vill spara långt hår...

Hittade några gamla kort på mig med långt hår..va tycks?

 
tror ej datumet stämmer här...eller Ingela?

 

 
lite skum underifrån bild

 
rödhårig i egypten

 
Pipa rökning =)

Before..and after...

Jag å Tjilla hade fixa hår kväll igår..nu kunde vi ha gjort väldigt uppfiffade sminkade efterbilder men detta var det bästa vi orkade åstadkomma =)


   BEFORE



 AFTER


 BEFORE


 AFTER



 DURING


 DURING


hahahahaha

Knäppa män! =)

Min kära syster är medlemm på en kontaktisa..Detta är en del brev hon får..män är retarded säger jag bara hahaha!

"Hejsan där ni vackra kvinna. Vore mig en ära att få skämma bort dig med gåvor.
Kanske lite nya skor till våren?. Kramar från lilla Fido"

Förslag till svar: JA tack jag vill ha ett par Gucci med tassavtryck..voff!

"Hej! jag gillar varm dryck en kall dag + tuttar"

Förslag till svar: Jag gillar en man med en spännande hobby!

"Du e fin, jag e XXX från Jkpg... Vill träffa dig för bus... sugen? E idina trakter idag...
foto finns om intresse finns...? (mot epost) "

Förslag till svar: Ja självklart,jag träffar gärna en man för ite sex en kväll som jag har set ett kort på,vad glad jag blir att du kommer till gbg!!! det är ju verkligen svårt att träffa en snygg kille på krogen om det är sex man vill ha med en människa man faktiskt har sett!

"Dig blev jag kåt på och dig vill jag ha det skönt med.
Kika in i Foton hos mig och om jag tilltalar dig så lägg till mig på MSN:"

-Ja där kan man bara säga suck!

"Hej ,,jag tänkte bara fråga dej om du är intresserad av att kika på "bus" i camen ,och med "bus"så hoppas jag att du förstår lite underförstått vad jag menar ,, om det inte är önskvärt så är det okej , men jag hoppas du skulle vara lite kittlad av det så att du kanske kommer åter med din msnadress så kan jag adda dej .Hoppas du ursäktar mej om det är så du inte vill det jag undrar över ,,men frågar man / jag inte ,, så får man ju inget veta heller .
Hoppas du kommer åter o vill "kika" lite .
Kram till Dej...."

Förslag till svar: Ja jag är inte dum i huvudet snuskhummer!

Sexmail är väll ändå väntat...men den med lilla Fido var bara roligast!

Giftkarl skriver i sin presentation såhär bla:
Obs är inget objekt.. utan är en människa med känslor och stort hjärta ;) Så var så snäll och inte objektifiera mig.
 
men det värsta av allt är ändå alla kvinnor/tjejer som skriver i dessa mäns gästböcker och lämnar sina "tassavtryck" och skickar en "kjam" osv


Tro mig det finns måååååååånga mer..kanske kommer med en uppföljare! =)

Såhär med facit i hand...

Hehe hittade en rolig artickel i aftonbladet:

Receptet för långvarig kärlek,såhär gör man punkt för punkt.

Bland andra ingredienser för långvarig kärlek ingår också en åldersskillnad på två år och två gemensamma hobbies. Paret ska dessutom säga "jag älskar dig" till varandra minst en gång om dagen, och ha sex tre gånger i veckan. Andra viktiga punkter enligt sajten är:


*Två romantiska middagar ute varje månad.


* Att mysa i soffan tre kvällar i veckan.


*Tre telefonsamtal, mejl eller sms på jobbet.


* Gemensamma hobbys är bra, men det också viktigt att bibehålla sitt oberoende. Därför är två kvällar ute med vännerna i månaden önskvärt.


 * Vänta två år och två månader med att få barn.

Det där med tre telefonsamtal,mejl eller sms på jobbet kan dom mena per dag???? Ska man ringa sin partner 3 ggr per dag? Är inte det sjukt? Jag skulel bli galen i alla fall...de kanske menar per månad..man kan alltid hoppas!
Det där med säga "jag älska dig" minst en gång per dag.why?? Då blir det ju bara slentrian,man säger det för man ska,det betyder ingenting..kan man inte variera sig och säga,va fint sminkad du är idag,du ser så fräsch ut idag , vad mysig tröja du har..vilken god mat du har lagat..det skulle då jag uppskatta mer än jag älskar dig jag älskar dig..


men vilken mellanmjölksdag...

Jag hatar mjölk..om den inte är inblandad i mjölkchoklad,mjölkdrinkar,milkshake eller smoothies förståss! Ingenting händer idag...har kollat genom hela internet och internet har inte uppdaterat sig alls..ingen som skriver på facebook,får inga mail,ingen gör nått bara sitter här och deppar och pustar...Var så gryymt trött kl 7.30 när jag fick tvinga mig upp för spårvagnen går 8.17...men jag piggnade till ändå. Ikväll ska Anna vara hos mig ett tag..ska nog färga hennes hår I think...hon får nog klippa mitt hår lite där bak för snart får jag hockeyfrilla! Om nu är det 2 arbetsdagar och 2 timamr och 40 minuter till semestern..I`m haning in there..har upptäckt att jag kan äta digistivekex på jobbet vilken ger lite energi mellan måltiderna..smart.bra att Anna är s noga med att äta mellanmål så hon ger bra tips.

mmmmm banan..

