Sunny <3

Oooh...Sunny boy
Now let me tell you how much good
You've done me boy
'Cause when I'm feeling alone
You give me plenty joy
Into each lives some rain must fall
But with you here
There's no rain at all

Har varit och tittat på världens finaste kattunge och bestämmde mig för honom..så om inget går fel så ska jag hämta hem honom snart. Kvinnan på jourhemmet sa att hon skulle säga att han var upptagen =) skulle nämligen komma2 andra ikväll och titta på kattungarna så jag fick bestämma mig kvickt..men det var ingen tvekan =) Förkoppningsvis e den här lilla snart min då.


 



Danmark och Palmestranden.

På lördag åkte jag och siss över till Fredrikshamn med både Stena Jutlandica. min syster bjöd mig på resan så det var väldigt snällt. Vi hade en underbar dag. Vi fick låna cyklar av turistbyrån men det visade sig att det bara fanns en ledig så jag fick cykla och Ingela gå för hon kunde inte hålla balansen på den haha. Vi var på Palmestranden i 3 timmar cirka och åt isglass och tog en drink. Sedan när vi skulle cykla hem så tog vi en anna väg som vi trodde var en genväg och kom helt vilse. Ingen människa fanns dett att fråga heller så det tog oss cirka 2 timmar attkomma fram till stan igen.

Åt jättegod mat på båten, grillad kare med färskpotatis och cole slaw. Jag shoppadeen bok, Camilla Läckbergs sjöjungfrun,Malibu tropical banana,en låda norrlands,ett halsband och aftersun. Aftersun behövdes ooooh my vad vi har solat =)


 

På båten med mina kära chees dodles =)


 


 


 

Min fina syster <3

Lovely!

Igår var det Lovely! Ledig och låg och solade på min gård, åt ostbågar och låste Läppstifts jungeln.
Det bor så många söta små tanter på min gård- vad läser duuu? --du har väll smörjt in dig ordentligt! hihi

Var lite duktig oxå och diskade,handlade,tvättade,damsög och besiktigade min lägenhet som var utan anmärkningar..puh!

Vid 16 tiden dråg jag in till stan med siss och shoppade lite. Det blev en aprikos kort klänning och en ceriserosa klänning, svarta samt vita leggins. Köpte även nagelsmycken. Efter detta så satte vi oss på Gamleport för att käka. Det blev fläskfile med pommes och bea..såååå gottt och sååååå mätt!

Btw R.I.P Michael Jackson, du har haft ett speciellt,sorgligt,fantastiskt liv!



the sun is shining,the weather is sweeet yeh!

Idag ska jag dra och mata katterna i högsbo industriområde...hoppas jag hittar dit igen haha jag och mitt lokalsinne lixom. Sen eftersom jag nästan är i Frölunda ska jag till syrra och grilla korv i skogen sååå mysigt,älskar skogen! Älskar att jag fick sluta 1,45 minuter tidigare idag oxå,för att det är så lugnt på jobbet..

Så glad att min kära syster är hemma igen! Jag fick en jättefin röd handväska,en limpa LM och godis! Så snällt!



 



 

Trädkramare i ruddalen =)

Midsommarafton

Såklart =) Den var jättemysig ochsolen tittade fram på balkonen nån timme. Kristoffer och Alex var här och vi lagade maaaaaaaassa mat.

* 2 sorters sill
* Färskpotatis kokt
*Gräddfil
*Sallad med ,rödlök,purjolök och färskpotatis samt olja.
*Stekta champinjoner med färsk basilika
*Ägghalvor med kaviar
*Räkröra,västkustsallad och färskt bröd
*Stekt fläskfile,bacon och choritzo
*Saltakex
*Brieost,blåmögelost och taco ost
* Chips.ostbågar,cola,cider,öl och rosevin
*Jordgubbstårta

Inte dåligt va? Pratade,lyssade på musik och såg på buskis samt en film med Steve Martin.


  



sol igen!

Tack och lov... Igår var vi på Liseberg och avnjöt en väldigt god middag i solen. Stekt biff i kuber med en sallad på friterad färskpotatis och dijoncreme... Jag erkänner det blev 4 öl! Men håller man sig till den mängden så blir man inte bakis eller full så det är ok! 3 vita veckor i alla fall det var inte dåligt =)

Jaha nu vet vi inte om vi kanske ska ut till öarna på midsommar, men hur som haver ska jag baka en jordgubbstårta imorgon!




jajks!

Va lugnt det e på jobbet, solen skiiiiner! Wihooo äntligen! Ska troligen på Liseberg ikväll eller göra nått annat skoj. Middag ute blir det i alla fall definitivt..

