Ja juss det!

Vi fick även som vi har gjort förut skriva 2 st snälla saker om varandra..Det som skrevs om mig fick mig att skratta..

1. Sprallig och ordningssam..
2. Väldigt trevlig. Fick mig att bada från bryggan.
3. Kunnig och lugn.
4. Lugn och trevlig
5. Glad och snäll
6. Säger ganska bra "one liners när man minst anar det"
7. Alltid glad, sprider värme.
8. Skapar socialt kitt typ =) glad.

Jaa som vanlig tycker alla att jag är så jävla glad..själv tycker jag att jag e den ogladaste människan med det suraste humöret..men jag kannske är glad mot folk jag inte känner såväl. Fick mig att bada från bryggan det var då Joakim som skrev..haha hur han nu kan vara så tacksam för det. Jag vräkte bara ur mig att "nu har jag ju gått hela vägen hit för att se dig bada och så tänker du inte göra det" Det räckte som övertaling =) haha Joakim är skönast.

Lugn det är jag absolut..det har att göra med det norrlänska blodet som rinner i mina ådror. MEN har jag druckigt alhohol är jag definitivt inte lugn..iih
Att jag säger bra one liners..hmm vet inte vad jag ska kommentera på detta..kanske att jag är komisk fast jag inte vet om det? Skapar socialt kitt typ undrar jag fortfarande vad det betyder..men det är väll en tolkningsfråga =) Kunnig och ordningssam..oj det lät inte heller som jag..men visst man har ju snappat upp en del information på de 2 åren man jobbat här..ordningsam..ja visst jag e ju superpedant hemma och mitt skrivborde är sällan stökigt..

INGEN ringer och jag har tråkigt. Känns som tiden står stilla och jag räknar ner secunderna tills
jag får gååå!!!




What am I supose to do!!?

Nu är det Lördag. Solen skiner och himmlen är blå. Klockan är 12.43. Jag jobbar. Helt helt ensam...
Tack och lov att jag ändå är såpass pigg som jag är idag..Kunde ha varit mycket värre
I
går var vi med jobbet i Billdal på konferans. Vi gjorde de sedvanliga "komma överens och diskutera vilka värderingar vi har övningarna" men vi gjorde dom ute i solen så det var helt ok.
Efter detta spelade vi kubb. Har aldrig spelat kubb förut men det var rätt kul..vi var sämst,men jag är en god förlorare.

Efter detta började såklart öldrickandet följt av en 3 rätters middag. Förätten var pilgrimsmussla..blää
Varmrätten var lamm med potatiskaka..jag var mycket skeptisk men det var bland det godaste jag ätit ever...
Efterrätten var äcklig..torr, mjölig vit chokladcheescake. Det lät gott på menyn men var äckligt i verkligeheten..sånnt e livet på en pinne...

Jag höll verkligen på att somna under middagen..sjukt trött hade ju vart vaken sedan kl 6 på morgonen. 

Alla andra skulle börja vid kl 21 att leka massa lekar. Några skulle spela låtar och andra skulle gissa typ..
Jag och Kristoffer kännde att vi verkligen inte ORKADE vara med på detta så vi satte oss ute på en bänk i typ 2 timmar och drack öl och pratade istället medan alla andra fånade sig =) Det var trevligt!!

Vid 23 tiden ca gick vi ner till havet och såg på när massa glada fulla människor badade..Det var skoj=) Sedan fortsatte festen till kl 02 på någon stackares hotellrum..

Jag vaknade upp på morgonen och undrade som vanligt var jag var..hade sovit verkligen stenhårt de stackars 5 timmarna jag sov..ont som f-n i nacken och kännde hur huvudvärken började komma. Kravlade mig upp, tog en dusch och gick och åt frukost. Det var en fantastisk frukost tycker jag..jamm jamm..bacon och marmelad =)

Sedan skulle vi ha yougaövningar. Det var jobbigt och svårt, men väldigt facinerande..det är definitivt någonting jag skulle vilja börja med. Efter det 25 minuterspasset mådde jag utomordentligt bra, nackspärren och huvudvärken var bortblåst.
 
Allt som allt var teamdagen mycket skoj..men jag saknade Anna och Henrik där..dom e ju mina homisar..=)

Nu har jag kommit tillbaka till jobbet för att börja jobba. Jag hoppas att hela Sverige har vett nog att ta vara på en sådan dag och vara utomhus!! Jag känner mig gnällig och trött. Vill bara hem och sova..men men det går ju inte..frågan är vad jag ska roa mig med i 4,5 timme helt själv..Aftonbladet har jag redan gått igenom...I be back





Snart ska jag flytta från the getto!

