oj va längesen jag bloggade!

Egypten var ryyysligt varmt..så varmt att jag höll på avlida..den enda gången jag mådde bra var i poolen och i solstolen när det blåst kratigt (dock bara i max 10 min sen var det poolen igen)
Det tråkiga är att priserna verkligen har gått upp och att maten har blivit mycket sämre. Papas brukar ha skitgod mat, men nu hade de både dubblerat prisenra och gjort maten såååååå mycket sämre...

Försäljarna hr jag glömt bort vilka jävla idioter dom är. Dom trackaserar en så man blir galen, förbannad och ledsen. Varför kan dom inte värna om sina turiter när det är det värdefullaste dom har? Dom får en att känna sig som en prostituerat cirkusfreak när dom tar kort på en när man går förbi och t.o.m TURISTPOLISERNA suckar och gör nerlåtande ljud när man går förbi.

Nä jag har lust att ge dom en fet spark i ändan och fråga vem fan tror du att du är?? Jag är smart, utbildad, snäll,generös och definitint inte en slampa på nått sätt. Vem fan e du ditt lilla äckel.. Hatar dom =) och tyvärr så är ALLA exakt likadana ALLA ALLA...ok kanske inte Alla men 98% får jag träcka mig till, det finns som som är artiga och uppför sig bra men de är lätträknade och man blir extremt förvånad...

Well nu e jag färdig med egypten för denna livstiden. jag vill åka till Alanya!! God mat..nej fantastisk god mat! Trevlig lokalbefolkning, artiga, respektfulla..underbara stränder, skitbra hotell, bra shopping!

Älskade även Tunisien och sousse! God mat, trevligt folk, öppet och jämställt, inte alls muslimskt, kvinnor jobbade överallt..

Gillade inte Marocko! Jag tyckte Marocko var otroligt vackert, maten var god, men människorna!! Jag var livrädd varje kväll då gäng och horder av killar sprang efter en och var riktigt obehagliga.. Det var jätteotrevligt och man vill inte gå ut! Och det var prostituerade överallt!!



Underbara Alanya!



Fantastiska stränder i Tunisien



Väldigt vackra men väldigt obehagliga Marocko



Skit Egypten! =) Det är som en gammal pojkvän, man var riktigt förälskad då och nu kan man inte fatta vad man såg i honom alls.

Midsommarhelgen var däremot UNDERBAR! Var hos min bajskorv till syster och hennes kille som I loove...
Hon hade gjort tapas, grönsaker fyllda med färskost, god korv, ost, baugetter, olover, lax, sill färskpotatis och gräddfil med dill.

Varmrätten var marinerad fläskfile, supermör, potatissallad och bearnaisesås.

Sedna hade jag gjort rulltårta med grädde och jordgubbar.

Vi fick även strawberry dac och kaffedrinkar!

Igår var vi på Liseberg, I Loooove Liseberg. Åkte flumride och Kållerado..blev jätteblöt men det var jättekul. Vi åt fläsknnoisette med pommes och bea och tog en öl på Tyrolen.

Blandade känslor!

Freaked out och arg för att jag måste OPERERA bort en tand plus laga ett hål..det kommer att gå på 3200 KR allt som allt har jag då lagt 4200 på tandläkaren sååå inte de pengarna jag hade.. Får lägga de pengarna jag får tillbaka på skatten på detta istället för ett roligt midsommarfirande..SUR SOM FAN..jag har även skitont i tänderna och det kommer i attacker oftast på kvällarna efter en hel dags ätande och drickande och då får jag äta ipren annar överlever jag inte smärtan...

SEN är jag skitglad oxå!! Jag har semester 2 veckor, imorgon åker vi till EGYPTEN och idag har jag fått klippa mig GRATIS tack vare min generösa syster och det blev skitsnyggt!

Nu tror jag att jag har packat allt...det mesta finns ju att köpa i egypten så har jag pass,pengar,visakort och bikini med mig så funkar det och det har jag =)

Imorgon klockan 19.30 går planet, hastalavista Sverige! Komemr sakna min poff dock väääldigt mycket <3 och mina små missar såklart..


 

Sist vi var i Egypten..va blek jag var haha

RSS 2.0