Jag har beställt kläder!



 

Den vinrödrosa ska jag ha på nyårsafton! Lite dålig bild,men den är blank med ett glitterspänne.



 Gröna byxor! Cool färg va? =)



Måste bara stjäla en bild!




MIN Shira på julafton som leker med tomteluvan! =)

Jag hoppas att jag aldrig...

Jag hoppas att jag aldrig blir en sådan som:

*Inte kan leva utan en man
*Inte vara en sånn som låter en man uppta 110% av mitt liv
*Inte vara en sån som har samma mailadress som min partner ex [email protected]
*Inte vara en sånn som måste prata med min kille 4 ggr om dagen om han inte är här.
*Inte vara en sånn som dissar mina vänner när jag får en kille.
*Inte vara en sånn som skriver en blogg som innehåller 99% jag älskar mitt hjärta mitt ljus mitt allt ..idag har jag och min älskling osv och slänger in taskiga texter och kärleksdikter.
*Inte vara en sånn som inte kan säga jag utan säger alltid "vi"
*Inte pratar bebisspråk med annat än just bebisar och djur.
*Jag hoppas att jag aldrig känner såhär:

Take these hands and lift them up
For I have not the strength to praise You near enough
For I have nothing, I have nothing without You

Take my voice and pour it out
Let it sing the songs of mercy I have found
For I have nothing, I have nothing without You

Chorus:
All my soul needs
Is all Your love to cover me
So all the world will see
That I have nothing without You

Take my body and build it up
May it be broken as an offering of love
For I have nothing, I have nothing without You

Är det så det ska vara? Jag är inte helt oromantisk även om det kan låta så jusst nu MEN jag blir äcklad rent ut sagt av alla par som inte kan leva eller andas utan varandra. Tänk då om detta förhållandet tar slut! Vad har du då kvar?
Jag vill inte vara tillsammans med någon där jag känner att jag är ingenting utan dig...det är ju livsfarligt och dumt..varför ska man utplåna sig själv och bli ett "vi" sitta ihop med någon..det ÄR inte nyttigt!

Jag vill vara en person som känner mig stark i mig själv. Jag vill kunna klara mig själv både ekonomiskt och psykiskt. Jag vill ha mina egna vänner och mina egna intressen. Jag vill bevara mig själv trots att jag väljer att dela mitt liv med någon.

Jag vet att speciellt min syster håller med om detta..vi är lika äcklade av alla dessa par..
MEN det vi även tycker är så jobbigt och deprimerande det är när folk inte vågar släppa in en utan låter en stå med halva foten innanför dörren. DEN GYLLENE MEDELVÄGEn måste man försöka att hitta. Öppna upp dig, släpp in människor du älskar i ditt liv och dela det med dom men utplåna aldrig dig själv för någon annan.


Funderingar över 2009.




Ja då är det bara 5 dagar kvar av 2008..det är helt otroligt! Jag minns den här tiden förra året..jag och Ingela bodde på Juliasgata Hisingen och planerade vår 2 månadersresa...Vi åkte hem igår från Gunnarn för jag var tvungen att jobba den här *** helgen förra året oxå.. Summering av 2008 är att det har hunnit hända rätt mycket..Saker värt att minnas av 2008.

*Jag var 2 månader i Egypten!
*Jag köpte S*Eurovisions Ciao ciao Bambina (Shira)
*Jag flyttade till Ätehögsgatan.
*Åkte till Turkiet med Henrik.

Nu undrar man med spänning hur 2009 ska bli..2008 var ett ganska bra år allt som allt måste jag säga.
Jag har redan ett par fantastiska planer för 2009 i alla fall! 2:a januari ska jag hem en vecka till Gunnarn. i februari ska jag på Ulf Lundell samt åka utomlands med min syster..i April hoppas jag det blir en till resa och i juli ska jag se ACDC!
Mmmm inte illa pinkat än så länge av 2009!

dubbel helg fyy!