Herregud vart bor man? Vaknade 03.30 inatt av att det skakade i mina fönster som efter en explotion. Ser ut på parkeringen då det är en stor brand. Någon har satt eld på en bil...suck

Min syster fick reda på att hon ficken lägenheten idag. GRATTIS! En jättefin 2:a i Frölunda.
Kul att min syster ska bo där för jag diggar Frölunda. Det känns som hemma för mig. Kanske för det var där jag bodde när jag först flyttade till Göteborg. Jag och Espen bodde i Järnbrott och sedan bodde vi på Gånglåten.
Jag tycker om området Rudalen och Frölunda torg. Nu har man äntligen en anledning igen att åka dit. Wihoo!

Jag känner mig fortfarande förkyld..2 veckor nu! Vaknade upp igår med ont i halsen..suck. Jag vill komma igång med träningen men det är alltid någonting som sätter käppar i hjulen. Tur jag är envis..jag ger aldrig upp =) Någongång blir man frisk..

Tänkte citera min favorit poet Shakespear.

Att vara eller icke vara - frågan
betyder: är det modigast att tåla
ett vidrigt ödes hugg och pilar, eller
att ta till vapen mot ett hav av plågor
Och dräpa dem beslutsamt? Att få dö -
att sova, inte mer, och tro att sömnen
gör slut på hjärtats värk, de slag och stötar
som köttet fått till arvedel - det vore
ett slut, en nåd att stilla bedja om



I Love you, Jag älskar dig, ,Je t`aime,Aloha I'a Au Oe,Asavakit,Ti amo,Jeg elsker deg

Idag känner jag mig insperaras att tala om kärlek och andliga upplevelser.... Jag och min syster såg ett program igår om religion ,kärlek och andliga upplevelser som folk varit med om.

Då kommer dessa hjärnforskare och supersmarta högutbildade människor och säger att allting bara är blaj.. Religiösa upplevelser är hjärnan som får en knäpp och kärlek är bara hormoner.

Hur deprimerande måste det inte vara att bara tro på vetenskapen och inte ha något hopp om varken ett liv efter detta, att någonsinn får träffa sina döda släktingar och vänner och att kärlek bara handlar om förökning och känslor/hormoner vi har för att hålla ihop familjen. Visst jag håller med på ett plan..allting går att förklara logiskt och visa vad som händeri hjärnan. Att du känner kärlek för ditt barn är naturligt eftersom du ska vilja ta hand om det. Att känna atraktion för din parnter är för att du ska vilja hålla ihop en familj. Man blir också enligt forskningen kär i någon man upplever har bra och goda gener. Någon som är rik, har makt, är snygg, välutbildad..allt som gör att ditt barn ska få ett bra liv. Alla funktioner i oss har ju en mening och så även kärleken.

Religion uppstod enligt forskare förmodligen för att "människan skulle kunna hantera liv och död, för att åskådliggöra den värld som hon antagit måste finnas till bortom det hon kan uppleva med sina sinnen, för att försöka förklara det som var till sin natur oförklarligt men ändå skedde. Trösta, stilla oro, minska rädsla inför exempelvis döden"

Idag finns ca 2,1 MILJARDER Kristna. 1,5 MILJARDER Muslimer 14 miljoner judar, och sedan många många andra religioner med många många anhängare.

Klar är ju att människan måste tro. Tro på gud på kärleken på en mening med livet.. Min fråga är ju varför vi finns överhuvudtaget? Varför blev vi skapade av en slump och blev så här inteligenta och behövde så mycket tro hopp och kärlek??

Jag har min egen tro vad än vetenskapsmän eller religioner säger. Religion tror jag inte på. Det är jag övertygad är skapad av människor och inte gud. Däremot tror jag inte att vi finns helt utan en mening och av en slump. Bara att se på en människa vilken fantastisk komplex och finuligt skapat konstverk det är. Visst finns det en skapare..om du vill kalla han hon den det för gud det spelar ingen roll. Visst finns kärlek och visst är det någonting verkligt, det spelar ju igentligen ingen roll vad det beror på att man känner kärlek eller vad som händer i hjärnan.
Att det bara skulle finnas det liv som vi ser tror jag inte hellre på. Jag tror på andar och på ett annat liv, en annan dimension. Jag tror att det finns ett annat jag i oss än bara hjärnaktivitet. När du dör stängs hjärnan av och då tar någoning annat vid.

Jag tycker så innerligt synd om de forskare som bara ser på en människa efter vetenskap, bara ser på gud och kärlek som ett vetenskapligt faktum. Ni måste ändå känna er väldigt tomma inuti..






Oj så fel man kan ha...

Ja inte blir det alltid som man har tänkt sig.. Vi kom på plats 18! Norge som alltid brukar komma typ sist gick det jätte bra för..usch det är uppochner vända världen.

