Skit i vad alla andra tycker!

Det är mycket enklare sagt än gjort... Jag har funerat många gånger på varför en förolämpning från en främlig betyder och känns så mycket mer än en komplimang från en vän. Man vågar t.e.x inte gå ut i värsta fula mössan, för tänk vad alla främlingar på gatan skulle kunna tycka och tro. Varför spelar det någon roll vad människor vi aldrig mött tycker?

Om man har 99 trevliga kunder och en otrevlig så är det endast den otrevliga man kommer ihåg och lägger energi på med sina känslor.

Om en du knappt känner och som inte betyder nått för dig säger att du är dålig, varför betyder det mer än när en du älskar mest i hela världen säger att du är underbar?

Detta är något jag ständigt jobbar med och försöker ignorera alla korkade idioter som betyder nothing för mig och istället lägga min fokus på de snälla människorna, och människor jag älskar!!!

.................................................................................................................................................................

Nu är det snart jul. Jag vet ett det är lättare sagt än gjort och att det är även en kliche, men det är dock även sant. Spendera tid och kärlek på era nära om ni kan. Stressa ner, skit i julklapparna och dess värde, tänk på frid och kärlek och all vad julen igentligen ska symbolisera. Jesus födelse, jesus som förlät oss från all vi gjort. Ge nån ett leende, överse en dum kommentar, ge någon något som påminner dem va de betyder för dig.

Tänk på den vackra vita snön, tänk på alla tända ljus, tänk på gemenskapen. Tänk på den goda maten, tänk på de som inte får någon jul, tänk på de hemlösa och de som mist nån de älskar.

Idag är det exakt ett år sedan min bästa vän nästan förlorade sin bror i en tragisk olycka,. Vad betyder igentligen nått då?

Ska nån måsta dö, eller ska du själv måsta bli alvarligt sjuk för att förstå vad som igentligen betyder nått. Jag är lika dålig på att vara tacksam och positiv jag med, men kanske nån kan bi påmind och inte minst jag själv...

Julen ska inte handla om stress, om pengar, ångest att inte kunna köpa tillräckligt mycket eller bra julklappar. Ni vet alla vad den ska handla om!!

Nu ska jag snart får åka hem till de människor som betyder mest av allt för mig. min mamma och pappa, jag längtar så jag nästan döööör! GOD JUL allihopa!!!!

                                                     


                                               















Santa Luciaaaa!!!

Jaa idag är det lucia minsann! Dom kom å sjöng för oss på jobbet medan jag åt lunch, myysigt.
Jag har äntligen!! efter 2 månader pallrat mig till skolan för att hämta mina grejer. Det var dock låst men jag han precis smita in med någon så jag kunde hämta kockkläder, skor och kniv, pincett och slipjärn.

Mamma och pappa ska få min kockkniv och slipjärn, aldrig använda i kartongen, pris i butik ca 800 men jag fick de för halva priset genom skolan. Bra julkkapp då dom har EN kniv typ och den är värdelös =)

nu ska jag dra mig till konuum/posten och hämta ut nyårstunikan och skorna, hoppas bara de passar nu! trevlig lucia alla!!









Så arg!!

Vilket jävla skitföretag!! ni som känner mig försår varför och vilket! Väntar på att min sambo ska komma hem för att äta tacos men nu blev han beordrad övertid , nää hoppas u burn in hell!

Gud vad det snöar oxå! Jag vet en som kommer bli glad över det iaf när hon kommer hem =)

Har pratat med mammi i nästan en timma och hon har berättat all mat hon har köpt! Ooh jag kommer att äta ihjäl mig när jag kommer hem! Får se till att ta med samarin hahaha

Dopp i grytan kommer dock att bli det bästa! det är verkligen nått man BARA äter en gång per år, därför det blir så speciellt. Riktigt tunnbröd, Gene såklart och skinkspad, bregott och så en skinkskiva till av julskinkan!!




Det är så otloligt varmt i vår lägenhet. Man ska inte klaga men det e nästan lite jobbigt. Fick ta av mig sockarna och koftan för att sitta i linne och barfota och det är ändå jätttevarmt!! Jag är inte alls van vid detta då jag bara har haft iskalla lägenheter då man fått sitta med dubbla filtar på vintern. Ni kan ju ana hur varmt det blir här på vinern!





Kom änglar

Denna texten har nog betytt mest för mig av alla texter, jag vet inte men den går rakt in i mitt hjärta.


Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom... 

oj vad fort det går!

Kan inte fatta att andra advent redan har passerat! det är bara 17 dagar tills jag ska åka hem! Samtidigt som det är kul att jul och hemmet närmar sig så ökas ångesten,. Mitt jobb slutar nämligen 31.a dec! Usch ja hoppas jag har tur och får förlängt eller får ett annat jobb, söker så det knakar i fingrarna.

Nu är lägenheten städad och ljusen tända, myser i soffan med katten som inte vill va ute när det är snö! idag har jag jobbat så fötterna värker, tror jag ska ta mig ett kallt glas vin nu! Hare bäst!




sööötnosen!

Jo vi vägde han igår för katterna ska avmaskas, han vägde 6,5 kg!! OMG hahaha

Bilder som ni inte har sett!!

man lägger ju bara ut fina bilder, men nu tänkte jag lägga ut några fula! hehe






herregud varför e jag helt orange??


 










jag ser ju inte klok ut hahaha






i sängen

Kan inte sova och så blev jag sugen på att blogga! Vaknade upp hos min vän idag efter en riktig karatefylla igår. Jisses, stoppad av polisen blev vi oxå! Såhär var det...

Vi åkte bil in till stan och min kompis hade en tom ciderflaska som hon frågade chaufförer vad hon skulle göra av. Han sa - släng ut den genom rutan! - Men sa hon, då får du sakta ner, och tänk på bilen bakom, det är ingen polis va? - Nej det är ingen polis säger han.

Sekunden då hon kastat ut flaskan genom rutan kom blåljusen och sirenerna på, hahahaha. Det var en "civilklädd" polisbil. Hur kan man ha sån otur?

- Vem var det som kastade? Sa han och som tur är blev vi alla så skraja att vi lyckades hålla oss för skratt. Nu däremot är det skitkul hahaha!!


Vid 17 tiden åkte vi till miss thing och bakade saffransrutor, choklad och apelsinmuffins och kokade knäck!

bilder stulna från http://tjilla.blogspot.com


RSS 2.0