Har jobbat igår (juldagen) jobbar idag (annandagen) och sedan imorgon (lördag) och sedan söndag! Ingen kul r här (förutom Anna) och det är sjukt tråkigt! Hoppas jag får gå hem en timma tidigare idag...man får ju aldrig svar =( det finns inga köera så det finns ändå en god chans! Jag har såååååå massa att göra..först måste jag handla mat och hårfärg!
Jag behöver städa hela lägenheten efter jul och plocka bort all mat som är över...usch va less jag är på julmat..det har aldrig varit nån favvo från början...
Jag måste färga och klippa håret!

Nu tycker jag alla kan komma tillbaka till jobbet så att det blir som vanligt..ingen mer semester nu!!

Im workin on x-mas day!!!






Julafton var trevlig! Började med att gå upp vid 10 snåret,ta på sin pyjamasen och äta massa dopp i gryta! Efter det så fixade vi oss lite fina,diskade och gick till Konsum för at köpa kattmat och kattsand =)

Vi åt maaaassa mat,såg lite på kalle och öppnade julklapparna! Jag fick 2 konsertbiljetter!!!! =) =) Till Ulf lundell samt ACDC! Jag fick 2 par örhängen,4 tröjor,ett par "fin trosor" och ansiktscreme...jag fick även hårklämmor,halsband,ögonskugga och PINKS nya skiva! Jag fattar inte hur Anna visste att jag ville ha den??

På kvällen som Henke förbi en sväng! Vi åt daimtårta och drack iskaffe,starkvinsglögg m.m. Väldigt trevlig mysig kväll! Känndes dock inte alls som julafton men det var en mycket trevlig kväll i alla fall..tror min familj saknade mig då syrran ringde 4 ggr =)

I miss my mammi!!!!




Dagen före julafton. Jag jobbar till 22.15..som tur är (för mig inte för dom) att mina kollegor oxå jobbar sent så jag har massa sällskap.

Igår var en riktigt jobbig och en riktigt trevlig kväll. Jag och Anna handlade all vår julmat.
Vi lagade Annas mormors köttbullar. Vi marinerade revbenspjäll och slängde in i ugnen,griljerade skinkan med honung och senap......Vi har testat en julpotatispatè men potatis,grädde,ägg,färsk dill,lite mjälk och salt och svartpeppar..hmm ska bli spännande! Vi köpte även julmust,frukt,alladinask,chips,ostkrokar,nötter,rödbetssallad,mimisasallad,äpelmos,tundbröd och julost!
Jag han även städa lite...
Idag har jag sprungit runt på stan och köpt de sista julklapparna och köpt starkvinsglögg! Nu ska jag kämpa på ett par timmar till och sedan är det....jul!

OBS Jag saknar verkligen min mamma idag har tänkt på henne hela dagen
!

Min lista då utmanad av Tjilla!

7 TV-serier jag gärna ser:
- Greys anatomy
- Desperate housewifes
- Simpson
- South Park
- How I Meet your mother
- Scrubs
- That seventies show

7 saker jag gjorde igår:
- Såg på Sunes jul.
- Åt macaroner 2 ggr.
- Låg sömnlös typ hela natten.
- Var bakfull
- Rökte skumma Turkiska cigaretter.
- Var i Mölndal, Kålltorp samt Hjällbo
- Köpte bacon och Ostbågar på Konsum och kännde mig lustig över det.

7 saker jag ser fram emot:
- Att bli frisk
- Julafton med Anna
- Att få träffa släkt och vänner i Gunnarn(måste dock vänta till Januari)
- Min och min systers utlandsresa
- Ulf Lundellkonserten
- ACDC konserten
- Sommaren

7 låtar jag gärna lyssnar på:
- Jesus of suburbia
- Kom änglar
- Geraldine
- Alla ACDC låtarna
- I`m yours
- Hugger i sten.

7 filmer jag gärna ser fler gånger än en:
- Titanic
- Office space
- The others
- The ring
- The Breakup
- Sex and the city the movie
- The green mile.