Lördagen var utöver det väldigt kul. Jag hade gjort tacos och hemmagjort lakritskolasås med glass. Jag drack allt för mycket vin...Vi gick ut till ett tsälla som heter Budda bar..aldrig varit där förut..det var trevligt.

Måndamorgon och jag är tröttare än allt trött...Kunde aldrig somna igår..låg och vred mig till säkert kl 02.. Var sjukt bafull igårmed en huvudvärk som huvudet skulle explodera. idag väntar mig en fin disk som jag inte orkade ta hand om igår...Zzzzzz..efter jobbet ska jag träna kl 18. Det betyder att jag kommer att vara hemma strax före 20.00. Sedan är det bara att äta lite färdigmat och gå direkt isäng.. En dag som denna.en riktigt prakttråkdag där man bara gör det man ska göra och ber om att tiden ska gå fortare...Vad är det för slags dag igentligen? En utfyllnads dag...usch helt meningslöst...

Nu ska jag sluta att gnälla och börja jobba!


Nu är det helg!

Nu slutar jag och behöver inte komma tillbaka förän måndag morgon.. Är inte fredag när man slutar nästan the best feeling ever? =)
Ska dra på stan och handla ingredienser till tacos och köpa vin. Me and the girls ska se schlager imorgon. Jag tror vi har STOR chans att vinna..men om jag får tippa tror jag 4-7 placering..Jag menar efterrsom andra länder lämnar så värdelösa bidrag så visar det ganska klart på att dom har dålig musiksmak så då kommer dom ju inte att rösta på oss..
Hoppas att solen skiner imorgon. Då ska jag sola.. börjar bli jättevit nu =(
Ikväll händer nog inte så mycket..kanske tar ett glas vin och sätter mig på balkongen.. Puss på er allihopa!

Peace out.



En helt vanlig hotellvistelse i Egypten...

Städmannens kreation..

Vi bodde på ett hubbla bubbla hotell i 3 veckor som heter Cinderella. 2 stjärnor hade hotellet.
Ofta hade vi inte varmvatten och fick dusch i vatten som var kallare än isvatten *20 i promise. Hade man riktigt otur fanns det inget vatten alls eller så var det brunt. I sängarna var det dom små röda... Ingela väckte mig gång på gång och sa "Mimsch jag är rädd för dom små röda" Jag trodde hon hallicunerade som vanligt tills jag själv blev biten..små röda löss fanns det i sängarna. Det fanns även ett stort hål i det ena fönstret så på nätterna var det ISKALLT!! Vi fick sova med alla kläder samt 2 filtar och höll ändå på att frysa ihjäl..
Personalen ansåg att vi var lösaktiga cirkusfreaks så varje gång vi kom hem studerade dom oss noga med hat i blicken följde dom våra steg och såg till att vi gick och la oss i våra sängar...som om inte detta skule vara nog...

Vi hade ju även 2 underbara städare! Den ena var en mycket kort man ofrån Luxor...kunde kanske 10 ord engelska..var mycket trvlig och städade noggrannt vårat rum..lite för noggrannt kanske..alla smycken gjorde han mönster av.. för att inte tala om vad han gjorde med handdukarna (se bild) Efter han hade torkat golvet med 10 liter såpa höll man på att halka ihjäl sig!
Sedan fanns det en liten mager man som såg jätteläskig ut..han hade verkligen vampyrtänder...

Efter vi bott där kanske 1,5 vecka börjar Ingelas telefon att ringa 1 signal typ 5,6,7 ggr om dagen. Vi ringer upp numret men ingen svarar...Detta börjar driva oss till vansinne..det ringer tidiga mornar och nätter, vi ringer upp direkt men ingen svarar någonsin. Vi börjar skicka sms och frågar, Vem är detta?? Vi får till svar pleas call me, pleas call me..vi ringer ingen svarar. Sedan får vi ett sms där det står "I am fried poh loves your pig sister"
Vi tänker vad i h-vete..det är någon som driver med oss! Men vem har fått tag på detta nummer? Det är ett egyptiskt nyköpt telefonnummer.... Smsen och trakaserierna fortsätter...
Tillslut får vi ett bekännande från städaren den lilla mannen från Luxor att det är han. Han älskar min syster så så mycket..okeeeyyy..han hade tagit ut hennes simkort ur telefonen, satt den i hans telefon och ringt sig själv så han fick numret.

Den andra städaren då..ja jag lämnar min syster för en stund för att gå och köpa vatten..när jag kommer hem är min syster mycket upprörd.. Direkt när jag hade gått kom den andra städaren och knackade på låtsades att han skulle fylla på med tvål..sedan kastade han sig över Ingela, skulle ta henne på brösten och kyssa henne..hon fick handgripligen ta och lyfta ut den lilla mannen... ja sådär..vi kan INTE rekomendera Cinderella i Hurgada om man säger så...

