Jag håller med Lisa Magnusson-problemet är att folk är idioter.

Bloggar för Aftonbladet..skriver väldigt bra inlägg, läs dom...problemet är att folk är idioter. Man ska försöka förklara helt självklara saker för folk..Ja ny utrustning kan gå sönder.ja även om den är ny..är inte detta självklart? är folk helt dumma i huvudet? Måste man verkligen förklara sånna saker? Ja det har bara plötsligt slutat fungera..hur skulel det annars sluta fungera? långsamt och med en varningsskylt först? Tänk först tala sedan,misstro inte folk som vill hjälpa dig,kom inte med egna slutsatser när du är en total teknikidiot..snart hemgång..känner att det behövs..

Solen i ögonen!

Nu sitter jag på jobbet och solen skiner i mina ögon och jag är halvblind. Har 2,5 timmars pass nu och det känns grymt segt...

Jag funderar verkligen på att sumpa detta jobbet och ansöka till konditorutbildningen. Man ansöker i April och skolan börjar i augusti. Tror man måste ansöka om tjänstledigt 6 månader i förväg..sedan måste jag ju flytta. Kan inte ha en hyra på 5900 om jag ska bli student...Jag som älskar min lägenhet! Jag har inrett den så fint nu (tycker jag själv i alla fall...) men jag känner att jag kan ju inte jobba här hela mitt liv.åååh varför måste allting alltid vara så svårt
??



hehe..




Trevlig solig måndag på er allihopa!!!

Fredag igen. WIHOOOOOOOOOOO

Nu slutar man snart jobbet,om ca 20 minuter! Ska en sväng på systemet och handla lite god mat. Ikväll stananr jag hemma och myser med katten och fixar lite i lägenheten. Imorgon blir det nog middag och party hos M-L. Ska bli supernice..Söndagen blir det nog måleri hemma hos syster yster i Frölunda. Har lovat att måla en fondvägg "brun" och så ska hon köpa mitt väggbord och barstolar.Blir nog FINT.



         






     

Mitt i veckan

Åh va segt det går att jobba idag då...idag är som jag förutspådde..en värdelös skitdag..vill bara gå hem nu och se på tv och fett ignorera folk.

Tisdag..I dont like

Måndag är inte min hatdag...tisdag är mycket värre...tråkigare,segare och längre..känner att jag har ett sååååååå tråkigt jobb..men det är inte helt enkelt att få något annat..och detta jobbet är ändå EXTREMT bra om man jämför med alla andra jobb jag har haft..dessutom får jag ju jobba med mina sötnosar.
Jag var lite tidigt idag till jobbet..min Bambina tyckte att jag skulle kliva upp kl 9 så det var bara att ge med sig..nu sitter jag och äter en brie och salamimacka och bloggar lite..

Läste precis Aftonbladet..Min favoritförfattare Olov Svedelid är DÖD! JAg var helt galen i hans böcker när jag var ca 13 år..han historiska berättelser för ungdomar var fantastiska..jättetjocka böcker och man fick lära sig massor om historia fast på et spännande sätt. Man fick följa en kille eller tjej i samma ålder som en själv.. Till exempel när kungen skulle bli skjuten på maskeradbalen av Ankarström fick man följa ankarströms son och se sakerna från hans perspektiv..
Sedan läste jag om en till skolmasaker i Finland..Detta är ett nytt fenomen va? Kan inte minnas att bara för 10 år sedan att det ens var någon som skjöt vilt på skolor och skjöt ihjäl sig själva? Jag kan inte påstå ändå att det är förvånande..Det finns så många dåliga föräldrar och lärare och ungdomar och barn vara vara riktigt hemska mot varandra..tragiskt och onödigt...

Sjuk.....

Nu har jag varit sjuk i en vecka och inte alls orkat blogga. Hösten kommer och förkylningstiderna börjar..vilket är extra jobigt när man har ett jobb där man måste prata hela tiden i telefonen. Man hostar och halsen river...

ARG är jag också..på mig själv. Jag har tappat min mobil! 0738-177000 är nu spärrat..Buhuuu min älsklingsmobil,mina kort,mina sms,mina nummer min mobil som kostar 5000 som jag måste betala abonemang på i 1 år till och ändå har jag ingen telefon..Den hade så bra kamera också...nej igår var ingen rolig dag..jag ska bli nykterist efter detta..heregud det kan ju verkligen hända nått farligt..Ok inte nykteriskt men lära mig dricka med måtta..

