Fisk=nej shopping=ja!

Idag skulle jag å syrran gå till Fiskekörkan men det var stängt. istället blev det nachotallrik och ett glas vitt på Bers å bar! Ingela kom ifrån jobbet tidigt så vi han oxå gå i div olika affäret. Ing köpte ett par assnygga skor! Jag köpte världens bekvämaste svarta jeanslegging. Det värsta jag köpte var schampo+balsam för 400 kr..ångest! Nu MÅSTE det fan vara bra oxå!

idag har vi haft redovisning i skolan och jag tycker det gick hyfsat bra..imorgon börjar en ny kurs, näringslära!
Nu sitter jag med tända ljus och drick en cola zero och väntar på att min sambo ska komma hem från sin långpromenad..katterna är busiga som vanligt <3 Imorgon blir det lektion till kl 12 sedan häng med Anna..ska förbereda för Haloweenfesten med städ och pynt..blir även en sväng till Butteriks!




Kul att den heter dumb blonde oxå..."man måste ha humor för att använda våra produkter" skriver dem =)



Tapas-afton med idol!






 


Peruk-afton




Svartvit afton.









Så..detta var min fredagkväll! hur var din? =)








Jag tjänar för mycket pengar!

Ja är det bara i Sverige man kan säga den här meningen? Jävla CSN som säger att man måste räkna med julilönen...Hur ska jag göra för att tjäna mindre pengar...nått förslag? =) Ja sikket Ilandsproblem.
Full fasrt i skolan och tidiga mornar varje dag. Imorgon ska jag börja kl 08.00 och vi ska laga en 3 rätters lunch till 20 personer.ska bli jättekul hoppas jag! =) Nu är jag trött trött trött...har lovat mig själv att vara i säng innan 23..så snart blir det till att sussa.

 

hihi, min lill siri älskar lådor. =)<3

Tack för igår!

Det var länge sedan jag skrattade så mycket!

























Mina finaste!




 

De har blivit ganska goda vänner nu <3 <3


Det är dax för Lördagsmyyyyys! <3

Igår var det också trevligt! Hade finbesök av miss Anna. Vi åt tacos och såg på idol. Visst det slank ner lite vin oxå. Idag har jag gjort smörgåstårta med det vi hade hemma, som Kajsa Warg säger "man tager vad man haver" Sedan har jag bakat muffins oxå. I kväll ska vi till söta Sara på inflyttningsfest! Imorgon har jag lovat att jobba lite extra...det ska la gå bra, börjar inte förän kl 14:45.






Brieost och salami, ägg och majonäs, mimosasallad och skinka.


Kladdkakemuffins med vaniljglasyr.


En trevlig fotbollslördag!

Ja efter jag slutat jobba då.. hade finbesök av Anna, Ml, Sara, Alex och syrran! Synd att det gick så dåligt för Sverige..först 2 mål som var ogiltiga, sedan 1-0 till Danmark!



 

hihi rolig min K!










Romantisk afton!

I går hade jag tänt 24 ljus. Dukat fint och köpp ett gott rödvin. Rätterna jag lagade till k var förrätt: Toast med getost,honung, rödlök, ruccola och rostade pumpakärnor.
Varmrätt: Citron och vitlöksdoftande pasta med fläkfile efterrätt:Choklad och banankaka med vaniljsås. Alla rätterna är väldigt lätta att göra. Recepten kommer här:

Förrätt till 4 pers:

8 toastmackor altså vanligt franskbröd.
Chevreost (getost)
1 rödlök
ruccola
Pumpakärnor
flytande honung.

Gör så här: Skär av kanterna på brödet. Skiva chevreost och lägg på, ringla över honung. Skär rödlök i tunna ringar och lägg på macka. In i ugnen ca 10 min på 200C, strö över solrosfrön, gärna rostade (finns att köpa sånna färdiga, jag rostade dem själv)och strö över ruccola. klart!

Varmrätt till 4 pers:

500 g fläskfle
2 vitlöksklyftor
4 dl cremefraiche
1 citron
färsk basilika
riven mozarellaost ca 2 dl

Strimla fläskfilen, marinera i vinmarinad ca 2 timmar eller mer innan stekning. Stek fläskfilen och häll över cremefraiche, hackad basilika, pressa 2 vitlöksklyftor och pressa ner saften från en citron. Sist innan det strax är klart så häller man i osten. Jag serverade med färsk pasta! Gott även här att strö över pumpakärnor för en krispig konsistens, även ruccola passar bra till.

Efterrätt:

3 ågg
3 dl strösocker
3 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
100 choklad
2 mogna bananer

Gör såhär:

Vista ägg och socker poröst. Blanda i mjöl och bakpulver. Blanda in vaniljsocker, mosad banan och smält choklad. Grädda på 175 C i ca 45 minuter. Servera med vaniljsås!






 

  





hahahahah Shira ville tyvärr inte va med på bild och inte Marie heller.





 


:-)

Va skönt att vakna upp och inse att det är Lördag idag och inte Söndag!

Igår hade syrran gjort världens godaste middag till mig!!! Receptet kommer snart...

Var på stan med Anna igår.."råkade" gå in på Balders hage igen och oooops ,jag fick med mig 3 st jättesöta tavlor...

Men urk vilket ruggigt väder det är idag! Nä nu sk jag upp..har en del att stå i..ska ju laga massa mat till min sambo! Vi ska ha romantisk afton <3

Trevlig Lördag!



                                             

Whatever!

Sammanfattning: Skolan går ok, vi fick godkännt på första kuren i alla fall och det är jag mycket glad över! Helt sjukt vad jag har ansträngt mig. Nu har nästa kurs börjat som heter "vetenskapliga perspektiv och metoder" Vi ska skriva ett projektarbete och 2 egna arbeten. Jag gruvar mig för vilka miffon jag kommer att hamna i..måste säga att intreycket av de som går kostekonom är att de alla verkar ryyysliga.. I min klass går den en del trevliga människor, men mest små omogna brudar...men whatever, jag går skola för att få en bra utbildning, jag har trots allt världens bästa vänner, familj, pojkvän och katter =) alla är vi barn i början och jag är rätt övertygad om att det kommer att gåå bättre.

Shopping idag! idag har jag bojkottat pluggandet..känner bara att jag behöver vila mig lite från det annars blir det för mycket! Men jag har koll på läget så än så länge känns det ok.
idag har jag shoppat: en burk med fin marmelad i en fin burk som jag ska ha som prydnad, samma med en burk med violhonung! Sedan köpte jag 2 jättefina (och dyra!!) äggkoppar =) samt en first aid låda.
Jag och k åkte en sväng till Allum och där fick jag med mig 2 doftljus (vanilj) till toaletten samt ett armband och en klocka!

N u ska jag se simpsons och dricka cola! Imorgon ska syrran bju på fin middag! och på Lördag ska jag laga 3 rätters till Kristoffer!



Klockan



Armbandet



Ljus till toaletten







inte så bra bilder, men lite ser man iaf



Ja just det jag köpte sånna grejor man kan lägga thepåsen på!







Kram på er!

RSS 2.0