En vanlig dag i Egypten...

Ingela var alltid värst utsatt av någon anledning. Hon var mycket ute ensam och gick oxå...
En vanlig promenad för Ingela kan beskrivas såhär. Först blir hon stoppad av en man på kamel som vill dricka Stella med henne. Efter att hon vänligt avböjt kommer en gammal tandlös man springande över vägen och skriker
"Russian russian I want to sleep with you" "I have a coffe shop, I have a coffe shop" Hjääälp nej gå härifrån skriker min stackars syster och springer vidare...
efter hon har fått gå flera meter ifred kommer en man..välklädd,lugn och artig och frågar om han får gå bredvid henne..
Ja vägen är fri man kan väll inte hindra honom från att gå brevid en.. Han börjar prata och berättar b.l.a att han har haft en tjej ifrån Danmark. När hon kom och hälsade på så ville hon bara gå ut och äta romantiska middagar och ha kul (konstigt,det är det man vill som turist) och han var tvungen att jobba för deras framtid men det förstod inte hon så det blev slut. Efter ett tag frågade han om Ingela ville följa med honom och dricka the. NEJ tack sa hon bestämt men vänligt och deras vägar skildes åt...

Vad tror ni väntade Ingela när vi senare på kvällen kom hem till hotellet..jo en STOR bukett med blommor från denna mannen som hade skrivit ett brev att han sssååå gärna vill träffa henne...=)

Ja en helt vanlig dag helt enkelt.


Vårat liv i Egypten

Ja alla som känner mig vet att både jag och min syster älskar Egypten. Har sammanlagt varit där i 3 månader. Jag tänkte berätta hur en helt vanlig dag där kan vara men första berättelsen är från när vi var fångar på Alcatrass...

Vi åkte till Egypten och tänkte "vi ska unna oss ett 5 stjärningt allinclusive hotell 1 vecka" Vi trodde det skulle vara fantastisk mat och nära ett centrum där man kunnde gå ut på restauranger,barer discotek m.m. Det visade sig för det första att alla vi frågade hade ingen aaaning om vart detta centrum låg..till staden Hurgada var det 4,5 mil och taxiservicen på hotellet skulle ha ofantligt pris för att köra en in till Hurgada och vi hade väldigt begränsad budget.

Hotellet visade sig vara väldigt fint och vi fick bo i en bungalow men asstor pool superfint....och INVARDERAD av ryssar.. jag tror vi var dom enda där som inte var från ryssland. Maten som vi var hänvisade till varje dag frukost,lunch och middag eftersom det inte fanns någonting annat milsväga att få tag på smakade rent ut sagt skit...
Dom hade ett jättekakbord med massor av tårtor och kakor och det såg fantastiskt ut ända tills du smakade på dom.. Dom smakade ingenting annat än konserveringsmedel och färgämnen uuusch helt oätbara...
Maten var extremt skum..odifinerbart vad det ens var flera gånger..skulle vi beställa en cola upp på rummet för att dricka lite taxfreesprit och cola så kostade den 40 svenska kronor!! Ni förstår att i Hurgada får man en cola för typ 5 kr...

Vi vantrivdes minst ut sakt med alla hemska ryssar i de mest skrämmande kreationer man kan tänka sig..alla par i medelåldern som hade sina töntiga hotelllekar med en guld nefertiti i glaset och pinsamma lekar...
Vid poolen lekte dom cola,fanta.sprite och härmade kycklingljud...pinsamt..

Vi bestämde oss redan andra kvällen för att rymma...detta hotell ligger altså mycket ödsligt mitt ute i öknen. Vi får gå en bra bit på en sandväg i kolsvarta mörkret tills vi kommer till en vaktpost. Där står massa vakter röker hasch och har tunga skjutvapen och hundar...Ursäkta kan vi få gå ut härifrån! "Jaaa skriv rumsnummer och namn så vi vet att ni ha lämnat byggnaden" säger en vakt med en meter lång lillfingernagel

Puh..frihet!!!! eller ja..en kolsvart öken med milslånga vägar..now what.....
Vi stoppar första bilen vi möter på och får lift till Hurgada...farligt kan man tycka ja..men det gick bra alla gångerna.. en gång åkte vi med 5 haschrökande whiskeydrickande pojkar i kanske 20 årsåldern..en gång åker vi med securitas från någt annat hotell. En gång åkte vi med HELA personalen i en buss.. ni kan tänka er..jag och Ingela ihoptryckta i en buss med 20 arabiska män mitt i kolsvarta öknen..jag kan säg att det krävdes en hel del sprit för att vi skulle våga detta...men alla var snälla och allt gick bra..Jisses vad glad vi var varje gång vi såg Ljusen från Hurgada stad..vilken frihet att rymma från fängelset...