Less på att va sjuk

Nej alvarligt talat nu är jag sjuk igen! Min hals är helt uppsvälld så jag kan knappt prata eller svälja än mindra sova..Somnade kanske kl 3 i natt och varkande varje timma..Detta är 3:e gången på 1 månad jag är sjuk. Men alla på jobebt är sjuka så detta är ju som ett dagis..blir en sjuk blir alla sjuka. jag hade i alla fall inte råd att vara hemma från jobbet idag så nu sitter jag här och vill bara hem och sova!! Har nog inte så mycket kul att blogga om idag..c-ya

Lycka är ett flyktigt ting och glädje är nått man skapar sig.

"Det intressanta är inte vad man vet utan vad man inte vet"

Jag har precis fyllt 25 och jag kan inte hjälpa att känna mig ganska gammal ändå. Jag har skapat mig livserfarenhet genom handlingar konsekvenser möten resor och erfarenheter. Man lär sig vem man är och vad man vill.

Jag har alltid varit en velig peson som aldrig har kunnat bestämma sig,varken om vart jag vill bo,vad jag vill göra eller vad jag vill ha för frisyr...nu börjar sånnt så smått att lugna ner sig..jag tror nog jag kommer att förbli kvar i gbg..känner att jag har rotat mig här..jag känner inte längre sånnt behov att fly. Jag har också lärt mig att saker ordnar sig oftast och i dagsljus så ser inte allt lika svårt ut. Har du fått ditt hjärta krossat så kommer det att läka oavsett om man tror det eller ej..sånnt visste man inte när man var 15 år..

Jag har en sån knäpp katt. Idag när jag badade satt hon på kanten och doppade ner hela svansen i badkaret utan att märka det..haden den nog där i 5 min innan hon lugnt hoppade ner och fattade inte vad som hade hännt. Hon började jaga svansen och sprang runt runt runt.. *inte så smart =)*

Imorgon ska jag jobba..söndagsångest idag *500...men det brukar ju kännas bättre imorgon..sånnt vet man ju oxå med livserfarenhet =)

Hemma =/

Tjenare tjenare nu är man hemma i kalla Norden igen. Om ni är intresserade av att läsa om våra äventyr och se våra mycket coola bilder gå in på http://www.teammagic.nu/turkiet Henrik har gjort en sån fin sida. Enjoy.

Födelsedag!

Grattis till mig för jag fyller 25 år idag..Det är nog bara ens mamma som skulle kliva upp 7.30 bara för att smsa grattis =)
Anna Ingela och Henrik ska komma på middag ikväll. Jag har gjort landgångar. Hopp they like =)

So happy!

Ingela har kommit hem! Och hon kom med presenter!!!

Rökelse,hubbla bubbla rollon, 2 st egyptiska läskeblask vid namn Fayrouz, 2 st twinkies min favorit! Och Egyptiska kakor..dom var goa! Och sedan det bästa! Johnsons baby oil gel..luktar amazing och är fantastiskt effektiv mot torr hud. 
        Ja jag är medveten om att detta är importerade produkter til Egypten,men det finns ju inte att köpa här=) Detta var överlevnadskittet när man bodde där i 2 månader..Saknar mycket med Egypten, men Sverige
är ändå himla fantastiskt.

Det är måndagmorgon och mitt huvud känns tugnt.

Godmorgon!

Positivt:

*Solen skiner,
*2 dagar till semester,
*min syster har kommit hem
*Jag fyller år imorgon!
*Känner mig ganska pigg trots lite sömn.

Negativt: Vi fokuserar inte på det negativa!

Helgen har varit alkoholfylld och jag har lyckats undanslippa bakfyllan av någon konstig anledning. I kväll ska jag packa färdigt och laga landgångar till mina gäster imorgon. Ingela ska bo i min lägenhet så det känns bra..slipper Bambina flytta på sig och mina lägenhet är övervakad..tycker inte riktigt om när den står tom..man slipper komma ihåg allt som att ta ut sopor,mat ur kylen,vattna blommor oxh liknande..självklart ska jag göra det men det är inte "o nej" om man har glömt det =) Sådär nu ska jag beta av denna dagen..det kommer nog att gå precis som
alla andra gånger..

RSS 2.0