Lördagsgodis!

Mitt lördagsgodis blir idag marokansk kycklinggryta med syltade apelsiner och ris! Drinkar, vänner och arabiskt party! Hur ska jag klä ut mig? Nått i rosa och guld och massa bling i alla fall.

Jisses 12 minus ute! Om 3 veckor blir det i alla fall minst 20 plus=) Urk nu måste jag äta frukost och plugga lite matte. Min mattelärare sa att om man sitter 30 min om dagen så kommer man att klara det..Nu litar jag på vad hon har lovat =)

Det finns en välgigt rolig sida som heter
http://www.failblog.org som ni kan kolla in om ni vill ha ett skratt!




epic fail - Classy Fail




Red wine make me feel so fine white wine make me feel in time? =)

Vinprovningen idag var väldigt kul, jag hittade 2 viner som jag gillade. Jag är inte så överförtjust i röda viner men nu hittade jag ett som jag tycker var jättegott.

Det vita vinet jag gillar är ett Chardonay från 2008. (Laroche) 12% från Bourgogne pris 99 kr. Cahardonay anser jag oftast smakar som engels smörkola och vanilj. Detta vinet tyckte jag också var fruktigt och lent i munnen. Vinet skulle passa att dricka som sällskapsvin eller till kyckling eller fisk.


Laroche - Chardonnay - White - 2008 - Case 6x75cl Laroche



Det röda vinet är väldigt ljusrött, går nästan lite mot orange. Druvan heter Pinot noir och kommer ifrån Bourgogne (Rouge) årgång 2007 12,5% och priset är 115 kr. Detta vinet smakar somrigt och skulle passa bra på en uteservering eller picknick. Smaken och doften är godisaktig och en arom av hallon finns med. Lättdrukigt och inte
alls ett beskt rödvin.




5475

På så bra humör!

Just nu känns bara att så bra! Helgen blir skitkul, utlandsresa om 3 veckor, vi går mot vår och sommar, målat om vardagsrumme toch det blev såå fint, skolan är jättekul nu och ja hoppas hoppas att det håller i sig!

Dagens - idioter som åker på spårvagnen!
Dagens + har varit ledig och fått massa saker gjorda!


Snart ska kladdkakan tas ut ur ugnen mjauuuu =)




Arabisk afton på lördag!

Lite spookie faktiskt...

Jag har haft en åtekommande dröm under många år, den är alltid detsamma. jag har inte gått klart gymnasiet, jag tror att jag har gjort det men jag har inte gjort klart min kurs i matte. Jag drömmer att jag har alltid glömt göra min hemläxa och jag är verkligen lååångt etfer alla andra jag har knappt börjat när de andra nästan har gjort klart boken. Jag har antagit att jag drömmer detta för att jag är stressad över nått jag måste göra och så är det säkert.

MEN nu idag har jag börjat läsa matte B på gymnasienivå! Tänk om mitt undermedvetna hela tiden har försökt säga mig att du har inte läst matte klart! Lite spookie tycker jag =)
Prinsessan sover



The catwalk

idag har jag börjat vinkurs 1 och varit på skolan 3 timmar..jag slutar klockan 12 så jag har en del tid att fylla speciellt nu när k e på jobbet och jag e ensam med mina älklingar,tänkte det skulle va skoj att fota dem lite =)



Se så fiiin <3



Här ser dem nått väldigt spännande genom fönstret som tyvärr inte jag ser =)



Här börjar bråket...



Precic innan denna bild bet Shira Sunny i svansen



Brottningsmatch



Catfight!!

Vilken slööö helg!

Igår drack jag och min K lite vin och spelade poker! Det var skoj, tyvärr van k men jag var jävligt grym! I dag har vi möblerat om lite, fått in en bokhylla i vardagsrummet och fixat 2 av mina favoritlampor som jag var skraj att de hade gått sönder eftersom katten hade vällr dem. MEN det var bara att byta glödlampa så fungerade de igen *glaaaad*

Imorgon blir det ikea för min syrras skull, hon har beställt färdtjänst av oss =) som tack får vi supergod hemmagjort pizza med salami, mozarella och ruccola!



Vad tycks om min nya mössa? =)



Så jävla roligt kort haha måste bara lägga in det!

Julen då?

Jag har ju glömt skriv om julafton! Den var också mycket lyckad och mysig! Vi fick en vit jul i år och vi fick julmat och fina julklappar! Anna Ingela och M-l var här. Vi åt kakor, sneglade på kalle, åt traditionell julmat, drack sangria och sedan vid 22 tiden drog vi in till casinot. Ingela den skitungen van 4000 kr! Men det var hon såklart värd <3

På juldagen åkte jag till Kalmar och spenderade 3 dgar hos Familjen Jansson. Det blev utgång på kvällen den 25:e och det var fullproppat överallt! Jag fick lite shopping uträttat där oxå. Jag köpte ett par blanka leggings, en grå mössa med paljetter, en grå fusk skinjacka och maskeringstejp till fönstret.






Trettondagsafton

Har precis sett en film som var rätt bra, deadline heter den med Britaney murphy och ätit daimtårta!
Nyårsafton var underbar! Maten blev lyckad och det var kall, massa snö och alla var på gott humör!
Mina nyårslöften lyder:

1. Slösa mycket mindra pengar!
2. Ha underbart roligt och arbeta för att må bra!

Hitils har åter varit bra..i år vill jag komma in på andra året av min utbildning. Åka på MINST 2 utlandsresor! Bli bättre på att träna och äta nyttigare! Hmmm annars e mitt liv så jävla bra just nu att jag vill faktiskt inte att det ska ändra på sig alls! Om detta år blir precis som det är just nu är jag mycket nöjd =)


RSS 2.0