Som om det inte var nog glömde vi vilken dag vi skulle checka ut..vi låg i godanro vid poolen och solade. Sedan skulle Ingela gå upp på rummet.Efter ett tag kom hon ner och säger att dörren inte går att öppna.Jag tänker din klant jag ska visa dig,men får inte heller upp den..oj vad är det för dag idag börjar vi tänka..

Oj vi ska checka ut idag!! Vi får panik och springer till receptionen och drar en lögn att klockan är 1 timma efter i sverige och vi såg fel. Kan du snälla låsa upp vårat rum så vi får hämta våra väskor? "

"Ja men skynda er" sa han "ni får 10 minuter på er för ni har väll packat?"
 - Jaaa visst säger vi. Det har vi INTE alls..alla saker ligger utspridda.
Ingela drar på sig skinnstövlarna och solklänningen ovanen blöt bikini och vi springer som yra höns och slänger in allting i resväskorna. Sedan går vi med ett oskyldigt leende och checkar ut. =)

Vi måste ta den dyra taxiservicen från hotellet...och den taxichauffören raggar såklart på mig och säger att han vill träffa mig igen..SUCK..ingen profisionell existerar i Egypten..Inte ens limosinchaufören ifrån ett lyxhotell....



my heart can`t possible brake if it wasn`t hole to start with

Because of u... Herrejesus jag och Anna får inte den låten ut hjärnan...Nu sitter jag såklart och lyssnar på den...med min älskling i famnen..hon tittar upp på mig med sina blå ögon..hon gillar min lugg..den hänger alltid ner och dinglar....hon är mycket facinerad av min dator..när jag sätter mig framför datorn är det alltid massa rutor som har kommit upp och ibland har hon skrivit några tecken på msn och skickat så jag får tillbaka ???? vad skriver du? =)

Igår bokade jag en resa till Samos, Grekland! Jag måste alltid ha en resa inbokad för att få sinnesfrid.

Jag ÄLSKAR Egypten..Egypten är som mitt andra hem..men jag måste väll försöka vara "normal" och boka en resa någon annan stanns....

Redan Onsdag imorgon..denna vecka har gått rätt snabbt..jag var helt säker på att det var måndag idag..vart tog måndagen vägen?? Den här helgen ska jag banne mig göra nått kul..Jag e grymt sugen på kallt vitt vin med inslag av smörkola och citrus =)

Brukar inte vara såhär uttråkad och less..men jag känner mig rastlös, uttråkad in i benmärgen..känns som jag skulle behöva hoppa fallskärm eller nått..jag är en sucker för spänning..fast jag är en superfegis igentligen..hur går det ihop?

Peace out..god natt!



God morgon!

Idag så är det måndag och klockan är 08.40. Visst är det då gudagott att leva! Morgonstund har guld i mun. Imorse fick jag verkligen rannsaka mig själv efter anledningar till att faktiskt kliva upp ur sängen...
 Sedan hörde jag min älskling jama och då kunde jag såklart inte undgå att le.

Nu när jag har fått frukost och vaknat till lite..fått sminket på plats och averkat mina första samtal så känns allting bättre. Jag har faktiskt ingenting att klaga över. Jag har allt jag kan önska i mitt liv. En underbar familj, ett jobb som faktiskt är BRA. Jag bor i ett fantastiskt land. Jag ska snart få flytta till min mcdreamy lägenhet, jag har min ragdoll som jag längtat efter hela mitt liv.. Jag har vänner och jag är frisk..fy skäms på mig att gnälla!

Lets face it..jag och många andra har lyxproblem..vad ska jag ha på mig för kläder? Jag har inga kläder, jag ser tjock ut i detta, det finns ingen matta att köpa som är ljusturkos! Fan va sjukt fullt det är på bussen! lunchmaten är äcklig, folk har inget vett och röker i busskurer, det regnar! jag e trött, jag vill hem!

Vissa har problem som..hur ska jag äta idag? Hur ska jag kunna klara mig nu när jag är väldigt sjuk och inte har råd till medicin. Hur ska jag kunna försörja mina 7 barn och min gamla mamma på en lön av 80 kr/månad..

Men problem är ju också som allting annat relativt... Mamma säger till mig när jag gnäller "tänk på barnen i afrika hur dom har det" så brukar jag svara..bara för att barn i afrika svälter gör inte mig gladare.
Än om mina problem är små så är dom ju inte det för mig för att jag har ingenting att jämföra med..................tack och lov..!!

Trevlig underbar måndag alltihopa!!!