Har äntligen tagit tummen ur och ringt min vaktmästare för att få lamputtagen,dörrklockan samt badrumsskåpet fixat!

Jag saknar min syrra oxå....vill att hon ska va hemma på midsommar! Sista midsommar hon får lov att åka minsann!

Jag och K planerar en fantastisk middag hemma med smörgåstårta,köttbullar, sås, färskpotatisar och jordgubbstårta!!!!!! Hoppas VERKLIGEN på sol,men det ser lovande ut än så länge...




                                                                                      
                                                                                                                                                 

Tyst som i graven...

Har kommit till jobbet och jag är den enda som är här på denna våningen..det är skrämmande tyst.. Jag håller verkligen på att somna. Jag fick verkligen kämpa för att kliva upp..det var mörkt,det regnde, k låg och sov så sött bredvid, jag var astrött, sängen var varm och klockan var 7...Inte fick man kliva upp för att göra nått kul heller...

Har nu bestämmt mig för att ha ett par vita månader och p.g.a detta känner jag mig piggare än vanligt i alla fall och har massa tid över för att göra allt jag behöver =) Funderar på att bli jourhem för katter...kan vara intressant att se hur Bambina reagerar och bra träning för henne. Jag får nått vettigt att fylla mitt liv med samt att jag hjälper hemlösa katter..jag hoppas dock oxå att nån vill hjälpa mig att vara kattvakt nångång =) Tur att min syster älskar min katt och tvärtom i alla fall och att hon är en stor djurvän...dock min familj är lite försiktiga och rädd för besvär och förändringar..den sidan tror jag inte att jag har ärft..hoppas jag...det börjar dock öka med åren att man fegar ur och inte gör det man igentligen vill för man e rädd för konsekvenserna..men man måste chansa i livet, självklart ska man tänka efter innan oxå,men det mesta brukar lösa sig. Alla behöver vi hjälp någongång och jag känner att jag behöver nått kul i mitt liv! Jag älskar verkligen katter och vill involvera mig mer i djuren!

Målarmästaren =)

Idag har jag varit ledig från jobbet för jag ska jobba helgen *suck* HAr roat mig med att måla utemöblerna vita samt hyllorna och vinstället svart..utemöblerna får jag måla en gång till när jag orkar..få se om färgen fäster på metall hoppas det..blev inte helt perfekt men det är det ingen som ser =)

Jisses vad det regnar..Imorgon åker min syster till Egypten och sol,bad,drinkar och semester...jag e inte alls avundsjuk *morr*


  

Poolen på hotell Domina i Makadi bay Egypten februari 2008

Fy va tråkigt!

Jag är helt ensam i min fyrkant på jobbet. K är ledig Anna är sjuk och jag ska jobba till klockan 22.15
Fick halva dagen ledig imorgon i alal fall. grymt skönt att börja 12.15 och sluta 17,sedan är jag ledig torsdag för jag ska jobba hela helgen ensam!!! skriiik!

På torsdag ska jag ut till högsbo och mata katter enligt en ny metod. TNR kan läsa mer på den här länken!

http://v2.goteborgskatthjalp.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=77

Kort och gott handlar det om att fånga in katter,kastrera/vacinera och omplacera kattungar samt vuxna katter som inte har blivit förvildade. Förvildade katter släpps ut igen och volontärarbetare åker ut och matar dom och ser att allt står rätt till. Detta resulterar i att kattkolonierna komemr att minsa eftersom katterna är kastrerade och folk i omgivningen behöver inte se sjuka eller utmärklade katter och slipper skjuta dom.

Jag skänker även varje månad pengar till djurskyddet sverige för katter och hundar på djurhem så dom får mat och vetrinärvård. 25 kronor i månaden kan de flesta avvara. Det dras på autogiro så man märket det inte ens. Gå in på
http://www.djurskyddet.se



 




   

Haha filken ful bild på i alla fall mig =) Men nått roligt på kameran skrattar vi åt i Hurgada.

Soffliggare!

Jag erkänner jag röstade inte,men det var inte för att jag var lat utan för jag kände inte att jag hade hunnit sätta mig in i saken tillräckligt mycket för att känna för att rösta på nått parti,och då kändes det bara dumt. Man nästa gång ska jag vara påläst! Får väll skylla på oxå att det har varit lite mycket nu den sista tiden...

Förövrigt är det måndag morgon,har precis ätit frukost och solen skiner! Ska jobba 6 dagar denna vecka så jag är inte på mitt mest positiva humör...

