Tillbaka från semestern!

Känns skönt också på ett sätt. Imorgon börjar jag skolan,det ska bli spännande,nervöst och roligt!

Idag jobbar jag,känner mig sliten,hostig och lite ont i halsen. Man blir alltid sjuk av AC. Min sambo är sjuk oxå stackars liten.

Tack så hemskt mycket ingela för att du har varit kattvakt,lagade middag till oss nä vi kom hem och hade städat så fint! Aldrig kan man önska sig en bättre syster!

Jag köpte en brun väska till min syster som jag tror hon gillade! Jag köpte en brun väska till mig själv,en vattenpipa,thekoppar och en superfin fönsterlampa!

Bilder kommer när jag får tid, tar så lång tid att lägga upp i bloggen! Album Alanya komemr snart på Facebook för de som är intresserad!


Turkiet!

GOD mat JÄTTE varmt och trevligt sällskap! GODA drinkar och ett extremt varmt hav. HElt ok hotell,mycket bättre än förväntat med stor balkong,bra ac och pool.

Resan hit var dock inte rolig,planet skulle gå 20.00 men gick istället 01.20 p.g.a strejk...men vi roade oss med massa sprit på flygplatsen =)

I dag är det Krisstoffers födelsedag. Han blir 24 år det lilla lammköttet haha. <3 Jag älskar min sambo och jag ska göra allt jag kan för att han ska få en lyxig och rolig födelsedag!!! Nu kommer lite bilder minsann! Lyx med trådlöst internet på hotellrummet *gratis oxå*

 

 


Tur att jag har er!

Vilket tur att jag har 2 egna sötnosar! Min älsta katt heter Shira, letade på "svenska namn" på betydelsen såhär står det:

Shira betyder "poesi" eller "sjunga" på hebreiska.
Placering på namntoppen 2008: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 21 Antal män med namnet i Sverige: 2

Hihi trodde ingen hette Shira det skulle va så coolt att träffa nån!

Min lilla bebbe heter Sunny:

Betydelse för detta namn saknas,men alla fattar ju att det betyder soligt på engelska =)
Placering på namntoppen 2008: Inte i topp 100
Antal män med namnet i Sverige: 72 Antal kvinnor med namnet i Sverige: 40

Va coolt att det finns människor i Sverige som heter Shira och Sunny,vart är ni???

Mitt eget namn då. Marie

Marie är en fransk form av Maria som använts i Sverige sedan 1690-talet. Namnet är dock ovanligt på de yngsta idag, något som kan förklaras av att namnet var ett modenamn för deras föräldrageneration. Maria har ett arameiskt ursprung och kan betyda morsk eller trotsig.

Placering på namntoppen 2008: Inte i topp 100 Namnsdag: 25 Mars Antal kvinnor med namnet i Sverige: 123478 Antal män med namnet i Sverige: 255

Och så Kristoffer då:

Kristoffer, Kristofer, Christoffer, Christopher är ett mansnamn, med grekiskt ursprung (Christoforos) med betydelsen "Kristusbärare", numera tolkat "den som bär Kristus i sitt hjärta". Namnet betyder även stor ledare. Kristoffer (Christoforos) är de vägfarandes skyddshelgon men också forntida krigares gud.

Placering på namntoppen 2008: Inte i topp 100 Namnsdag: 15 Mars Antal män med namnet i Sverige: 12938
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 0


Jo för SKOJS skull,bli inte rädd nu kriss så kollande jag vad vårat barn skulle heta om modern heter Marie och fadern Kristoffer...gissa vad det blev???

Dafne och Cedric ganska coola eller hur?
 
Om mamman däremot heter Kristoffer och pappn heter Marie blir våra barn döpta till Gunilla och Gunnar. Hahahah =)

Sorg i hjärtat.

Igår hittade min pappa vår katt Hubert död på gården. Ingen vet vad som har hänt men det var inget blod så antagligen var han sjuk. Jag grät konstant hela kvällen igår. Pappa ringde mig och berättade när jag satt på spårvagnen. JAg satt och storgrät hela resan och brydde mig inte ett dugg om detta. Stackars mamma hon älskade den katten så ofantligt mycket och han var ett sånt stort sällskap.