Min helg

Har varit ganska långtråkig. I lördags sov jag nästan hela kvällen. Jag var sjukt trött. Min syster sov oxå.
Sedan tittade jag efter överkast och matta på Ikea.se. Har närtsan bestämt mig nu =)

Idag har jag inte gjort mycket heller. Börjat packa lite. Hela 2 lådor. Känns som denna flytten är ett evighetsgöra.

På veckorna orkar man inte packa för då jobbar man. På helgen händer det förhopningsvis nått kul eller så är man för bakis för att orka packa. Flytta är det värsta jag vet....ryyyyyys. Att flytta ut ur en 4:a in i 2 olika nya lägenheter och vara 2 svaga tjejer och en ensam stackars man som får bära allting.

Ser på ett program om fetma och äter chips...Har varit och pantat burkar för 80 kr..känner mig som whitetrasch när jag går i mina mjukisbyxor och pantar ölburkar på Hissingen. Jag ska jubla den dagen då jag får flytta härifrån och aldrig mer komma tillbaka. ..

Min katt har börjat halta minder nu i alla fall...ibland ser man det inte alls..så jag tror jag slipper åka till vertinären. Det känns väldigt skönt...

Inte har jag lyckats träffa Henrik heller som vi hade planerat.. Henrik är alltid sjuk,måste trolla, måste hälsa på Gud och hans moster....I give upp...

Nu ska man jobba imorgon oxå...en hel vecka..känns nästan skönt..då har man nått att göra och får in en normal dygnsrytm...ska träna imorgon oxå...nu får gärna nått kul hända snart för jag är jääävligt uttråkad.


Om man ändå våre en man!

En femdagars semester innebär en liten, nätt övernattningsväska.

Ett telefonsamtal tar i genomsnitt 30 sekunder.

Köer till herrtoaletten förekommer inte.

Alla ens orgasmer är äkta.

Du behöver inte bära runt på en väska med saker du i realiteten inte har någon nytta av.

Du kan gå på toaletten själv och behöver inte tre personer som skall följa med och stötta dig.

Du kan vara duschad och färdig på 2 minuter.

Genom att samla all disk och göra en kraftansträngning en gång var tredje vecka sparar du både tid och pengar.

Förberedelserna inför ditt eget bröllop ordnar sig utan din egen inblandning.

Om någon glömmer att bjuda dig till någonting betyder det att de glömt att bjuda dig; Inte att de hatar dig och de kan dessutom fortfarande vara dina vänner.

Du behöver inte raka dig nedanför halsen.

Inga av dina arbetskamrater kan få dig att gråta.

Du behöver inte krypa upp och lägga dig mot ett hårigt arsle i sängen varje kväll.

Ingen höjer på ögonbrynen eller tar notis om att du är 37 och fortfarande singel.

Det är inte ens någon som tycker att du måste vara underlig.

Du kan skriva ditt namn i snön.

Du har ingen biologisk klocka som tickar.

Lite blommor fixar alla problem.

När man fönstershoppar kommer man verkligen hem med ett fönster.

Du behöver inte städa hela huset för att någon skall komma och läsa av elen.

Du känner aldrig något överhängande behov att stoppa en kompis som skall gå med någon hem för ett "one-night-stand". Tvärt om hjälper du honom och uppmuntrar honom.

Din bilmekaniker ljuger inte för dig.

Du skiter i att ingen märkt att du klippt dig.

Du kan titta på TV med en kompis i flera timmar utan att säga ett ord och ändå inte behöva oroa dig om huruvida han är sur på dig.

Hela världen är din personliga pissoar.

Ett humör oavsett vecka.

Grått hår och rynkor ger dig karaktär och personlighet.

Människor tittar dig i ögonen och inte på din bröstkorg när du pratar med dem.

Om du glömmer att ringa en vän som du lovat ringa kommer inte dina andra vänner att försöka ta reda på vad du har emot honom.

En vacker dag kommer du att bli gubbsjuk - och du ser fram emot det!

Livet går vidare, även om man inte har rena lakan.

Att ha ölmage är ett utmärkt skäl till att bära T-shirt.



Idag idag..

Idag kan jag inte komma på en enda rolig sak att skriva. Jag är trött och less. Känner mig sjuk och låg. Det händer så mycket tråkigt just nu..

Min katt haltar fortfarande..ska avakta tills på måndag annars ringer jag vetrinären.

Har köpt godis på Preem. Det hjälper lite =)
Har suttit och kollat Ikea.se i typ 3 timmar och försökt komma på vilken matta jag vill ha. Har tillslut hittat en. Den var svart och vit..jag som lovade mig själv att jag skulle slänga in lite färg..men men det kommer väll....

Annars får jag tack och lov gå hem snart.. Om 40 minuter...Hoppas att imorgon blir en roligare dag...Lite sol, glada nyheter,vänner, vin eller sång..frisk pigg stark och glad. Känner mig tveksam..men den som lever får se =)

Peace out homies.