Lördagen var i alla fall väldig trevlig. Min Kristoffer vann 5-kampen såklart för han är BÄST samt att han vann en 2 kg Toblerone på lyckohjulet!
Maten var väldigt god,men jag var såååååå mätt så efterrätten blev tyvärr bara 2 tuggor av... synd vi inte åt på Liseberg för det var då jag var svinhungrig och åt en hamburgare samt chilichees...dumt dumt... Vi åkte hem vid 00 tiden så det blev väldigt lugnt och skönt.

Igår var min syster hos mig på dagen. Vi delade en kebabpizza samt lekte frisersalong för både katten och Ingela =)
Vi fick bort halva kattens päls och hon var inte speciellt glad...sedan duschade vi henne och tvättade med katt shampo och balsam, sedan blev hon fönad fin och torr, jag tror dock min hårfön gick sönder efter detta förfarande för den gick inte att slå på igen..ve och fasa den har jag haft sedan jag var cirka 12 år gammal =) Ingela fick en färgning av utväxt samt underhår..

Vid 20 tiden kom K och vi åt söndagmiddag. Fläskfilè marinerad i smoke honey marinad, ungsstekta rotfrukter samt en kall sås med sweet chilli. Det var gott! om jag får säga det själv.

Valet 2009

Vad ska man välja? Jag ska läsa på imoron men enligt ett test jag gjorde blev jag moderaterna. Jag lyssnar på alal och alla tycker sitt parti är bäst och de andra sämst, allt låter så bra,speciellt om man vet hur man ska formulera sig.

Viktiga frågor för mig är jämdställdhet. Har bara läst Folkpartiets synpunkter och de var väldigt bra
Flyktingpolitiken är också viktig för mig och där stämmde Folkpartiets åsikter med mina. De som kommer som flyktingar och får Asyl i Sverige ska lära sig svenska och göra ett medborgasrsaksprov. Vi måste jobba för de invandrandes kvinnornas rätt till undervisning och förståelse att det är såhär lagarna och reglerna är i Sverige och de måste följas oavsett religion.
Det jag inte håller med Moderaterna om är att de vill sänka skatterna. Jag är för social trygghet, jag tycker inte att a-kassan ska sänkas. Min syster sa iofs ett bra argument att skatterna sänks för att folk ska få mer pengar till att konsumera mera och därför ökar arbetstillfällerna. Och det är ju oxå sant! Den enda jag är väldigt emot det är vänsterpartiet! Ok ja jag ska läsa på mer om vänstern men jag tycker dom lutar för mycket mot kommunism för min smak =) och att dom är emot eu tycker jag är förfärligt. Ja och IN MED EURON!! Vad ska jag rösta på??????

Nice =)

Idag är det fredag och min K ska komma på middag. Ska göra kyckling med nudlar och currysås och vattenkastanjer.

På lördag ska jag tvätta och sedan blir det Liseberg med mitt team på 5-kamp. Klockan 21 blir det 3 rätters på Stagedoor! ÅÅÅH va gott det ska bli!!!

Jag är hungrig och jag längtar hem!

Jag är sååå hungrig hela tiden,har precis ätit 2 mackor och en japp och är lika hungrig fortfarande =)

Jag längtar hem till min lägenhet! Jag tycker sååå mycket om den och jag vill bara vara hemma och pyssla! Jag vill få mina skattepengar så jag kan köpa målarfärg och måla köksluckorna och mina utemöbler! Ska försöka köpa i alla fall en blomlåda,jord och lite små billiga blommor till balkongen..det kan inte kosta allt för mycket om jag åker till Ikea eller Rusta.Får nog bli ÖB kanske för det ligger nära Kortedala om min kära sötnos vill köra mig nån dag..

Nån dag nästa vecka får jag åka till gamla lägenheten och hämta min damsugare samt mopp.





Helgen bjöd på sol!

Vilket fantastiskt väder vi fick i helgen! Var i ruddalen och syrran bjöd på middag sååå gott! Grillad fläskfile, bacon, champinjoner och hallomiost med potatissallad, sedan fick vi jordgubbsrulltårta med grädde och mandariner. Vi hann även vara en sväng i belparc och sola med Anna på gården,vi brännde oss men det var inte så farligt ändå.

Jag och K var på rumpan på fredag åt pizza och tog en gåtur i Haga, mysig och lugn kväll.

NU ÄR DET FÄRDIG FLYTTAT! Jag ska bara till den gamla lägenheten och torka golvet/lister och ta hem en del småsaker. Jag har dock tappat bort mitt smink, min parfym och min bodylotion hjäääälp!! Ja min klocka är också försvunnen, jag hoppas att jag hittar åt det! Nu får jag gå till jobbet utan smink..kul näääää =/ Flytten gick bra trots att det som varmast var 33 grader och vi bara var 2 pers och ett liiitet släp så det blev 3 rundor.



RSS 2.0