Har precis ätit en banan och kommit till jobbet..jag börjar bli lite piggare när jag kliver upp nu på morgonen..jag snoozar men katten irriterar mig..hon trampar i mitt hår,lägger svansen i ansiktet.när min klocka ringde så hade hon lagt sig på båda mina armar (jag höll i mobilen för jag hade snoozat) så tilslut vill man bara kliva upp för man blir så irriterad...=)

Nu är det 4 arbetsdagar kvar..jag är tacksam att jag får jobba dagtid i helgen för då går tiden fortare och det är skönt att vara ledig hela kvällen! Igår tog jag mig en liten drick med taxfreespriten och pepsimax,såg på lets dance och åt varma mackor..det var mysigt..jag har börja uppskatta lugnet att bara göra ingenting och vara hemma och lata mig och umgås med katten..jag får så dåligt smvete när jag lämnar henne ensam så mycket,,,hon är ju sååå lycklig när jag är hemma!!

ok let`s do this

Nu är det 5 arbetsdagar kvar till semestern...undrar hur det ska gå..är så dödligt less..längtar så sjukt mycket till att åka till Egypten med mitt <3 Men som min nya filosofi är "ta en dag i taget" så kommer det förmodligen att gå..tur att anna och ml jobbar...om dom inte e sjuka då...

Idag fick Kristoffer nån lite knäpp när vi skulle handla..han ville ha ALLTING, köpte 3 chokladkakor,chips,dipp,bröd,ingredienser till chokladmousse då hade vi ändå ganska nyligen ätit kebaktallrik hihi...
VAr och såg en lägenhet i Kortedala oxå som jag har blivit erbjuden visning på..den är jättefin och HELT perfekt...56 kvm 3800 i hyra stor balkong..jag är dock cirka 95% säker på att jag inte kommer att få den så jag tänker inte på det,har haft så jävla otur med lägenheter..


    hehe =)

8 arbetsdagar till semestern!

Ja det känns mer än tungt att jobba 6 dagar denna vecka,men jag ska försöka att ta en dag i taget Min mamma säger alltid att vi får aldrig mer än en dag i taget för vi orkar inte mer...Idag regnar det och köerna är väldigt lugna just nu i alla fall..

Chillar lite just nu och dricker en hallonsmootie,funderar på vad jag ska få i mig till lunch..behöver nått salt...
Det har varit en lugn helg. I fredags drack jag lite öl och var en sväng på dubliners. På lördag var det Sightssing i Angered som gällde och sedan slappa i sofan och se melodifestivalen. Igår hade jag städ och tvättdag. Upptäckte en lampa i köket som jag aldrig har sett förut. Bredvid micron fanns det 2-3 uttag samt en lysrörslampa..coolt,har bott där snart ett år utan att upptäcka den =)


Har ju helt glömt bortt att blogga om...

När vi var på Ulf Lundellkonserten 27/2, jaja bätttre sent än aldrig. Jag lagade lite plockmat,korvtärningar,baby bell ost,marinerad fetaost,honungsmelon,aioli,tzatziki,nachos,vindrivor,salta kex med vitlöksost..
Uffe fick **** enligt recentionerna och det var rätt kul ändå..jävlar gamla människor e det drag i =) hade såklart varit roligare m jag hade kännt igen mer än 3 låtar...men men den gamle gubben kan rocka loss och min syster började nästan gråta haha

 

 

 


what is this plizzz?

 +  = SANT??


Jag har sett 2 killar med diadem,har det blivit mode???

Bikinis!

 Den har jag beställt!

 och den!

Hoppas nu att dom passar! Rea på bikini på http://www.halens.se

Wihoo =)

Vi fick semester vecka 13 och då blir det en sista minuten resa! Passar på nu innan man blir fattig student! Vill visa kriss Hurgada så vi satsar på en resa dit! MEN det blir inget alinclusivehotel utan det blir Triton empire i down town,det bästa området man bor i Hurgada och sedan blir det nog en endast flyg och boka hotell själv. Endast flyg ligger just nu på 3100 per pers..har man is i magen kan den nog gå ner lite. Hotell för 7 nätter för 2 pers på triton kostar endast 1500 kr för båda! Sedan är det ju så billigt nere i Egypten..och så svårt att riktigt åka nån annan stanns än Egyptern på vintern..finns ju mest Thailand och Spannien och Thailand e för dyrt och för långt att åka en vecka och Spannien var vi inte sugna på. 3 veckor kvar till semestern då!

              



Måndag och nytt hopp?

Måndagar är alltid för mig en sådan dag där man tänker att nu ska jag bli lite bättre,lite nyttigare MEN idag gick det inte så bra..skulle sluta röka på vardagar men jag rökte på väg till jobbet. Problemet för mig är att jag är så uttråkad. Det är måndag,det snöregnar och veckan har bara börjat på ett uuurtråkigt jobb som ger mig ingenting...Därför tar jag en cigg som tröst antar jag..känner inte samma behov att röka när jag e hemma..men röka e som sagt en tröst och jag känner mig väldigt svag och ynklig just nu...vet inte riktigt varför...

Jaja det finns iaf värre synder kan jag trösta mig med. Guuud va tråkigt inlägg detta var då...måste komma på nått positivt att skriva..Ledig imorgn iaf! Ska desvärre med Bambina till vetrinären och ta kattpest och kattsnuva vacination...Måste gå upp tidigt och dra den tunga kissen på spårvagnen och punga ut med massa pengar och se henne rädd..neeeej det var ju nått roligt jag skulle skriva! Nope jag kan inte komma på nått nu..sorry, jag återkommer!



RSS 2.0