Du ser flisan i din grannes öga men inte bjälken i ditt eget!

Känns det citatet igen? Från bibeln,less på folk som kritiserar för att dörja sin egen osäkerhet,gör mig galen av ilska!! Men jag ser min egen bjälke oxå och ser att jag är för dålig ibland att säga ifrån och vad jag tycker....jaaaa alla vi har vi 1000 fel och brister men en den betydligt fler än andra!

Solen skiner men det blåser som sejtan...har suttit ute ändå och ätit kycklingsallad och en spirello glass! Det var verkligen gott! Imorgon ska jag och K gå och käka på rumpan bar. Blir säkert pizza för den är fabulös!
På lördag ska vi till Angel och få middag! Fläskfile tror jag minsann att det vankas..tycker synd om angelika för hennes chef är en satmara usch! Vänta du bara what comes around goes around! Hoppas det blir jättefint väder nu i helgen för då vankas belpark och sola på lördagen! Även söndag vill jag ligga och glassa!


                                                                          

Kristihimmelfärdsdag

Var vi hos Alex i Frölunda. Vi grillade hamburgare och bacon,hade potatissallad och bröd till,det var jättegott. Susanne och Cello kom dit och grillade fläskfile och Alex grillade hallumi för han e vego =) Vi fick jättefint väder och det var jätteroligt. Efter frölis gick vi till Kellys och mös =)



 

 


Hur kan man va såhär snygg?

 

Imorgon blir det förhoppningsvis grill och självklart öl! Hoppas på solsken! Happy Kristihimmelsfärdsdag everybody! =)

Hur är det möjligt?

Att det är Måndag igen och redan! Fy det regnar ute jag är jättetrött, jobbet är sjukligt tråligt,inga jag känner är här..jaja men there be days like this. Helgen var jätterolig. Vi satte oss på gräsmattan och drack öl, Anna tycker det är white trash varning,jag tycker det är cool festivalkänsla och att dom som inte gör så är töntar! *hihi* Vi var rätt fulla när vi skulle handla på Ica,men det lyckades bli bra i alal fall. Det blev nachos & salsa,salta kex med 2 sortes ostar,jag tog me min mat och Anna hade lagat VÄRLDENS godaste chokladkaka med vispgrädde och commandoria (eller hur det stavas) och lax med nått i dont know äter ej fisk!

NORGE vann vilket var coolt för det är ju nästan Sverige,låten var ingen love at first sight men jag tror jag kommer tycka om den när jag har lyssnat in mig på denm,söt gutt dock men vad hade han för ögonbryn? haha

Efter ES så gick vi till Dubliners,stannade till typ 4 och sedan blev det kebaktallrik i nordstan och första morgonvagnen hem när solen hade gått upp.



En solig fredag!

Vaknade upp på gott humör,kännde mig pigg! Åt kötbullar med potatissalald till frukost,hemskt gott! Nu sitter jag på jobbet med risk för att humöret ska falla,redan less...vill ut i solen! Ikväll blir det straberry daquiries på balkongen! Lite annorlunda än receptet,men jag har artic straberry vodka,massa is,frusna jordgubbar,lime och en gnutta sprite! MAn ska ju igentligen ha rom och straberrylikör antar jag me whatever!! Den blev svingod,provsmakade en igår på balkongen. VAr på ett sånnt partyhumör igår! Förmodligen för att k var ledig och man tog sig en drink i solen och lyssnade på bra musik..istället fick jag gå och lägga mig kl 23,för jag skulle upp klockan 6.30 idag.






Imorgon blir det tapaskväll och schlager hos Anna. Jag ska ta med mig vitlöksbröd,tortillarullar med oliver,fetaost,rödlök,paprika,gräddfil ochsallad. Köpte även ett paket små tapaskorvar! Nått glittrigt skulle man måsta ha oxå..får ta min svarta klänning med guldtrådar kanske =)




Igår gick det dock bra!

Får fokusera på det positiva oxå! Igår gick det väldigt bra med flyttpackandet. K körde dit 5 flyttlådor och vi köpte fler sopsäckar. Praktiskt taget allting är packat nu. På tisdag åker jag å syrran dit och torkar fönsterna och städar toaletten,jag börjar se ljuset i tunnelns slut.! Tack sötnos för du hjälper mig så mycket.

Efter det blev det max och chillichees,åt upp resten till frukost,går faktiskt utmärkt att värma upp chilicheese i ugenen =)märklig frukost chilichees och nyponsoppa hihi


Till Kristoffer.

6 månader idag då vi kysstes för första gången. Du är den vackraste jag vet,både ute och inne. Du är snäll, charmig, glad, givmild, sexig, smart, omtänksam, social och har en enorm utstrålning.

Första gången jag såg dig tyckte jag att du utstrålde en enorm glädje och själförtroende, jag föll direkt jag fick upp mina ögon för dig.

Du har i 6 månader ställ upp för mig,skrattat med mig, gråtit med mig, bråkat blivit sams.
Du är min glädje och mitt liv, du är mitt hopp och min ro, du är det bästa som någonsin har hänt mig och jag älskar dig nog mer än du kan förstå.

När jag ser dig så känner jag ett lyckorus ila genom kroppen och jag har varje dag så svårt att förstå att du är min. Jag brukar kalla dig för min jackpott på lottot, drömvinsten...Jag litar på dig, jag repekterar dig, jag ser upp till dig och jag älskar hur du ser på mig och får mig att känna. Du gör mig till en bättre människa. Tack för dessa 6 månader, må det bli många många till. Inshalla.


Föralltid DIN <3




Man blir som man umgås =)

       += I ROCK!!!!!!


hihi..ska va med min syrra ikväll för jag har tydligen blivit gräsänka..bara 25 minuter kvar tilss jag slutar,denna dagen har gått fort faktiskt..thanxxx god its friday..får se om vi är pigga och glada imorgon,men det satsar jag på!

Nu börjas det igen!

Idag är jag ledig och ska till min lägenhet och packa för flytten..börjar i god tid för jag hatar att ha sånna saker hängandes...Ingela kommer och hjälper mig i alla fall! Hoppas min hyresvärld sätter ut en container innan jag flyttar,men det är väll föga troligt eftersom dom just satte ut en men jag missade det!
Får mig aldrig hem från K heller,men det känns inge kul att bo i ett nerpackat hem när jag kan vara här och mysa med min bästa ,sötaste och roa mig med hans grejer =) Blir han less på oss innan den 1:a så flyttar jag hem till min syrra =)

RSS 2.0