Aj mitt huvud!

Idag är jag grymt bakfull. Varför utsätter man sig själv för denna plåga? Igår var vi ute och bowlade med jobbet. Det gick sisådär...på nått sätt så verkar killar alltid vara grymma på sporter trots att dom knappt har gjort det förut. Som min jobbarkompis Joakim. Han hade bowlat 2 ggr förut och han var asgrym. Min chef han kicked ass.!

Det blev för många öl ochj för lite mat. Man tappar ju aptiten när man har druckit...men baksmällan går väll över denna gången oxå..jag tycker så synd om dom stackare som jobbar idag. Själv slöar jag med Shiris på sängen.

I måndags lyckades hon rymma. Det var en sann mardröm att inte hitta henne i lägenheten när man kom hem. Vi letade överallt jag och min syster. I kylskåpet och i ugnen tillochmed. Vi konstaterar efter vi vänt lägenheten ut och in att hon är inte här!!!!
 
Vi söker henne utanför husen och jag ser henne i grannens fönster. En blond söt pojke går och bär på min Shiris. Min första tanke är va fan! Har dom stulit henne???? Sedan fattar jag att dom är änglar som tagit in henne när dom hittade henne i blomrabatten livrädd och förstelnad.

Hon har varit mycket chockad. Inte lekt eller följt efter mig som hon alltid gör. Hon haltar på ena benet också.
 Idag blev jag så glad för nu är hon nästan sig själv igen. Hon fångade min arm och bet mig som hon älskar att göra. Samt att hon har lekt med täcket och jamat och varit sitt allmänt irriterande själv som jag älskar.
Tänk om hon hade dött? Den tanken skrämmer mig mer än allting annat. Nu ligger jag bara och beundrar henne och är helt förstummad över hur någon levande varelse kan vara så fin och underbar..det är helt ofattbart..



jaha en vanlig dag

Idag är det kallt fast det ser varmt ut. Jag är fortfarande förkyld. Ska ta mig en shoppingtur på apoteket. Om 1 timme får jag gå...Jag känner mig rastlös och uttråkad..jag vill göra nått! Alla är tråkmånsar för det är måndag och måndagar SKA vara tråkiga är den allmänna upppfattningen tydligen. Jag är ingen Svensson som mamma säger. Jag tycker om att göra saker tvärtom. Men men jag får väll försöka att vila så jag blir frisk.

Har precis ätit en STOR Magnum. Mmmmmm magnum. Jag minns när Magnum kom..vilken storsäljare,nyhet och sjukt mycket reklam..tror jag åt en Magnum varje dag då. Den med vitchoklad var en favorit. Nu blir det en Magnum 1 gång per år kanske.

När jag tänker på blogg så är det ju som en dagbok man skriver på nätet. När jag tänker på dagbok tänker jag osökt på min pappa. Han har skrivit dagbok i 30 år minst. Han har noggrannt antecknat vad det är för väder varje dag i 30 år. Det måste verkligen vara intressant att veta vad det var för väder 24:e mars 1987...typ....Han har också gjort en lite aneteckning om att Marie föddes..men mest är det väder...



Förbaskat uttråkad!

Ja förbaskat är inte ett uttryck jag använder ofta,men jag kännde att en svordom inte var vackert på min fina blogg =)

Solen skiner,fåglarna kvittrar,livet leker. Vad gör jag? Sitter fastkjedad vid ett skrivbord framför en dator.
Ingen ringer så jag har roat mig med att rita en mycket märklig teckning som jag nog inte skulle vija att en psykolog skulle titta på och analysera.

Jag har lusläst varje artikel ur Aftonblade. 99% av vad skriver om är så löjligt att man blir deprimerad över vilken värld vi lever i..men jag måste säga att jag finner det mycket spännande.. *skäms* Kändisar, hur dom ser ut i bikini, vilken outfit som är hot och vilken som är not...britneys tragiska liv och Paris hiltons nya hundköp...

Läst alla artiklar om skräckpappan och skräckens hus. Jag undrar varför hon inte har försökt att döda honom..men det kanske hon har. Det skulle jag ha gjort.. Undra hur det skulle kännas att efter 18 år som Elisabeths älste son är exempelvis att få reda på att du är kidnappad och det finns en värld utanför denna källare. Din morfar har kidnappat oss och han är desutom din pappa. Hur kan hjärnan ställa om sig och någonsin anpassa sig till verkliga livet och tänka normalt? Men vi människor är ju anpassningsbara till våran natur.

Skräckpappan kallas för djävulen själv. Det kan man tycka att han är men igentligen är han ju sjuk. Han saknar empati, d.v.s medlidande och medkänsla för andra människor.

