I love FEJK! =)





Hihi jag undrar vems hår jag har på mig..lite läskigt juh =)

snart är julen här!

Tror jag har blivit lite bitter mot julen på senare år. det är så mycket stress och press och galenskap för en enda liten vanlig dag...Det blir för mycket! Man sörjer för att man inte får vara med alla man älskar, man sörjer över att plånboken måste tömmas, det måste va snö, en perfekt gran och MAT så sjuuuukt mycket mat så man blir illamående som fan efteråt..Vi konsumerar en löjlig mängd kött på julen och de alla som är ensamm känner sig ännu mer ensamma och deprimerande kring juletid..Jag tänker på alla barnen som har alkoholister som föräldrar och alla som går bort precis innan jul..nu har Britany Murphy dött!! 32 år gammal why?? En jul för vad kan det vara nu? 4 eller 5 år sedan dog en vän precis före jul en ung tjej ett år äldre än mig i en bilolycka...nu lägger Saab ner och massa folk blir arbetslösa...its the most wonderful time of the year?? hmmm jag vet inte jag..Filmen "tomten är far till alla barnen" tycker jag ger en bra skildring om julen haha

Nu har jag bestämmt mig för att skita i alla dumma traditioner och ha en lugn och mysig kväll med mina vänner och äta det mn man vill ha och inte köpa massa onödigt bara för att det ska va..julklappsbudgeten har oxå betydligt minskat. Jag måste säga att jag kämpar mot ett dåligt samvete för att jag inte tokstädar och tokhandlar och gör allt som man SKA göra för "det är ju jul!!!"

Man har glömt bort vad julen ska handla om, vänner, familj, lugn, kärlek, trygghet, glädje, magi, frid, hopp och glädje! INTE en massa andra dumheter!! Ha en god jävla jul..haha nä jag ska inte va så bitter, jag gillar julen men det var bättre när man var liten och slapp allt ansvar och stress..

Mitt hår då! Jag trivs ju inte allsi svart hår,så nu e det påväg att bli ljust igen.. Jag har oxå hittat en sida med massa fint löshår! Varför har jag inte tänk på detta förut? jag har ju alltid velat ha långt hår! Men jag har aldrig gillat att ha samma fär mer än ett par månader max så det blir för slitet och jag har inte tålamod att spara ut det. nu har jag beställt löshår!! 900 kr kostar det och det är äkta hår så jag hoppas det blir bra, funkar detta så kommr jag bli stamkund hod rapunzelofsweden eftersom löshår tyvärr har ett bästföredatum..Nästa gång ska jag test att limma fast håret, nu har jag bara köpt klipons

Hårförlängnings Produkter - #613 LJUSBLOND CLIP-ON SET 50cm
"Fixa hårförlängning snabbt och enkelt med Clip on! Här har du den perfekta lösningen. Med ett Clip on set från Rapunzel får du lätt till en snygg frisyr till festen eller om du bara vill ha extra fylligt hår till vardags. Dessa färdiga Clip on set bärs av många kändisar världen runt.

Clipon är lätt att själv sätta in och ta av. Vi har clip on hår i flera utförande för att passa just ditt hår. Clip on kan användas för att ge dig tjockare, lockigare eller längre hår på bara 5 minuter."

Låter ju bra men vad gör inte det+ jaja vi får se imorgon kanske! =)

Nått som vi alla för eller senare kommer att möta...

Döden är nått så slutgiltigt och oåterkalligt. Man kan inte förstå att nån är borta för evigt att deras liv har släkts och kommer aldrig mer tillbaka. Trösten är dock att personen alltid finns kvar i ens hjärta, tankar och på ens näthinna och därför försvinner personen aldrig utan har evigt liv.

Jag ber, bönar och skickar en miljon tankar till min bästa väns lillebror som kämpar för sitt liv på sjukhuset efter en skallskada..sådant här får bara inte hända, sådant kan inte händ tänker man och ändå gör det det. ena secunden kan den du älskar finnas där och nästa secund vara borta förevigt. Tänk på denna klychen som är den sannaste och viktigaste av dom alla. Visa de du älskar att du älskar dem, bråka inte över onödiga oviktiga saker och spendera all tid du kan med dem.



                                         


Ditt anlet ej från Döden vänd.
Hans väsen från din tanke sänd.
Han har ej makt över ditt liv
så frukta ej hans tunga kliv.
Han härskar inte, tjänar blott
Den som skapat dig och din lott-
Han som båd`dig och Död kan sända
till vår värld är det okända.

Han kommer att klara sig jag bara vet det! Jag hoppas du vet hur mycket jag tycker om dig och vilken fantastisk vän jag anser att du är, du är den sista som skulle förtjäna nått sånthär!

Sweet Marocko!




!Jag i mitt tillfälligt svarta håår efter en misslyckad färgning, snart blont igen! =)


Marocko var ingenting som vi hade förväntat oss.. Det var mycket dyrare än vi hade trott. En genomsnittlig middas kostade 80-90 kr och ville man ha en spagetti med köttfärssås så kostade det 50 kr..vilket såklart är mycket billigare än i Sverige och maten var fantastisk precis som servicen men när vi hade förväntat oss Egyptenpriser som är det halva så blir man ju förvånad ändå. Maten var självklart 100 ggr bättre än i Egypten så man fick vad man betalade för.En öl låg på ca 20 kr på de flesta ställen för en 33 cl
!
Det som var SJUKT var priserna på disckoteken!! En 25 cl öl 70 kr! En flaska vatten 50 kr! en cola 33 cl 70 kr! Att röka en vattenpipa 100 kr!!!!!

vädret var jättehärligt! det var tyvärr spöregn en dag men det behövdes nog för att hålla Marocko så vackert och grönt som det är. Alla pratade franska och det var väldigt vackert, rent och fint precis överallt! Jag vill jättegärna åka tillbaka. Hotellet som vi bodde p åkan jag verkligen rekomendera1 Hotel Yasmina! Fin trädgård, solstolar på taket, 3 små pooler, trevlig personal, färska rosor på rummet och supermysigt och fint lägenhetshotell! Tack igen käraste syster för resan!




Flag beer, marockos klassiska öl, billigaste stället 15 kr dyrast 70 kr =) genomsnitt 20 MYCKET gott måste jag säga!




CP0 Cabernet president ett Marokanskt vin som finns i vitt, rött och rose, mycket gott och billigt genomsnitt 90 kr på en restaurang 40 kr på en supermarket






Störtlöjligt...

Var på systemet idag för att köpa glögg, anna ska komma hit och vi ska mysa med massa ljus och glögg och julmusik! i Alla fall stod det en man framför mig och kassörskan sa till den andre att "vi har slut på enkronor" Mannen stod altså och väntade länge på att få tillbaka en växen på 2 kr, jag hade så lust och säga "du kan få 2 kr av mig" han höll ju upp kön verkligen...Altså har man råd att gå på systemet men inte att skita i 2 kr..suck Hade i alla fall varit värre om han stått och väntade på en krona eller 50 öre

Denna köpte jag!
 

Denna köpte jag! hoppas den e go


Happy!

3 dagar till Marocko! Idag har jag varit megaduktig och jobbat och storstädat. i morgon e jag leeeeedig!! Har precis ätit tomatsoppa med krutonger oh bacon oh nu slötittar jag på tv..Äter lakrits oxå för den delen. Jag har packat ner bikinin nu och det är en underbar känsla i detta mörkret!

På onsdag ska jag på filè skola i hamnen,gruvar mig då jag hatar fisk, både lukten, smaken och att röra i den fy!

 (snart!!)

RSS 2.0