Nu har vi ju köpt lägenheten...

Så kom jag på att jag drömde min röda dröm som jag bloggade om förut precis när vi var som mest uppe i lägenheteletande..Jag målade väggarna röda, jag målade folks hår rött och folks naglar röda..rött rött rött

Sen kollar jag på lägenhetsbroschyren som man får efter en visning med bilder på och information om lägenheten och när jag tänker på det så är det en kvinna med knallrött hår som ligger på golvet med fötterna uppe mot en knallröd vägg..

Långsökt eller liite spooki? =) Lite spooki tycker jag ändå...


 

(färgen är mycket rödare på håret i verkligheten)

Ett inlägg om salt =)

Äter äggmackor med majonäs och örtsalt. Har aldrig tänkt på förut vad det är i örtsalt bara att det smakar som smaksatt salt typ =)

Läste på innehållsförteckningen och det innehåller:

havssalt,selleri,purjolök,krasse,lök,gräslök,persilja,libbsticka,vitlök,basilika,mejram,rosmarin,timjan och kelp

Häftigt tycker jag!



Try it!

2 veckor!!

Hapiness! Alltså det går nog inte att beskriva för nån annan hur underbart och roligt jag å syrran har haft i Egypten, ingen kan nog förstå oss som inte är vi.

 Jag håller med! egyptierna (försäljarna mest) är jättejobbiga! Dom förföljer en, dom är galna! Maten är kassare än kasst, jag förstår alla som har haft en dålig erfarenhet av Egypten. /speciellt Hurgadha)

 MEN den första resan vi gjorde var till El gouna. El gouna är en liten stad som nu är bara ca 20 år gammal. Det är vackrare än allt vackert jag någonsin har sett och visst jag har inte varit överallt..men

Egypten var min första utlandsresa..jag kommer aldrig att glömma känslan då jag och min bästa vän och min soulmate (min syster) satt på balkongen och tittade ut på den stjärnklara himlen och konstaterade vi är i Egypten!!! Det var en så otroligt häftig känsla för nån som bara varit till Norge som längst...

Vi gick ut på natten i den ljumna luften och satte oss på ett ställe som heter Palma...de hade lägereldar och man satt precis vid röda havet..palmerna, stämningen, mystiken, havet allt som var främmande och spännande fick mig att bli ögonblickligt förälskad! Alla som har varit galet kär VET att man ser bara det underara och aldrig det negativa

Så är det med mig och egypten..sedan utvecklades tilla tt vi åkte dit massa gånger och fick en massa otroligta vänskaper och kontakter... Sedan blir det en stor nostalgi att åka tillbaka..nu var det över ett år sedan jag åkte och I cant wait..om nån hade sagt du får en 2 veckort alinclusiveresa till Thailand eller Maldiverna, Hawaii, whatever så hade jagh sagt nej aldrig i livet!

Jag kan inte vänta på att sitta på de jätteslitna fula coffeshopsen och drika en skirstark rom och cola för 20 spänn för den känslan jag får i egypten, den får jag aldrig någon annan stanns! det går som sagt inte att beskriva men det är lite real love som i denna låten

http://www.youtube.com/watch?v=iIR3gmgIX0w


2 veckor kvar baby!!












Jättekass kvalitet på bilderna I know men detta inlägg är dedikerat till mig å syss och hon vet...


http://www.youtube.com/watch?v=uOwerd_CIwk&feature=related






Årets härligaste kväll!

Äntligen är sommaren här! Som jag har längtar efter att sitta ute i solen, grilla, dricka öl och umgås med de käraste vännerna! Grillade Haloumiost, vitlöksbröd occh bacon, hade potatissallad till såååå gott!!!










I love her..

Hon är ung (22 år) hon är kvinna, hon är från Libanon och hon slåss med de äldre männen i humoreliten och gör det jävligt bra! Min nya favoritkomiker Nor el refai! Grymt att hon slår hål på stereotyperna!!

Se hela bilden

vart fan är sommaren!

Åh vilken kass vår jag som hade sett fram emot samma vår som förra året. massa sol, ligga i bikini 31;a april, varma grillkvällar, fika i belparc, öl på uteservering..så glad att jag har en resa bokad till Kairo/hurgadha den 3 juni! det är bara 3 veckor och 3 dagar kvar nu! Så som det känns nu lär det inte ha blivit mycket sommar till dess.

Lägenhetsletandet går rätt långsamt i min smak för antingen är de för dyra (framförallt) utan balkong, för litet sovrum, fel område för hög hyra....
men nu har jag fått nytt hopp! ska kolla på 3 lägenheter på gamlestadstorget på söndag!


Det är perfekt läge! Tar typ 5 minuter till centralen och det är bara en hållplats! Det går maaassa vagnar dit också vagn: 7,11,9,4,6 och så är det lätt gångavstång dit oxå.

MEN det absolute bästa är ju gården som ser ut som en saga enligt mig! Röda trähus med vita knutar, landshövdingehus från 1916. Har alltid sagt att jag vill bo exakt där, nu kanske det kan bli sannt! Kolla in gården!!



Jaha det var den enda bild jag fick upp men ni förstår ungefär!

Väldigt stor innergård helt perfekt för katten! <3

Till höste påbörjar jag förhoppningsvis min utbildning till lärare i religion och hemkunskap! Idag har jag tränat spinning och höll på dööö, nej nu måste jag verkligen ta tag i träningen, det funkar inte att ha kondition som en 90 årig gumma!

c-ya! puss



RSS 2.0