Hubert var cirka 8 år när han dog. Jag hittade honom på en bondgård när han var cirka 4-5 månder och sedan tog jag hem honom till Umeå där han bodde med mitt ex Jonas och min andra katt Herkules. Cirka ett halvtår senare flyttade Hubet med mig till Norge. Jag flyttade till Göteborg 15 april 2006 och sedan dess har han bott på landet hos mina föräldrar tillsammans med Herkules.

Hubert var en extremt snäll och pratglad katt,han älskade att ligga i knät och spinna. Han älskade även råttjakt väldigt mycket.

Vila i frid min älskling,din själ lever vidare för alltid.



                   
 



 

Jag var tvungen,mina nerver pallar inte längre...

Jag var tvungen att klicka hem en ny dator,denna datorn har jag kämpat med länge med men nu jag ger upp.

Det går inte att skriva utropstecken eller en etta,det går inte att skriva F om man inte kopierar ett och klistrar in ett vilket är jävligt jobbigt. Nu har klickplattan slutat ungera då och då och ibland klickar den av sig själv men det VÄRSTA nyuppkomna Felet är att den har börjat skriva FFFFFFFFFFFFFFFF i tusentals heeeeeela tiden men det går inte att trycka på själva bokstaven ör då händer ingenting.f5 knappen ärf borta, och närf man ska kolla bildferf så blinkar vissa bilder som galen och hela datorn lfåter väldigt konstigt och ni ser fnu närf jag skriver hur den gör nfär defn lägger fin dfefn örfbannadfef bokstavefn dfå och dåffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff. HJÄLP. Datorn är slöare än en snigel och ja vad ska jag säga det är helt enkelt dags att den går i pension håller ni inte med???


  
Sötare än sötast =)

- 10,1-tums skärm
- Intel Atom N270
- 1GB arbetsminne
- 160GB Hårddisk
- Minneskortläsare
- Bluetooth
- 6-cells batteri med ca 6 timmars drifttid

- Windows XP Home


Låt mig barfa avsluta mefdf att dfeftta inläggeft tog mig typ efn timma att skrfiva hefj dfå snarft sofphöööög

varm+ont i huvudet

Jäklar va varmt det har varit idag...Mamma och pappa fick ingen trevlig hemresa direkt. Dagen började bra, vi åt lunch på Sweet coffeyba, varm kycklingpanini, min favorit och sedan följde jag dom till flygbussen. Nu är mina stackars föräldrar i sthlm för planet kunde inte flyga dom längre, först blev dom 3 timmar försenade och sedan fick de beskedet att nu får ni flyga till Arlanda och sedan sova där och imorgon får ni ta bussen till Umeå plus att deras bagage saknas..fyyy fan säger jag bara...

Inte kan jag sova heller för jag har vänt på dygnet plus att jag har så ont i huvudet,blääää, hoppas morgondagen blir lite roligare... Syrran messade ia att hon var ramme i turkiet nu. Natti allihopa <3


 

Vacket sommardag, min balkong man ser på bilden. (den nedersta)

 

Så en bild på Sunny för det har varit så soligt dag <3

Sammanfattning av veckan.

Idag åkte Poffie till Kalmar och imorgonåker mamma och pappa hem och Ingela åker till Turkiet i 2 veckor,Anna e i Skellefteå så det blir nog rätt så ensamt, hoppas vädret håller i sig bara.

Ikväll var vi och grillade i rudalen. Vi grillade Hallumiost,korv med mosarella och vitlöksbröd.

I Lördags var det fet partaj hemma hos mig, även då grillades det men det var fläskfile och kroketter med bearnaisesås jammiii =)

Annars har vi fikat i Haga, lagat smörgåstårta hemma hos mig,ätit god sallad hos Ingela och druckigt vin, hjälp Sara att flytta, varit på Liseberg och åkt jukebox och Kållerado och umgås och myyyst. Här kommer bilder från veckan. 


 
Hemma hos mig.

  
Hos Ingela.

 
Min söta far i Bel parc.

 
I Ruddalen.

 

Hemma hos mig

 
Grillning på min gård.

 
Hela gänget samlat hos mig.

 
Min smörgåstårta.

 



 


RSS 2.0