Vi människor är så finuligt skapade. Empati fick vi för att vi inte skulle skada varandra. Känsla fick vi för att vi inte skulle bränna/förfrysa eller skada oss. Smak och lukt för att vi ska kunna veta vad som är giftigt eller dåligt att äta. Empati måste ändå vara det värsta att leva utan. Jag tycker faktiskt synd om skräckpappan..Men det är väl för att jag har mycket empati själv..=)

30 min kvar sedan är det jag som springer hem. Peace out.!



Trött, less och irritation i halsen!!

Idag sitter jag på jobbet och det är stenlugnt som väntat. BRA för jag kan inte prata med någon utan att hosta hela tiden. Som det är små små fjädrar i halsen. När jag andas kittlar det så jag blir galen. Jag har ömt utanpå vänstra sidan av halsen oxå. ...
Jag som ville träna idag!! Men om jag sliter ut mig så kommer jag att vara sjuk mycket längre så idag satsar jag på mycket sömn,honungste, gurgla med saltvatten. *isch* måste svälja hela tiden oxå..grymt irriterande. Nu är det bara 7 timmar tills jag får gå hem. jippie!


jasså du tänker sååå...

Oj vilken härlig dag! 100 grader varmt och ledig! Har varit i slottskogen och solat.. Strax efter 14 fick vi lite..."måste dricka för det är lördag ångest" och dog till systemet och köpte rosèvin.

Vi lagade nog den godaste maten ever.... Grillade kyckling som vi marinerade. Gjorde egen guacamole. Köpte tortillabröd med smak av tomat och jalapena. Gjorde en rulle på tortillabröd med grilladkyckling,sallad,paprika,majs,banan,guacamole och salsa. JAMM!!!!

Om alla inte har hört den så sök på youtube efter nazisterna med Robert Gustavsson...oj vad jag skrattade...Var nämligen hemma hos Anna och lyssnade på musik och kollade youtube...

Nu måste jag försöka sova för jag ska jobba imorgon..hoppas det fina vädret håller i sig som lovat så att ingen ringer =)


Det var bättre förr...

562076-3

Jag har alltid kännt som jag inte har fyllt mer än 17 år..där stannade det.. Men när jag sitter och hittar massa gamla låtar på youtube så känner jag mig GAMMAL.

Saker som jag saknar från när man var liten.

*Att gå på disco och äta popcorn!
*Ingen hade en mobil eller msn men det var ändå inga problem att ta kontakt.
*Att få ett kärleksbrev med parfym och handstil hemmaskickad i ett kuvert.. Vad är det nu..ett mms med ett par syberblommor.(???)
*Att äta vitt bröd och rostad franska med ost och marmelad och inte ha en aning om vad GI metoden är.
*Att aldrig ha hört talas om vad en d-link router är, microsoft outlook eller hög ping när jag spelar world of warcraft.
*Tro på jultomten och kunna förträng att man såg pappa med barbidockan man önskat bakom ryggen i leksaksaffären.
*Blåsa bubblor i saften och rymmas med att sitta med benen raklånga i baksätet av bilen.
*Aldrig blivit hotad med Sverker Olofsson kl 8 en måndagmorgon.
* Inte höra att digitaltv lägger av i hela landet när programmet allsång på skansen visas.
 







 


Måste läga in min favoritlåt för tillfället..

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en långpromenad.

Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad.


Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny.

Jag har rätt mycket med mig själv precis som du.

Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu.


Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va.

Jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha.


Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa om en främling lika tillitsfull som du

Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnade mig nu


Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans.

Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams.


Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat som jag varit med förut nånstans.

Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns.


Jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten.

det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten.

men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd ingen känner mig så väl som du.

Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu.

Winnerbäck är en sann poet...


Välkommen!

Nu ska jag som nästan alla skriva massa ointressanta saker om min vardag och mitt liv och inbilla mig att folk är intresserade av att läsa =)

Hade precis döpt bloggen till marieloveshira (Shira är min kattunge 4 mån nu) så rev KATTSKRÄLLET ner min enda blomma så den gick av och all prydnads sand flög över hela golvet blandat med vatten......Väldigt tur för henne att hon är EXTREMT söt..annars hade hon kanske legat i micron vid detta laget =) Näääää Shiris är mitt guld, min vita fluffiga dunboll med ljusblå ögon...min baby!!

I alla fall...Idag har jag jobbat..som jag gör nästan varje dag.. Sedan var jag och tränade bort min träningsvärk på friskisochsvettis...Ikväll är jag jättetrött! Jag ska sova tidigt så jag är pigg till att möta Anna imorgon för att sola i slottsskogen. Ingen ide att sova länge imorgon för jag ska upp och jobba söndagsmorgon...Sugigt!!

Min flicka

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0