7 saker på min önskelista:
- En billigare lägenhet.
- Mer tid med min katt.
- Längre och mindre slitet hår!
- Sinnesro
- Barn
- Ett fantastiskt jobb
- Ett tryggt liv

7 saker jag vill göra om inget vore omöjligt.
- Vill besitta kraften att trolla bort köer =)
- Flyga
- Kunnda stoppa tid och rum och helt plötsligt annordna ett stort party när jag kännde för det och bara gå!!
- Somna på 1 sekund.
- Aldrig vara hungrig om jag inte ville.
- Röka utan att det är skadligt
- Äta ett piller om dagen så min vikt ständigt höll sig på 50 kg även hur mycket jag åt.

Det blir ingen julefrid för mig i år..

Jobb jobb jobb,röda röda röda köer..ingen ledighet..ska jobba extra p åmin lediga lördag..Nästa vecka ska jag jobba 6 dagar och är enbart ledig på julafton. Nu har min syster åkt hem till Norrland. Nu har hon semester och myser i snön med mamma och pappa...dricker vin och umgås..äter massa god mat och har en trevlig Norrlandsjul..och vad får jag?
JOBB;GRÖNA GRÄSMATTOR;REGN OCH EN HELVETES VÄRLDELÖS JUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GAAAAAAAAAAAAAAH JAG HATAR DET HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jullunch på jobbet!

Nu har jag precis ätit jullunch på jobbet..det var gott! Hemlagade köttbullar nice! Det var väl typ vad jag gillade på julbordet..det är ju fullt av massa fisk..lax,sill sillröror och massa skummt kött som fågelpatè,kanelfläsk och rullsulta =/ kan väll inte påstå att jag är en älskare av husmanskost.jag åt tundbröd med ost köttbullar,mimosasallad och potatis..

Nu är jag på jobbet på tog för tidigt..dagen och kvällen kommer att bli hemskt lång känenr jag..slutar inte förrän klockan 21.00..sedan har jag långhelg! Jag har dock lovat att jobba 4 timmar extra imorgon..men men det ska gå så bra så...





                                                               

Krånglar vi till allting?

Jag fick höra idag att jag tänker för mycket och krånglar till allting..Vi kanske alla är rätt duktiga på det? enkla saker kan säkert analyseras sönder i evighet men igentligen var det så enkelt såsom det precis var var det=) U understand? =)
Anyway det var bara en tanke jag kom på...Sitter på jobbet och har en paus..Min hals känns rätt bra nu men min mage är helt kass..dricker så mycket grönt te jag kan och dricker massa vatten..

Nu har jag lunch om 45 minuter..jag har ingen att äta med =( Min systers dumma nya jobb tar så mycket tid och hon har möten hela tiden och specielt vid lunchtid???Blä...

På Lördag blir det fest på jobbet! det ska bli trevligt att äta julbord och umgås med kollegorna..Jag älskar verkligen alla som jag jobabt med..dom är guld värda! Jag ska till syrran på dagen på lördag och se hennes julgran. Jag köpte henne jättefina bollar i forma av rosa hjärtan med glitter på =) så läckra! Hon har ju inrett i rosa och guld så det passade nog finfint! Sedan ska vi utbyta julklappar. I år var jag väldigt pank när jag skulle köpa julklappar så det blev ingenting "fancy"
Mamma får ett fint rosaglittrigt läppglans. En förpackning med 3 olika sorters handcremer och en fin penna ifrån Indiska!
Pappa som är svårats att köpa till fick duchcreme och deo,aftershave och en korsordstidning! Låter lite kasst men det är sånnt han blir glad över...
Ingela då..det säger jag inte! för hon läser min blogg =)



The only one I loved she was a superstar.

