Mätt

För nu har jag ätit massa korv med mos och gurksallad med massa ketchup och senap! JAMM!'
Igår var et verkligen kallt ute. Vi skulle gå en sväng på lissebergs julmarknad..jag hade ingen känsel i mina lår...Men fint var det =)
Idag jobbar jag och det är sjukt segt...känner mig inte motiverad att få någon bra statistik..men men helgen är alltid jobbig. Imorgon ska jag på utbildning hela dage...fy va triskt..sitta där utan mina vänner att tjabbla med!

Och inte fick jag byta min lägenhet heller..men det känns ändå ok..Jag har hittat min parfym! Det finns en parfym jag är helt besatt av sedan jag åkte på danmarksbåten..Kostar 655 kr och heter Ailien..nån som vill ge den till mig? =)

hmmm kommer inte på nått mer att skriva om jusst nu...jag återkommer.

Jul jul strålande jul...

Igår julpyntade jag! Tänk va folk kan bli upprörda över det? Det ska va och det ska va och traditioner och förbjudet. För mig handlar inte julen om ett visst datum utan julen handlar om en sinnestämning.

Jag hade varit på stan med Henrik och köpt julklappar till syrran. Bättre att börja i tid så man slipper stressa..Folk verkar då ha samma tanke som jag för det var jättemycket folk ute och köpte julklappar.

Sedan åkte vi hem till mig..vi hade inget att göra men fick sån julstämning,speciellt efter att ha varit på Åhlens och spanat in allt bling bling! Så jag kom på den fina iden att julpynta! Jag behövde ändå hjälp med granen som jag har ställt på balkongen att sätta upp ljusen så jag passade på. Man får ju ha sitt fina julpynt i bara en månad om åter oxå vilket jag personligen tycker är aaaaldeles för kort tid.

Hur som hellst kläde jag min adventsgran och satte upp en ljusslinga och lite tomtar...kom till jobbet och fick predikat för mig att det var det största synden man kunde göra! Hehe kul att man alltid kan uppröra folk =)Det blev i alla fall sjukt fint med granen på min balkong...myyyyyys

Intresannt...

Vi hade en jättekul teamhelg i helgen. På fredag åkte vi till Lerum och hade konferans och middag. Sedan blev det öl öl och mera öl. Väldigt trevlig kväll. Jag hade varit ute och sett på bio och druckit öl dagen innan och sovit typ 3 timmar så jag var sjuukt seg..men det gick över.

Var med Kristoffer i torsdags på bion "låt den rätta komma in" Den kan jag rekomendera..skum,sorglig och lite äcklig..precis som det ska va haha..HAndlade om en flicka på 12 år som va vampyr och blev kär i en 12 årig pojke...
Efter det blev det öl på Halta Lottas..man slutar räkna dom efter 5 st..hehe men kul var det och intressant......

Ett litet utlägg om att vara singen i sen storstad och tjej år 2008

Jag måste säga...vad är det för fel på er killar? Vad är det ni är så fruktansvärt rädda för?

Jag är en trevlig,snäll,omtänksam och smart tjej..jag ser bra ut..jag vet hur man ska prata till folk och hur man ska bete sig i sociala sammanhang...jag dömmer inte folk efter deras jobb eller om dom har några pengar eller inte ens hur dom ser ut eller klär sig...Jag bryr mig om hur en människa inre är.

Likväl om man träffar en kille som man tycker är trevlig och normal som man gillar och som man känner att man vill lära känna mer och se om man attraheras och gillar varandra..helt enkelt lära känna en person...men då...då får killen panik..

En date sedan tror dom att man ska gifta sig och skaffa barn och att dom ska förlora sig själv och sin frihet..att deras liv som dom känner det ska förändras totalt..Och tanken på att man kan ju faktiskt göra slut om man ändå inser att känslorna inte finns där eller om det bara helt enkelt inte funkar har inte ens nått fram till dom små grå...

Finns det någon normal människa där ute?Någon som inte är helt förstöd och feg att dom faktisk vågar ta en chans?

Och vad hände med romantiken igentligen? Vad hände med att vara nykär och aldeles uppslukad av varandra? Nuförtiden verkar det vara som att först ska man se till de praktiska sakerna..väga för och nacktdelar av att vara ihop och gilla den här personen..SEDAN kan man knske ta valet att var kär..

Jag behöver inte någon romantisk Romeo och Julia saga..men jag vill inte ha nån som spelar massa spel och ska försöka spela cool och svårfångad..jag vill ha nån som verkigen visar att han gilalr mig..det behöver inta vara dikter eller rosor..bara en blick och att han visar att han vill vara med mig..

Alvarligt talat skärp er killar annars kommer ni att vara ensamma för resten av livet..

Jobbar en Lördag..

Idag jobbar jag extra för att få vara ledig nästa helg..det var då jag trodde jag skulel flytta men jag inser nu att det kommer jag inte att hinna..så jag satsa på helgen 22/11 alla är välkomna att hjälpa till=) flyttfirman ruinerar mig,tur jag har snälla generösa föräldrar..

Känns skönt att vakna upp en lördagsmorgon och inte vara bakfull...det var ett tag sen nu hehe..man får så mycket mer gjort och mer krafter.

Trist att sitta här på avdelningen heeeelt ensam....Ska hem och tvätta samt dammsuga sen...imorgon ska jag ordna lite för flytten.

Tack mina älsklingar.



För en trevlig fest..Det var skitkul och vi måste göra om det vaaarje år..Det var inte ens så mycket att städa för att ni är så ordentliga..Jag var orolig för min kissekatt Shira att hon skulle bli rädd när det var så mycket folk för det har hon aldrig varit med om förut..men hon var ju en liten änglakatt..bara låg och sooov och spann så snäll...
Men nu vill jag f-n höra NÅTT om lägenheten..om dom sitter och väntar på papper och inte höra av sig till mig då blir jag redigt för***nad


RSS 2.0