig hem i fredags för att en kille sa han skulle komma och se min lägenhet efter 19 då han slutat jobba så jag skrev ok det går bra jag är hemma tills dess det är bara att plinga på! Sedan kommer han inte och hör inte av sig. Kan man inte ens bekymra sig med ett litet sms eller ett mail? Sedan skriver jag tillbaka och frågar varför han aldrig kom så får jag ett jätteotrevligt svar tillbaka! Inte ett oj ursäkta utan mer men kom över det herregud du är patetisk..jag började faktiskt skratta,vad kan man göra när folk är helt galna? Det blir ju bara komiskt..jaja när människor är dumma tröstar jag mig alltid med att dom är olyckliga och kommer aldrig att få ett bra liv och det gör mig alltid gladare!

Sedan så finns det så fantastiskt snälla.ödmjuka underbara människor som kan lysa upp hela ens värld. Jag jobbar varje dag med att tänka på vad jag säger till folk och hur jag beter mig för jag vill ju vara en av dom! Bara för att nån beter sig dumt mot dig behöver du inte bete dig dumt tillbaka för det gör dig lika dum som den personen..till en viss gräns..man ska säga ifrån när man blir dåligt bemött eller behandlad men man ska göra det på ett bra sätt för då kan man alltid ha det i ryggen att jag betedde mig i alla fall väldigt bra.. Jag erkänner ändå att ibland är det sååå skönt att slå nån under bältet..det är verkligen en skän känsla =) men jag jobbar på att tygla mitt dåliga humör.

Det verkar regna biobiljetter?

Jag älskar att gå på bio men jag tycker det är så dyrt och har aldrig pengar att prioritera till bio tycker jag..Anna hade 4biljetter som gick ut den 4/2 så jag blev bjuden och så kommer min chef idag och ger mig en biljett som oxå går ut den 4/2 och nu har jag ju ingen tid att gå..så synd att slänga bort en biljett =(
Vi såg i alla fall Changeling igår en mycker bra film! Angelina är en superskådis tycker jag och man kännde verkligen alla hennes känslor i hela kroppen när hon grät både av lycka och sorg..så vacker var hon oxå i 20 tals frisyr och hatt.

Krissepoffer gillade min smörgåstårta i alla fall för han åt upp hela =) Ja helgen har varit mycket trevlig måste jag säga,mer sånna helger tack!



RSS 2.0