Idag har jag fastnat med musik igen..jag kan göra så att när jag väll sätter mig och lyssnar så sitter jag här ett par timmar..nu lyssnar jag på broder daniel och de låtarna som var med i Fucking Åmål... Är inte det blan dom bästa ungdomsfilmerna som har gjorts? Jag tror jag var i den ålderna som dom var när den släpptes..
Jag får sånna flaschbacks av FILA skor och tröjor, Championhuvtröjor eller (Champinjontröjor som pappa brukade irritera mig med att säga) vitt läppstift linnen uppklippta jeans massa eyeliner runt ögonen,ritade stjärnor i ansiktet,handväskor med axelrem...fick syn på ett gammalt kort där jag går ut första året på gymnasiet oh första året jag får ta på mig vad jag vill för att mamma inte ser det då hade jag: Kort ceriserosa kjol,svart linne och ett nitbälte hehe..

Sedan kom jag på hjälp nu är det faktiskt snart jul =)(/ jag måste fixa julklapparna..jag orkar liksom aldrig..dom jag har köpt är helt jättesvåra att slå in..och va ska man göra på nyår?jag har aldrig haft så lite planer för nått detta år som nu..
Men det löser sig alltid..ganska spännande att inte ha planer oxå..



                                             

kallt och kul

Igår var jag och min syster ute och åt.väääldigt god Sovlaki på Knossos i linnè. Jättegod mat men superseg service...Dracke ett par öl och seda gick vi vidare till La sombrita och drack en Sangria utomhus! Kallt med 3 filtar och värmelampor men väldigt mysigt..sedan bar det av en sväng till Dancing dingos.

Ingela har köpt ett jucitube som luktar och smakar tomteklubba..vi har kommit på en budgetvaritan...Man tar superlim och sedan krossar man i en tomteklubba..smeta på dina läppar och tadaaaa
..*gratis bantningsmedel oxå.*

Inga kolhydrater är svåååårt

Tänkte göra ett test idag att pröva äta  LCHF kost denna veckan och kanske nästa..känns helskummt att äta en massa kött  och fett men frukt ska man inte äta..det går emot allt jag någonsin har lärt mig..kött utan pasta ris eller potatis..med massa sås..Till frukost idag blev det ost och skinkrullar och gurkstavar för det var vad jag ahde hemma..imorgon ska det bli ägg och bacon..Till lunch/middag blir det sallad mek lyckling och dressing...Ska försöka hinna handla efter jobbet för nu har jag bara massa icke gimat hemma som glass,chokladsås vitt bröd och juice.

Ska bli lite spännande att se om jag ser någon skillnad =)

Vill ni läsa mer om kosten så klicka här:http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/

Några menytips är:

Frukost-tips;
1. Bacon & ägg och en stekt tomat.
2. Fil 3% med linfrön och lite torkad frukt
3. Finncrisp med mycket smör och pålägg. Tex Ost och skinka
4. Keso blandat med grädde med frysta bär (bra med protein!)
5. Alla möjliga typer av smoothie! Tänk på att välja standardmölk

Lunch - och middagtips:
1. Alla möjliga typer av sallader, med mycket dressing!
2. Soppor, kelda har goda som man bara kan värma på
3. Lax med ungstekta rotgrönsaker och aioli
4. Kyckling med en fetaost och avocadosallad
5. Omelettpizza. Gör en omelettgrund och lägg på det du tycker om.

Mellanmål/snacks som går att äta varje dag:
1. Nötter! Cashew, pistage, mandlar etc
2. 70% choklad
3. Nöt och fruktblandning
4. Ost och skinkrullar med smör på
5. Liten bit fet vaniljglass med mörkchokladbitar över (på helgen)

Tänk på att;
- Äta protein såsom kött och fett genom smör, såser etc med en god sallad till
- Dricka mycket vatten
- Aldrig gå runt hungrig, äta mellanmål ofta!
- Saknar du bröd är finncrisp det bästa alternativet
- 70% choklad och nötter är bra snacks! Ät med gott samvete
- Våga äta fett! Köp röd möjlk och fil med 3%
- Hoppa över allt med vetemjöl
- Var försiktig med frukt, innehåller mycket socker



RSS 2.0